הי אנשים...

baby love1

New member
הי אנשים...../images/Emo65.gif

טוב אז ככה....אני מש מצטערת אם הכתבה שלי על הנסיך הטן פגעה במישהו והכתבה שלי לא היתה אמורה להיות רצינית..... אם עוד לא הבנתם זאת איתו של איל...... אז רק עוד דבר אחד קטן-אילוש אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!

Weird Eyal

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifאישתי כתבה כאן../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

Weird Eyal

New member
התחיל!!!!!! התחיל!!!!!!!!!

אז בואי ונשתה...לחיי האהבה.......הסוערת.....והאכזריתתתתתתתתת למי שתוהה אז פשוט רינה תמיד רואה את זה והדביקה אותי בדבר המפגר הזה שנקרא אופרת סבון ישראלית...(כל אופרת סבון וטלנובלה זה דבר מפגר!!!!!!)

Weird Eyal

New member
גלית אישתו של יהונתן היא פשוט

בת זונה!!!!! להאשים את בעלה סתם ככה שהוא מרביץ לה בלי שום סיבה!!!!!! זה פשוט צריך להכניס אנשים כאלה לכלא!!!!!!! לא נגע במניאקית הזאת!!!!!!!!

GALI02

New member
בהחלט!אבל לא יותר מסמדר...

וכדאי שננצל את העובדה שטייגר לא כאן כדי למחוק את השירשור הזה

Weird Eyal

New member
סמדר שם הכי שרמו**........

גם רצחה גם התחתנה עם האלמן של הנירצחת וגם עוד שונאת את הבת המפונקת והמפגרת שלו ועוד אחרי כל זה היא גם בוגדת........ זה קורה במציאות את חושבת?

GALI02

New member
לא מאמינה שיש נשים עד כדי כך

מניפולטיביות במציאות. אולי זה קורה אבל במימדים הרבה פחות קיצוניים

Weird Eyal

New member
המממממ.........

נשים זה דבר נורא מניפולטיבי....... וכבר ראיתי נשים שמתלוננת על מכות אבל הן משקרות..... שמעי עדיין המשחק שלהם שם גרוע..... קלטת את אתי?.....או או......או או.........מה זה החרא הזה??... בתור שחקן אני יכול לומר לך שאופרות סבון מוציאות לשחקנים שם רע!

GALI02

New member
יש שם אבל כמה שחקנים לא רעים

יהודה לוי משחק לא רע(אגב,ראית יוסי וג´אגר אתמול?) הכי מעצבנת אותי במשחק שלה זאת ורדה...בעעעעע

Weird Eyal

New member
רק יהודה לוי הוא שחקן שם

שעוד איכשהו יודע לשחק ורדה זאת הדודה לולה מאלכס חולה אהבה... מיכאל זה אבי פניני שתמיד היה עושה קולות במצויירים...והיה רב פקד עמיקם חורש....(רמת אביב ג) אם תשימי לב כל מי שמשחק שם או שלא ממש שיחק אף פעם או שמשחק רק תפקידים של אופרות סבון...... שחקן מתחיל שמתחיל עם אופרת סבון ישאר עם זה כל החיים אני יודע שבארץ הזאת לא הייתה לי שום עבודה עדיין במשחק אבל אני בחיים לא אעשה אופרת סבון..... ולא משנה כמה ירצו לשלם לי

GALI02

New member
למדת משחק?

ומה זאת אומרת שבארץ הזאת לא הייתה לך עבודה בתחום?כלומר בארץ אחרת כן הייתה לך?והגיוני שבארץ יהיה קשה למצוא עבודה בתחום הזה...אלא אם באמת מתפשרים על אופרות סבון וכל מני חלטורות. לפי דעתי שחקן שכבר רכש לעצמו מוניטין יכול להרשות לעצמו לשחק בסבוניות ועוד שחקן שם שמשחק לא רע זה מתי אטלס וגם הילדה-מאיה.

Weird Eyal

New member
מתי אטלס משחק גרוע וגם הילדה

את יודעת מה בעצם? רק נתי רביץ שם ממש משחק טוב אני למשתי משחק פה בארץ וגם לפניי זה בצרפת וגם שיחקתי שם בתיאטרון רחוב והשטלתנו על אוטובוס נוסע והצגנו בתוכו לכל האנשים והיה ממש טוב והיה בטלוויזיה ובעיתון........

GALI02

New member
דווקא אני חושבת שהיא משחקת לא רע

וסחטיין עלייך. נשמע מגניב מה שעשיתם. אני חייבת לזוז אז שיהיה לך המשך יום נעים
אה,ובהצלחה במציאת עבודה!

MAX D

New member
למה לדבר על כזאת סידרה

מפגרת. ביננו אם אתם רוצים לראות שחקנים ברמה לכו לראות את "כנפיים שבורות" סרט איכותי (אני לא אוהב סרטים ישראליים) ושחקנים מעולים.

Weird Eyal

New member
מקס אחי

אתה צודק! רק לפי השחקנים שמשחקים שם אפשר לדעת שזה דבר של אייכות הסרט הזה אבל לפעמים צריך גם ךהתייחס לדברים המפגרים שבטלוויזיה..... לצערי זה קיים......ואפשר לשנוא.....אפשר להתנגד...אי אפשר להתעלם..... (משפט שנאמר במקור על אביב גפן) אני תמיד שנאתי את הסידרה הזאת לחיי האהבה...וכל יום הייתי צריך להקליט לאמא שלי וכאלה..... אבל רינה דיברה על זה כל כך הרבה (והיא מוטדה שהסידרה מפגרת) אז אמרתי נראה מה זה והתחלתי גם קצת לראות......בעיקר בשביל בצחוק אחי שום שחקן ואני מדגיש שום שחקן לא יכול לראות אופרת סבון ולומר שהוא נהנה ממשהוא רואה!!!

MAX D

New member
נכון

ואני מדבר בתור בנאדם שנרשם לעוד שנתיים לתאטרון המלכותי בלונדון. אני מקווה לעבור את הבחינות שנה הבאה. כן אני יודע זה עוד הרבה זמן אבל מי שינסה להתקבל עכשיו יקבל תור לעוד 3 שנים בערך.

למעלה