הי אנשים מה קורה? יש לי עיברית בגרוש שזה אומר על עיוור אבל אם רוצים מצליחים תעשו חיים נוי.
N n oy New member 2/7/03 #1 הי אנשים מה קורה? יש לי עיברית בגרוש שזה אומר על עיוור אבל אם רוצים מצליחים תעשו חיים נוי.
N n oy New member 2/7/03 #6 הי אח שלי מה שלומך לא ראיתי אותך מלא זמן הכל טוב אצלך? אני בסדר ומותר לך לכתוב לי מידי פעם! יאללה ביי ולכל האנשים שחושבים עלי עכשיו משהו בגלל המכתב: אל תחשבו!!! נוי.
הי אח שלי מה שלומך לא ראיתי אותך מלא זמן הכל טוב אצלך? אני בסדר ומותר לך לכתוב לי מידי פעם! יאללה ביי ולכל האנשים שחושבים עלי עכשיו משהו בגלל המכתב: אל תחשבו!!! נוי.
א אסטרולוג New member 2/7/03 #13 אל נא באפך אחותי היקרה../images/Emo24.gif אם שרון ואבו מאזן נפגשים כמו ידידים ותיקים, אז אני ואת לא כל שכן! ואל תשכחי גם שאנחנו מאותו הכפר!!! את לא זוכרת את הלחמניות המתוקות שהיינו קונים אצל "שימל"?
אל נא באפך אחותי היקרה../images/Emo24.gif אם שרון ואבו מאזן נפגשים כמו ידידים ותיקים, אז אני ואת לא כל שכן! ואל תשכחי גם שאנחנו מאותו הכפר!!! את לא זוכרת את הלחמניות המתוקות שהיינו קונים אצל "שימל"?
ד דער משכיל New member 2/7/03 #11 הלו?? מה איתי? אני עז???? גמני רוצה call me אבל לא ווירג'ינה אין מה לעשות שמה כבר חרשתי המדנה לאורכה ולרוחבה מכי כל בית חב"ד משם
הלו?? מה איתי? אני עז???? גמני רוצה call me אבל לא ווירג'ינה אין מה לעשות שמה כבר חרשתי המדנה לאורכה ולרוחבה מכי כל בית חב"ד משם