הי אנשים, השלום לכם ?

אבזץ

New member
הי אנשים, השלום לכם ?

ראשית הודיעכם, כי כולנו, ב"ה, בריאים ושלמים. כה יתן אלוהים לשמוע גם מכם אך טוב סלה. ושנית בודאי אתם מצפים לשמוע את קורותי בצבא ובכן כמו שאמר החכם אין חדש תחת השמש ק"ו בתחת הצבא ומה שאמרו אסור לאדם לדרוך במקום אחד יותר משעה אחת יש להם על מה שיסמכו, לא עוד עבודות רס"ר בבה"ד שבע, אלא כמו שאמרו "נקה ינקה אבן עבות על הפנים" וניקוי זה שאנו אומרים הי-טק הוא בתערוכת טלקום 2002, הלוא היא בגני התערוכה בואכה עיר הקודש ת"א תובב"א. ככול שהשעון נוקף, יותר ויותר ברצינות אני שוקל לצאת לאזרחות, לחופשי... השעון "הביולוגי" קורא דרור. עיקר כמעט שכחתי הטיול לאילת, אחד הדברים היותר טובים שקרו לי בחיי העלובים, לא אכביר במילים, כדרכם של דרשנים טרחנים, רק אספר שיאן של דברים, ההיילייטס היה כשהגענו כמעט לרום הר-צפחות. במה דברים אמורים, מנהג מגונה יש לי מבית אבא כמו שאנו אומרים "לכל מקום אך לא לכל זמן" ופירש רש"י שם "צריך כל אדם מישראל לאחר תמיד לכל מקום" וכמו שאומרים, גם הפעם נתקיים בנו "ויעקבני ולא הספיק לעלות לאוטובוס". אלא מאי, אע"ג דאיהו לא חזי מזליה חזי, לא זו בלבד שזימן לי הקב"ה מונית אקספרס להר, אלא, צירף אלי שתי נשים ואיש למען ישמרו עלי מחיות היער וכך היינו מטפסים ועולים וכשהגענו לרום ההר פצחנו ברון- שלום עליכם מלאכי השרת מלאכי עליון-, שכן בליל שישי המקרא מדבר וגומר בשיר השואל איך גלגל מסתובב. כמובן, לא היתה לפני קורת רוח זו אילולי חשפה זהבית את כשרונה החבוי, תקליטייה מהלכת היא ואף מפליאה היא לשיר, עד שחושב אתה שהתקליט מזייף. ואילו לא חשפה דנה את שיניה וצחקקה בקול רם, כדרך נשים צנועות, רק כתבתי דנה וכבר אני מתגלגל מצחוק, מזל שמההר לא התגלגלתי. ואחרון חביב מוטלה שאילולי תושיתו היינו מגיעים למטולה שבצפון. עד כאן, לפי שעה זמנית, מהרה"ח אב זאץ שליט"א.

משוגענער ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

"צריך לעשות מזה סרט" (מישהו)

לילית3

New member
מה קורה ילד ??

אני נהנית לקרוא את מה שאתה כותב. אוהבת אותך - ליה

מוטלה1

New member
הסגנון מדהים

אם תכתוב עוד פעם בסגנון זה, (כתבי מנחם מנדל) אל תשכח להוסיף בסיום עיקר שכחתי וכו´ ממני רעייתך הנאמנת לך באמת ובתמים.

למעלה