הי אנשים, אני חדש פה

Lancelot99

New member
הי אנשים, אני חדש פה

לא ידעתי שיש פורום של ניקול קידמן (למה אף אחד לא מודיע לי על הדברים הבאמת חשובים??) שמתי לב שהפורום הזה מתעדכן בקצב יחסית איטי, אבל אני בכ"ז מקווה שיהיה פה שמח וניקול קידמן לרוב! קדימה, אני מחכה להודעות "
ברוך הבא" וכאלה
אופיר. מי שחשב שהוא המעריץ היחיד של ניקול קידמן בארץ וגילה שהוא טעה

lior135

New member
קודם כל מי אמר לך?

וחוץ מזה, באתי כדי להטריד אותך...
ועכשיו אני הולך, כדי לא להטריד יותר את האנשים הנחמדים בפורום הזה...

shiray

New member
ברוך הבא!!!!!

לי ידיד שלי הודיע לי ביום שהפורום נפתח בגלל שהייתי עסוקה בלשגע אותו לגבי ניקול קידמן (שיגעתי אותו לדוגמה שיקליט לי את הראיון שהיה איתה שנה שעברה עם ג'יי לנו...) אז אני ידעתי מההתחלה.... בכל אופן ברוכה הבאה!!! ואני שירה, מעריצה את ניקול קידמן מהשנייה שראיתי אותה על הטרפז במולאן רוז' בחופש הגדול לפני 3 שנים... האמת שבדר"כ מישהו קולט שהפורום יבש קצת ואז הוא מעיר אותו, גם לי יש נטייה כזאת (שכוללת לחפש בכוח איזו ידיעה קטנה עליה) אבל עכשיו אני מתכוננת למתכונת בתנ"ך (איזה גועל נפש!!!! שיעבור כבר מחר!!! ושתעבור הבגרות עוד חודש ואני לא אלמד את זה יותר!!!!) אז רק נכנסתי עכשיו לראות מה חדש...

Lancelot99

New member
קודם כל אני בן. דבר שני - ../images/Emo50.gif

בבחינה מחר ולסיום - אני מעריץ אותה מהרגע הראשון שראיתי אותה בסרט באטמן לנצח.. שזה מאוד ממזמן

Lancelot99

New member
קודם כל אני בן. דבר שני - ../images/Emo50.gif

בבחינה מחר ולסיום - אני מעריץ אותה מהרגע הראשון שראיתי אותה בסרט באטמן לנצח.. שזה מאוד ממזמן

ערן1987

New member
אני לא הבן היחיד כאן!!! אני כמעט

בוכה מרוב התרגשות!! חחח
ברוך הבא איש,ספר עליך ושירה-בהצלחחחחחחחחה מחר!!!

Lancelot99

New member
חחח ../images/Emo6.gif למה כל השאר פה בנות?

אני נראה לי הכי מבוגר פה (בן 22). עתודאי - לומד הנדסת חמשל ואלקטרוניקה. נולדתי בגבעתיים אבל את רוב שנותיי ביליתי בת"א (נכון שזה פרט נורא חשוב?) וחוץ מניקול קידמן אני מאוד אוהב גם כל דבר על גלגלים (חוץ מכיסא גלגלים) ומוזיקה (וכמה שיותר) - כמובן שאני אוהב את רוב השירים של ניקול
, כי היא באמת זמרת נהדרת לדעתי

shiray

New member
תודה!

אני צריכה את זה... עברתי פעמיים על כל הפרקים, אבל יש לי עוד את הנושא המסכם שזה פשוט אוסף של שטויות וקראתי את זה רק פעם אחת ואני חייבת שוב... נקווה לטוב. וכן, חוץ מערן כולנו כאן בנות (ד"א ערן- גם תודה!). איכשהו נוצר כזה מצב- בכלל יש לה יותר מעריצות ממעריצים, שזה משהו די לא מובן... ואכן מזמן, אז איך עד עכשיו לא ידעת שאנחנו קיימים?

Lancelot99

New member
רבתי עם אחת בפורום זיהוי שירים מי

יותר שווה. אני מת על ניקול קידמן והיא על אחד.. כריס קורנל, סולן של soundgarden. אז אמרתי לעצמי - אם לניקול יש פורום בתפוז ולכריס אין, אז היא יותר שווה נקודה. כי לה יש פורום. תנחשי מה? לניקול יש פורום ולכריס מה-שמו כמובן שאין

shiray

New member
חחחח אז רגע

אם היו אומרים לך לפני כמה ימים שאיזה כריס מה-שמו או כל מישהו אחר יותר שווה מניקול קידמן לא היה לך שום טיעון להעלות? והאמת שבכלל אין להרבה קהילות פה כי אין יותר מדי אנשים שמוכנים להשקיע... (זה הזמן להודות לנעמה...). יווו אני בחיים לא אהיה מוכנה למתכונת המפגרת הזאת!!! יש בנושא המסכם פירוש של איזה מזמור מפגר וטוב שהפירוש של כל פסוק בכלל לא קשור למה שכתוב שם... אין בכלל אפשרות להבין את השטות הזאת!

Lancelot99

New member
אממ לא מוצא אז לא משנה ../images/Emo6.gif

וברור שניקול יותר שווה מכל הבחינות. היא מהממת, שרה נפלא, שחקנית קולנוע מוערכת ונהדרת שבוחרת תמיד סרטים מצוינים, תמיד נראית 7 מיליארד דולר, גם כשהיא עצובה או מבואסת. מושלמת כבר אמרתי?

shiray

New member
אם כבר אז מחר...

יש עוד פרק בנושא המסכם שאני לא הכי מבינה ואני רוצה עוד לראות סיינפלד ולישון קצת בלילה.... אוףףף רוצה כבר לעבור את הבגרות בתנ"ך ולדעת שכל זה מאחוריי!!!

shiray

New member
האמת שזה לא ממש מעודד

יווו דווקא הייתה מתכונת ממש ממש קלה!!! נקווה לטוב. סיימתי אותה איזה שעה לפני הזמן ואז בדקתי רבע שעה... אבל באמצע נתפס לי שריר בכף היד! זה היה מטורף! יווו איך עכשיו אני רוצה כבר שתהיה את הבגרות בתנ"ך רק בשביל ההרגשה שאחרי- שמגיעים הביתה, מסתכלים על הקלסר (שד"א עשיתי רק שלשום) וצוחקים שלא צריך את זה יותר בחיים.... יווו וגם הספר תנ"ך! איזה כיף זה הולך להיות! 10 שנים אני סובלת את השטות הזאת!!!

shiray

New member
אתה לא רוצה שאני אתחיל עם זה אפילו.

איזה עבר בדיוק? כשאתה רואה מאובן אתה קולט שהעולם נוצר מלפני 3000 שנה, ארכיאולוגים הוכיחו באופן מדעי שאף עם לא נדד במדבר 40 שנה, שלא היה מבול לפי מה שכתוב על נוח וגילו שלא היה שלמה ועוד המון מלכים שהם כביכול חלק מהעבר שלנו... ללמוד היסטוריה זה חשוב, אבל תנ"ך לדעתי זה מיותר. רוצים ללמד תנ"ך? סבבה- שילמדו איזה 4-5 שנים שעתיים בשבוע ככה, אבל זה שזה המקצוע שחוץ ממתמטיקה לומדים הכי הרבה שנים זה מוגזם! מה גם שאני אישית יהודיה (אבל אתאיסטית) אבל מה עם הנוצרים בארץ? למה הם חייבים ללמוד את זה (מנקודת הנחה שכל הערבים והדרוזים לומדים בבתי ספר משלהם...)??? זה צריך להיות מקצוע בחירה ואז מי שרוצה ילמד... לעשות יותר יחידות בתנ"ך מאשר בלשון נראה לי די מוגזם...

למעלה