ממ...מסתבר שיש הרבה כאלה שאוהבים גם את ווסטלייף וגם את טאטו...
A adis90 New member 26/3/03 #21 לה לה לה....גה גה...../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif אול דה טינגס שי סד.... שיר יפה-קליפ מגעיל פורום מושקע.. מכירה רק שיר אחד שלהן.. לא מתה עליהן.. **מחליטה לא להצטרף** אבוא לבקר קבלו ח"ח על הפורום
לה לה לה....גה גה...../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif אול דה טינגס שי סד.... שיר יפה-קליפ מגעיל פורום מושקע.. מכירה רק שיר אחד שלהן.. לא מתה עליהן.. **מחליטה לא להצטרף** אבוא לבקר קבלו ח"ח על הפורום
Y yoni© New member 27/3/03 #23 זה ייקח הרבה זמן.... ברוכה הבאה ירדן! ברוכה הבאה חן! ברוכה הבאה ספיר! ברוכה הבאה נטלי! ברוך הבא דייבי! ברוכה הבאה אסיה! וברוכה הבאה עדן! אני יוני כמו שבטח הבנתם מהניקניים ואני מאחל לכולכם הרבה הרבה כיף בפורום הטרי!!
זה ייקח הרבה זמן.... ברוכה הבאה ירדן! ברוכה הבאה חן! ברוכה הבאה ספיר! ברוכה הבאה נטלי! ברוך הבא דייבי! ברוכה הבאה אסיה! וברוכה הבאה עדן! אני יוני כמו שבטח הבנתם מהניקניים ואני מאחל לכולכם הרבה הרבה כיף בפורום הטרי!!
S Sapir00sh New member 27/3/03 #24 סבבה, תודה...../images/Emo13.gif יש לי שאלה...נכון בשיר: Malchik Gay שדרך אגב שיר נחמד נורא. מה הפירוש של מלצ'יק? (Malchik)
סבבה, תודה...../images/Emo13.gif יש לי שאלה...נכון בשיר: Malchik Gay שדרך אגב שיר נחמד נורא. מה הפירוש של מלצ'יק? (Malchik)
S Sapir00sh New member 27/3/03 #27 רגע...אז בעצם השיר מאלצ'יק גיי, מספר על מישהי שהתאהבה בילד הומו? או שאני טועה...
C camila b New member 27/3/03 #29 ../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif היי אני חדשה כאן ואני שמחה שנפתח פורום חדש ביי שני (")_(") (='.'=) (")_(")
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif היי אני חדשה כאן ואני שמחה שנפתח פורום חדש ביי שני (")_(") (='.'=) (")_(")
א אבישי15 New member 27/3/03 #30 TATY-ט.א.ט.ו היי אני חדשה וגם חולה על טאטו יש לי את כל השירים ברוסית חבל על הזמן ומלא קליפים צרו איתי קשר באיי סיי קיו 228534663 ALL THE THINGS SHE SAID
TATY-ט.א.ט.ו היי אני חדשה וגם חולה על טאטו יש לי את כל השירים ברוסית חבל על הזמן ומלא קליפים צרו איתי קשר באיי סיי קיו 228534663 ALL THE THINGS SHE SAID
S ShAnE iS sExY N1 New member 28/3/03 #31 ../images/Emo6.gifשלוםםםםםםםםםםםםםםםם היי אני נוי אני בת 14.ו.. אני נוראא אוהבת ת'שירים של טאטו לדעתי הם אחלה של צמד!!! אז החלטתי להצטרף..מקווה שתקבלו אותי
../images/Emo6.gifשלוםםםםםםםםםםםםםםםם היי אני נוי אני בת 14.ו.. אני נוראא אוהבת ת'שירים של טאטו לדעתי הם אחלה של צמד!!! אז החלטתי להצטרף..מקווה שתקבלו אותי