הי! אני פועל! המחשב שלי סופסוף חזר, גהההה, התגעגתי למהירות הזו!!
M midnight dragon New member 9/6/04 #2 אתה פועל? ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif תתחדש
V Vempiere New member 9/6/04 #14 בדיחה? ההארות שלך מסקירות לי את החיים שלי!!! הם אומרים שהחיים שלי מטורפים ושאני מיסכן
S SaberTooth New member 9/6/04 #6 הבני פועל!!../images/Emo6.gif חחח... זה מזכיר לי את אחד במאי... שבכל קן שהם היו שלטים "המזכירה פועלת", "הספר פועל", "הספרנית פועלת" וכאלה.. זה היה מצחיק. :x אר... ברוך השב
הבני פועל!!../images/Emo6.gif חחח... זה מזכיר לי את אחד במאי... שבכל קן שהם היו שלטים "המזכירה פועלת", "הספר פועל", "הספרנית פועלת" וכאלה.. זה היה מצחיק. :x אר... ברוך השב
K Knotted String New member 9/6/04 #7 קומוניסט.../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif הבני לא סתם פועל. הוא בני-פועל-על-קיטור
קומוניסט.../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif הבני לא סתם פועל. הוא בני-פועל-על-קיטור
K Knotted String New member 11/6/04 #24 מה זה 'גם'.../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif
L La Gamba New member 9/6/04 #12 הבני פועל, עובד, ומנסה להבין למה נגן של אפל עולה כל כך הרבה יותר מנגן של נומאד!
W Wing Chan New member 9/6/04 #16 והכי איכותי.. זה ללכת וליקנות את הדיסקים!!@$# ססססעמק גנבים בלי כבוד לאומנים שאתם אוהבים תמותו רוסים.
והכי איכותי.. זה ללכת וליקנות את הדיסקים!!@$# ססססעמק גנבים בלי כבוד לאומנים שאתם אוהבים תמותו רוסים.