הי אני ניר
(חדש)

הי אני ניר../images/Emo24.gif (חדש)

ואני חושב שניקול שחקנית ממש מצוינת. אך לצערי ראיתי רק את הסרט האחרים והיתי רוצה לדעת עליה יותר

Padme Amidala

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

אם אתה רוצה לדעת עליה יותר, זה בהחלט המקום הנכון. אתה יכול לשכור את מולאן רוז' מכל ספריית וידאו אפשרית!

shiray

New member
ברוך הבא!!!

היי ניר וברוך הבא לפורום! כאן באמת תוכל לדעת יותר על ניקול... אני ממליצה לך להכנס למאמרים לכתבה שסוקרת בקצרה את כל הסרטים שלה ותראה איזה סרטים מעניינים אותך.. ומולאן רוז' באמת סרט ענק ומדהים שממש שווה לראות, למרות שהוא סרט מאוד קיצוני ככה שאו שמתים עליו או ששונאים אותו... וקשה להסביר על מה זה כי יש שם כ"כ הרבה דברים והכל... בגדול זה מחזמר עם שירים מהתקופה האחרונה (מדונה, אלטון ג'ון וכ"ו) שמתרחש בפאריז ב1900. כריסטיאן איכשהו מגיע לכתוב מחזה להצגה שהמולאן רוז' רוצה להעלות כדי להפוך ממועדון חשפנות לתאטרון רציני והוא מתאהב בחשפנית הראשית שם, סאטין, שגם משחקת את התפקיד הראשי במחזה שכריסטיאן הולך לכתוב, והמחזה בעצם מספר את סיפור האהבה של כריסטיאן וסאטין...

Padme Amidala

New member
ואם מדברים כבר על מולאן רוז'...

חלמתי הלילה שבאז לורמן הוא המורה שלי לספרות, והוא מכשיל אותי. אנחנו עושים יומן קריאה, לכולם הוא נותן 100 ולי 22. WTF?!

shiray

New member
חחחח

ועל מה עשית את העבודה? ומה קשור מורה לספרות?!?! טוב נו חלומות לא אמורים להיות הגיוניים....

Padme Amidala

New member
עברתי קורס לחלומות בקיץ

ושמתי גם בפורום השני שאני מנהלת ניתוח די מעמיק של חלום של אחת הדמויות. ניסיתי לנתח לעצמי את החלום. באז לורמן, בגלל שצפיתי אתמול בספיישלים של מולאן רוז' בדי וי די והיו הרבה ראיונות איתו. יש לי מן עבודת קיץ במתמטיקה שאני צריכה להגיש בתחילת השנה ועוד לא התחלתי אותה, ואני מתחילה להיות די לחוצה ממנה- מכאן הכישלון בלימודים. המספר 22 גם חייב לסמל משהו, אבל עוש לא הגעתי לזה...

N i c o l e

New member
ד"א נעמה-

יש בפורום איזו כתבה עם כל הסרטים שניקול השתתפה בהם? מההתחלה ועד היום?...

למעלה