הי אני מת"א חדש פה

ran1012

New member
הי אני מת"א חדש פה

אני ישמח לדעת פרטים על מה שקורה פה אני גם מחפש להכיר חברים הומואים דתיים:)

/tapuzforum/images/Emo24.gifברוך הבא אח צעיר ויקר

/tapuzforum/images/Emo26.gifרן אתה מוזמן לספר לנו אודותיך (בלי להיחשף כמובן - אם אתה דיסקרטי). הגעת למקון הנכוןמוכאן תכיר חבר`ה נהדרים ומקסימים בגילך ובגילאים אחרים, דתיים והומואים, שמשלבים יפה בין השניים. אתה מוזמן להצטרף לכתיבה ולעשיה.

ran1012

New member
תודה לכולם אני מחפש

חברה כמוני שמתחזקים מה יש במפגש? זה בת"א?

כנס לאתר הו"ד (ראה אשכול מתחת לזה)

/tapuzforum/images/Emo27.gifושם תמצא פרטים נוספים על המפגש שאכן יתקקים בתל אביב, בבית תמי - גינת שיינקין, ביום חמישי הקרוב 3.6.10 בשעה 20.15 וכן תמצא חברים במצבך ומתחזקים.

ran1012

New member
כמה אנשים יש במפגש יום חמישי?

מה הגילאים?מה עושים שם? תודה...:)

the chopin

New member
יהיו 20 לפחות לדעתי

הגילאים די צעירים, יכול להיות שיופיעו כמה מבוגרים, חברים ותיקים של הפורום. המפגש הוא מקדים לקראת שבת הו"ד 3, שתהיה שבוע אח"כ, פרשת קורח. מה עושים? אני לא בטוח עם לרב רון יש תוכנית מסודרת, אבל אם לא, אז פשוט תדבר עם מי שתרצה על מה שבאע לך. יכול להיות שנעשה אולי איזה סבב שחושף את הניקים שלנו בפורום, אבל אתה לא חייב כמובן. ותדע לך שהכל דיסקרטי לגמרי, כולנו כאן כמוך ואף אחד לא יחשוף אותך. באים גם לא דתיים, אז אם אתה לא דתי, אל תדאג, תוכל להרגיש בנוח. לגבי מקום מפגש, אני אשלח לך מסר. לא להפיץ, אלא בין חברי הפורום, במסרים בלבד, ע"מ לשמור על סודיות המקום, ועל הדיסקרטיות.

"יכול להיות שיופיעו כמה מבוגרים..."

למה הזלזול הזה במבוגרים? וכי הם באים מהחלל החיצון או אולי סתם מדע בדיוני. כן יש גם בומואים / דומיניים מבוגרים כאן בפורום שחולקים את חוויותיהם גם עם הצעירים, אולי מתוך הניסיון העשיר שיש להם בחיים, ואם הם לא רצויים במפגשים, אזי אפשר לומר זאת בפירוש ולא במרזים בוטים. נראה לכם שהרב רון יוסף יארגן מפגש הו"ד, יזמן חברים מכל רחבי הארץ, מבלי להתכונן מראש ולהכין תוכנית סדורה. הכיצד ניתן להתבטא באופן שכזה? אני אישית כל כך אוהב את הרב רון ואת דרור מצוות הו"ד, הם אנשעם יקרים לי מאוד ולכן העזתי פניי כחלמיש וכתבתי תגובה זו. אם חשבתי כן להגיע מחר למפגש הו"ד, כרגע אני מאוד מתלבט ויש לי הרגשה שכנראה אינני רצוי על ידי מאן דהם. הרב רון ודרור, אין לי ספק, ירצו שאבוא עם עוד חברים בוגרים שנמצאים במצב דומה ליתר החברים. אני מקווה שלפחות בשבת הו"ד3 כן אהיה רצוי ואולי גם ראוי לבוא במחנה כי טוב לי כאן בפוורום וגם בחסרתם של הרב רון ודרור היקרים לי מפז. מחילה אם חלילה פגעתי במישהו, אוהב את כולכם מכל הלב והנשמה.

../images/Emo26.gif הבהרה חשובה

לק"י שלום וברכה לכולם, אנחנו מבקשים להבהיר בצורה ברורה וחד משמעית כי מפגשי הו"ד הכלליים פתוחים לכולם, ללא הבדל גיל, מצב וכיוצ"ב ואנחנו מקבלים ואוהבים את כולם מכל הלב ! לגבי המפגש מחר - המפגש יעסוק בנושא אמונה והומוסקסואליות ובנוסף הרב רון יענה על שאלות בנושאים אלו לגבי שבת הו"ד 3 - נרשמו כבר 40 איש וההרשמה עומדת להיסגר אוטוטו מי שעדיין מתלבט או שיש לו חששות כלשהן מוזמן ליצור איתנו קשר כאן או במייל או באתר וכן ישירות טלפונית לרב רון - 0509098699 בשבת נשוחח על החיים שלנו כהומואים דתיים מהיבטים שונים והכל באוירה חברית טובית וכיפית עם קדושת השבת אנחנו בארגון הו"ד פועלים לשם שמיים ובהתנדבות מלאה על מנת ליצור חברה יהודית וישראלית מתוקנת וטובה יותר ומתוך הכלל של "ואהבת לרעך כמוך"
אוהבים את כולכם, צוות הו"ד

the chopin

New member
הי מצפה ! תירגע! ממש לא זלזלתי

אם תרא בדיוק, כתבתי "כמה מבוגרים, חברים ותיקים של הפורום"- והתכוונתי להביע בזה כבוד ! וההיפך הוא הגמור: אני מאוד רוצה שתבוא, מאוד מחכה כבר לפגוש אותך. ואתה יותר מרצוי בשבת הו"ד3. אין לי שום מחשבת זלזול במבוגרים ! מה, אני לא אהיה מבוגר יום אחד ??? (בהנחה שאני אשרוד את הצבא, הלימודים,הכבישים וכו'...)

אני מטבעי אדם די רגוע, אבל

/tapuzforum/images/Emo13.gifכנראה שלא הבנתי נכון את המסר. רצוי של בא שכמעבירים הודעה/תגובה לנסחאותה בצורה ברורה ועניינית שלא ייצא מאן דהוא נפגע, אני כמובן מוחל וסולח ומבקש גם מחילה. נקווה לבשורות טובות לכולנו

avitano

New member
ברוך הבא :] מקווה שתשתלב...

אתה מוזמן לספר עוד קצת על עצמך

למעלה