הי אני חדש פה

2רדלס17

New member
הי אני חדש פה

ממצב אנשים.רציתי להעלות נקודה.בתור חרדי רציתי לדעת איך הצופים החילונים האם אתם מסכימים אם הנקודת מבט שבסדרה הזאת מראים את החרדים באור די שלילי לדוגמא שבעלה של איטה מכה אותה או שאר הדוגמאות אתם באמת חושבים שזה כך?אני חושב שאצלנו החרדים יש גם הרבה הרבה דברים טובים שאותם לא כל כך מראים בסידרה שאין חולק שזה סידרה פצצה!אבל אפשר להראות דברים בפופורציה הנכונה אשמח אם תגיבו

אורלוש5

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif ו...

בקשר למה שאמרת הדתיים הם אנשים טובים אף אחד לא אומר שלו אבל כמו שאצל החילונים יש את האנשים "הרעים" גם לדתיים יש,כאלה שאונסים ורוצחים ומכים זה נימצא בכל חברה או דת אז שמו בסדרה מקרה אחד שבו יש תצד הרע של החרדים רק כדי שיהיה מעניין אבל אתה צריך להסכים איתי שיש כאלו מקרים בחברה החרדית פשוט האנשים שומרים עלזה יותר בסוד שמא לא יהיו בושות או באלגן

2רדלס17

New member
את צודקת מאה אחוז

אבל למה אף פעם לא שמו איזה סידרה משהו טוב על החרדים?וודאי שגם אצל החרדים יש אנסים ופושעים רוצחים בקושי יש אבל אני עדיין מחכה שפעם אחת יהיה סידרה או סרט משהו טוב על החרדים

אורלוש5

New member
זה לא ש...

כאילו רוצים להציג אותכם באור שלילי פשוט בסידרה הם העדיפו להראות שהבעל של איטה מכה אותה כיון שזה מושך קהל!!! אולי זה נותן נקודת מבט שגויה להרבה חילונים אבל צריך להבין שזו רק סידרה ויש מצבים רבים בסדרה שמראים את החרדים באור חיובי וטוב!!

2רדלס17

New member
מממ אני חושב ש

שדי הרבה נסחפים מהטלוויזיה גם אם הם לא רוצים זאת מציאות וממילא נכנס לראש דברים גרועים על החרדים

עצמי1111

New member
ברוך הבא!!!!

השתלבות נעימה מהירה וכיפית! ובנוגע לשאלה שלך... אני דתייה ואני חושבת כמוך...

ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

הו.. היה פה דיון די סוער בנושא. ו... לדעתי (
) הסדרה מעולה כמו שהיא. נכון שיש בא כמה פאקים כמו שאמרת העניין של הבעל המכה. זה מיותר לגמרייייייי
אני חושבת שיכלו לסדר את זה באופן אחר לגמרי כך שהחרדים לא יצאו כאנשים שליליים או אלימים רק כי... כל דבר כזה או אחר. אבל בגדול - הסדרה מושלמת
אנחנו נהנים ומצטערים שהיא עומדת להסתיים לה...
בכל אופן, ברוך הבא לפורום
ואתה מוזמן לבוא לבקר בקומונות של זוריק ורוחלה...

שלום לך-

אתה מודע לכך שהצלחת סידרה תלויה ברייטינג ומדד הרייטינג הוא זה שקובע אם תהיה תוכנית על המסך. על מנת לגרום לאחוזי צפייה גבוהים צריך לגרות את עיני הצופים ומה לעשות?! לעיתים זה אומר שצריך להראות את הצד הקיצוני. זה לא תמיד נכון ולא תמיד צודק אך זה כנראה עובד.

2רדלס17

New member
וואלה זה גם צד לחשוב

אבל חבל שבטלוויזיה במקום להראות את הדברים הנכונים מראים מה שיגרום לרייטינג

למעלה