הי, אני חדש פה

cold melting

New member
הי, אני חדש פה

התחלתי להתענין בחלומות צלולים, ובכל מכום שחיפשתי מצאתי את המונך וילד, מה זה?

ברוך הבא!

ווילד זה יצירת חלום צלול מתוך ערנות אם אתה רוצה לדעת עוד על השיטה הזאת אתה יכול להיכנס לאתר של אלון ברמן בהצלחה

sh00sha

New member
אהלן וו'סהלן !!

מקווה שתתקדם ותצליח!אל תשכח לפעול לפי השלבים כמתואר באתר של אלון ברמן, כמקושר, בדף הראשי. ברוכעס והצלוחעס , שושה.

../images/Emo140.gifברוכים הבאים!! אז ככה

ווילד זו שיטה מאוד אממ בוא נגיד, מאוד מפחידה.. אני יספר לך בקצרה: אתה מתרכז במשהו, כמו צליל מסויין,ה כי טוב זה להתרכז במאוורר.. (ניסיון אישי) אממ אחרי שתתרכז בצליל מסויין תשתדל לא לנדוד במחשבותיך או שתתחיל להירדם... (לכן ממליצים לישון כמה שעות לפני ואז להתחיל בווילד) אחרי התרכזות בצליל אתה תתחיל להזות- תופעה זו זה בעצם משהו שאתה עובר כל לילה ללא מודע, בקצרה- אתה בדרך לחלום! לכן המציאות תתערבב הדמיון ויכולים להיות מאוד מאוד מציאותיים!! ותרגיש שנוגעים בך, דברים שזזים בחדר, דלתות שנפתחות ונסגרות, אנשים שמדברים איתך או שמסתובבים בחדרך, ישנה אפילו תופעה שנקראת- "אפקט המכשפה" שאתה מרגיש כאילו מישהו יושב לידך, או מלטף אותך. אל תיבהל!! תירגע קודם כל! אל תנסה להתערב בנעשה, פשוט תסתובב לצד השני תעצום עיניים חזק ואל תתיחס אבל לאל תשכח להמשיך להתרכז ותפעיל את החלק הלוגי במוחך (1+2, 3+3..) לאט לאט תתחיל להישאב לתוך החלום... בהצלחה!!! נ.ב- אם עדיין לא הבנת את התופעה של ההזיות אז זה הולך ככה..: זה קורה לך כל לילה:ההזיות אתה פשוט בשב של הירדמות ואתה לא מרגי ... הווילד הוא בעצם אותו מקרה רק הכוונה שתיהיה מודע בשלב שאתה לא צריך להיות מודע שכך תיהיה מודע לאורך כל הדרך אפילו שהחלום רק מתחיל... חחח כמה כתבתתי.. טוב מקווה תצליח ובהצלחה אה וברוכים הבאים שוב...

jast

New member
כמו שיתוק שינה?

ו... זה חייב להיות מפחיד? אי אפשר להזות דברים נחמדים? כי הרי לא תמיד חולמים על דברים רעים... אגב, זה הגיוני שפעם עשיתי ווילד בטעות ואז הפסקתי? כי קרה לי משו דומה.

../images/Emo6.gif אז ככה..../images/Emo20.gif

רוב הזמו זה מפחיד...
לא שמעתי על מקרים שהיה סיסו ושימחו אבל היי זה רעיון!! אתה יכולה לנסות לא לחשוב על משהו מפחיד... אבל אין לך שליטה על זה.. כלומר בקטע של ההזיות אתה לא יכול להתערב בזה.. או שכן אבל ממליצים לא להתערב בתופעה אלא פשוט לחכות (כנראה יש סיבה)
ולגבי זה שפעם עשית ווילד ידעת מה זה.. כי היית יכול לנצל את זה

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

באמת כדאי לך לחפש את המונחים באתר של אלון ברמן-אתר מצויין!

silverhawk

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

קיימים הסברים על העניין בשאלות הנפוצות ובאתרים המקושרים. אתה מוזמן לקרוא אותם.
ובקשר לשאלות בהמשך, ההזיות לא בהכרח רעות, למעשה, לעיתים יכולים להתרחש דברים מעניינים מאוד... אני אנסה למצוא לך בהמשך הודעה שמדגימה את זה... וכן, ווילד יכול להתרחש בטעות (לא שכיח, אבל יכול לקרות). בהצלחה

cold fusion

New member
היה לי משהו דומה...

פעם כשהיתי ממש חולה שכבתי במיטה ולא יכולתי לישון, ואחרי כמה זמן התחילו להיכנס לי רוחות לחדר (בצורות של אנשים שאני מכיר) ושאלו אותי שאלות אבל לא הצלחתי להירדם, זה גם וילד?

למעלה