הי אני חדש פה

mr redimmer

New member
הי אני חדש פה

שלום לכם אנשים, אני חדש בפורום אבל אני לא מתכוון לכתוב פה הרבה... רציתי לשאול אתכם שאלה על סיאנס. אני דיברתי עם ילדה מהכיתה שלי באי סי קיו והיא אמרה לי שהיא עוסקת בסיאנס. אחרי שקראתי פה מזה אני הבנתי יותר את מה שאמרה. עכשיו, היא שאלה את הרוח מה יש אחרי המוות...והיא גם קיבלתה תשובה..... הרוח אמרה לה שאחרי המוות הנשמה מגיעה לכוכב בלתי מוכר ושם היא מחכה 40 אלף שנה( לא על פי זמן כדור הארץ) עד שהיא מגיעה למשפט ששם יקבעו אם היא תלך לגן עדן או לגהנום. אני ממש נבהלתי וכל העניין נכנס בי בצורה משמעותית ורציתי לדעת את האמת. אני ראיתי כמה תכניות טלוויזיה ושמעתי על שיחות עם רוחות ואף פעם לא שמעתי את הדיעה הזו. לפי דעתי אנחנו לא אמורים לדעת מה יש אחרי המוות כי זה יהרוס לנו את החיים. גם לכם רוחות אמרו את זה? כי אני לא שמעתי על זה אף פעם וגם רוחות לא תמיד אומרות את האמת או סתם ממציאות משהו..... בבקשהה תענו לי כי השאלה הזאת ניראת לי ממש מעווטת וטיפשית כי אסור לנו לדעת. נ.ב היא גם אמרה לי שיש כזה דבר גלגול נשמות ואני כן מאמין בזה אז מה בדיוק נכון???? אם זה בכלל נכון.

I am a freak

New member
ברוך הבא.....

תראה, לסיאנס- כמו לרוב הדברים בחיים, יש חוקים... אני לא יודע אם הם ברורים לכולם, ואני לא יודע מאיפה הם באו (כתוצאה מאילו פעילויות ואילו מסקנות).
הערה חשובה- לכל אמונה ולכל מסורת יש חוקים משלה, זה דיי ברור. מכיר את החוק- "כאשר עושים סיאנס בעזרת לוח, חייבים להשמיד את הלוח בסוף הסיאנס"
אני חשבתי שזהו חוק כוללני אשר תקף על כל האמונות והדרכים השונות... מתברר שישנם אנשים שלא משמידים את הלוח בסוף הסיאנס- כי לדעתם החוק הזה לא נכון... או משהו כזה.... (
) לכן, אני יכול לתת לך רק את הצד שלי בעיניין. _____. אחד מהחוקים העיקריים שאני מכיר הוא- אסור לשאול שאלות מהות
כלומר- שאלות כמו:
מתי אני אמות
מה יש אחרי המוות
וכו' לדעתי, חברה שלך הזו עלתה על רוח שקרנית למדי, אשר זיבלה לה את המוח. יכול להיות שאני טועה- אבל, בכל מקרה, את התאוריה הזו אף פעם לא שמעתי. הפריק.

mr redimmer

New member
אתה לא יודע כמה אני שמח

חשבתי שרוחות הן אומרות את כל האמת. היאל א חברה שלי דך אגב.....אבל תודה

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

ודרך אגב.... אתה מוזמן לכתוב כאן עוד..... אף אחד לא ינשך... מבטיח
שוש.

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

חסר לך ואת נושכת כשנפגשים
שמעת
חחחחחח..... אני מרשה לך רק לשתק לי את היד....
הפריק.

שמוצה

New member
חיחי../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

לא את שוש אני נושכת (למרות שלא יהיה לי אכפת
) את עצמי

למעלה