הי אני חדש פה..

הי אני חדש פה..

הי לכולם אני חדש פה {גם בפורום וגם בתחום עצמו....} אני בן 14 ואבא שלי נפטר לפני 3 חודשים
אני הגדול בבית ויש לי עוד 2 אחים {בני 12 ו8} ו2 אחיות {בנות 5 ותינוקת בת חצי שנה..} אבא שלי נפטר מדום לב. וזה היה מוות פתאומי בלי שום סימנים מקדימים... אני קיבלתי את זה מאוד מאוד קשה. ומאז אני כמעט ולא מחייך {אין לי סיבה...} רק לפני קרוב לארבע שנים עברתי סוג של טראומה אחרי שגירשו אותי מהבית שלי בגירוש {היתי גר בנווה דקלים..} ורק לאחרונה התאוששתי מזה.... ועכשיו כשכבר קיויתי שסוף כל סוף יהיה לי קצת שקט נפשי נוחת עלי האסון הזה ואני לא ממש יודע איך להתמודד עם זה....

yaeli20

New member
../images/Emo201.gif

לאבד הורה בכל גיל ומכל דבר זה דבר כואב וקשה, כשזה פתאומי זה קשה אפילו קצת יותר. להיות האח הגדול במשפחה מציב אותך במקום לא פשוט כי בנוסף להתמודדות האישית שלך עם מה שקורה "נופל" עליך התפקיד לעזור וזה לא קל. כמו כן שלושה חודשים זה מעט מאוד זמן, מרבית הכותבים בפורום, אם לא כולם, יגידו לך שאת השנה הראשונה "לא סופרים", השנה הראשונה היא השנה הקשה ביותר זאת שנה שבה אנחנו בעיקר עובדים על לעכל את מה שקרה ומנסים להתחיל להתארגן מחדש. אומרים שצרות באות בצרורות ואכן לעזוב בית שלא מרצון ואחרי זה שיקרה דבר כזה זה דורש המון כוחות נפשיים. אתה מוזמן להמשיך לכתוב ולקרוא לתמוך וכמובן להיתמך. בינתיים אני שולחת לך חיבוק חזקקק חזקקק

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifברוך הבא!!!!!!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

הי ברוך הבא לפורום אני משתתף בצערך , ואני יודע איך אתה מרגיש בתור הבן הגדול, כי גם אני הגדול בבית.....

../images/Emo201.gif

ברוך הבא לפורומנו החם. אכן לאבד אבא זה לא דבר קל... וכמובן שגם המעבר הקשה שעברת בפינוי זה לא קל בכלל. אין לי הרבה מה לומר חוץ מלשלוח לך הרבה הרבה
חמים. מומן להשאר לתמוך ולהתמך בקצב שלך!

morib17

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gifמצטערת לשמוע...

זה קשה מאוד לאבד את אחד ההורים
אני איבדתי את אבא שלי לפני פחות מחצי שנה,. והכאב לא מרפה, אז הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך זה שאני איתך,ומבינה את הכאב שלך.. מקבלים אותך באהבה..
שולחת חיזוקים..

../images/Emo188.gif

בררר איזה קור! אני בעד להיות מתחת לשמיכה עכשיו.
עוד חפירונת קטנטונת כי משעמם לי בטירוף:
הוצאתם כבר את שימכות הפוף?
החלפתם לארון חורף?
אתם עוד ישהים עם הבגדים של הקיץ? חורף בריא לכולם!

הי אביב...

אז ככה אני כבר ישן עם פוף, כי, הבית שלי זה בעצם קרוון {"קרווילה"עלק......} ומאוד מאוד קר בלילה. לגבי הארון חורף, זה עדין בתהליכים.......... ולגבי הבגדי קיץ. אני אישית עדין בבגדי קיץ כי ביום חם......

A GIFT OF LOVE

New member
שלום לך,

אני חושבת שהגעת למקום הנכון. מוזמן להשאר עימנו. מקווה שתרגיש בנוח כאן.

למעלה