הי אני חדש כאן

הי אני חדש כאן../images/Emo24.gif

אם יש לכם שאלות\טענות\מענות-אני כאן! כל מה שרציתם לדעת על יורוקום תקשורת ומעבר לזה!

אתה עובד ביורוקום?

אם כן, למה יורוקום לא משדרגים גרסאות\צורבים עברית למכשירים אשר נקנו בחו"ל? ואני מדבר על מכשירים שאין עליהם נעילת סים לוק, מה שיורוקום טוענת שיש לכל המכשירים שנקנו בחו"ל.

spheonx

New member
נהלים?

של יורוקום? או של נוקיה העולמית שכותבת בחוברת הדרכה שיש לי אחריות על המכשיר אצל כל משווק מורשה שלהם עד כמה שזכור לי יורוקום משווק מורשה של נוקיה העולמית, לא?

spheonx

New member
אלה נהלים מאוד לא חכמים ולא פיירים

אני לא מבין מה הבעיה, זה כואב להם או משהו כזה? בין אם אני קונה מכשיר מאורנג´ או מחו"ל זה לא עניין שלהם הבאתי מכשיר מחו"ל שעובד בארץ מצויין (חוץ מהקטע של עברית) ויש לי אחריות עליו שנה לפי החוברת אצל כל משווק מורשה של נוקיה אבל אי אפשר ממש לנצל את האחריות, במיוחד כשאני צריך אותה

Nokia Fan

New member
אתה יודע להגיד עוד משהו???

למה נראה לי שזה המבורגר בשינוי אדרת?

spheonx

New member
אממ...

איך היית מרגיש אם גם אתה היית קונה מכשיר מחו"ל ונדפק ככה? אם מכשיר שהשקעת בו את מיטב כספך הולך לזבל אם היה לך פלאפון שכבה פעם בחמש דקות ואז אנשים מנפחים לך ת´תא קולי ונחש מה, עכשיו גם בלתי אפשרי להדליק אותו כי מרוב הפעמים שהדלקתי אותו הלחצן הפעלה נדפק ולא רוצה לעבוד כבר איך אתה היית מרגיש? לא לא לא לא תן לי לנחש! אין מה לעשות אלה הנהלים

תקשיב לי בחורי האדיב

אני בספק אם אתה בכלל עובד יורוקום או משהו כי אתה דיי מתחמק פה מכל השאלות. אז בוא ונסדיר כמה ענינים: יורוקם היא משווקת מורשה של נוקיה, ובתור לקוח של נוקיה אני צריך לקבל מיורוקום את מיטב בטיפול וזה כולל גם את האחריות שיש לי לשנה. לא הבנתי מה זה "אלה הנהלים" למה, אני אישית לא ראיתי בשום מקום שחברת יורוקום מפרסמת כי יש לה נהלים של אי צריבה של מכשירים מחו"ל. ונגיד שהיו נהלים, אז מרכז שירות הלקוחות של יורוקום היה פשוט טוען כמוך "אלה הנהלים" ולא עובד על כולנו ואומר שקרים כגון: המכשיר חסום אין מה לעשות. אשמח אם תביא לי את "הנהלים" שאתה מדבר עליהם ואני אישית העבירם לנוקיה העולמית, ונראה מה יש להם להגיד על ה"נהלים" הללו שאתה מדבר עליהם.

MaD-d0g

New member
מה הבעיה שלכם ? אורי ו spheonx ?

למה אתם לא מתאגנים ועושים משהו בנידון... פונים לדרגים היותר גבוהים ביורוקום, לא סתם פקידים או מנקים שיכולים לומר רק "אלה הנהלים"... אם זה היה קורה לי, לא הייתי שותק !

MaD-d0g

New member
מה ? מה הבעיה שלך ?

אם לא שמת לב אני בא לטובתך ! אני חושב שכדאי לך לנסות להזיז עניניים ! ולא לחכות שיורוקום יבואו אליך וגידו לך שהם מחליטים לצרוב לך עברית...

התכוונתי

"אם זה היה קורה לי, לא הייתי שותק !" נו באמת... אין פה מה להזיז שום עניין עד שלא נגמור עם העניין הזה.

MaD-d0g

New member
מי מה מו ?

לא הבנתי.. אתה איכשהו קיבלת את הרושם שאני בא נגדך (תקן אותי אם אני טועה), אבל זה לא נכון, למעשה מה שיורוקום עושה ממש מכעיס אותי, הם מפרים את התנאים שלהם עם נוקיה העולמית. אני רק חושב מה היה קורה אם זה היה קורה לי... למה שלא תשלח דואר/דוא"ל לחברת נוקיה העולמית ? או ליורוקום ישראל.... מה שהם עושים זה ממש ממש מלוכלך !

למעלה