הי אני חדש:) ויש לי שאלה...

YonatanByniamin

New member
הי אני חדש:) ויש לי שאלה...

שלום קוראים לי יונתן ולפני כמה ימים התוודעתי לכל הקטע של החלימה המודעת, ניסיתי כמה שיטות אבל עוד לא חלמתי חלום צלול, רציתי לדעת אם אפשר להכנס לחלום צלול לפי שיטת הWild בלי 5-6 שעות השינה שלפני, אני בדרך כלל עושה את זה אחרי שעות השינה אבל לפעמים אני רוצה להתעורר מוקדם ולנסות להיכנס מהר לחלום צלול, רציתי לדעת אם אפשר פשוט ללכת לישון ולפני שנרדמים ללכת לפי השיטה, רציתי גם לדעת במה מועילות שעות השינה האלה

MetalSinagouge

New member
חשוב לישון כמה שעות לפני כי...

אם תנסה לעשות ווילד כשאתה הולך לישון (בהנחה שלא ישנת כמה שעות טובות בצהריים) אתה פשוט תירדם. כמו כן מחזורי החלימה הכבדים והארוכים מגיעים רק אחרי שישנת כמה שעות.

Vall3y

New member
טכנית אפשר, אבל זה לא מומלץ

מכיוון שהחלימה מתחילה רק כעבור משך זמן מסויים. אתה תצטרך לחכות ולהישאר ער הרבה מאוד זמן. שמעתי אפשר לעשות WILD בנמנום צהריים.

silverhawk

New member
כפי שאמרו, הכל אפשרי, אבל בהחלט לא מומלץ

לצורך השגת התוצאות המיטביות, עליך לתת לגוף לקבל את המנוחה לה הוא זקוק באמצעות מספר שעות שינה.

Roy1232

New member
תשמע משהו שיועיל לך../images/Emo13.gif

אני הולך לישון כמעט כל יום ב0:00. בימים שצריך לקום ב7 (בצפר וזה) אני שם שעון מעורר לקצת לפני 7, וקורה הדבר הבא: אני קם עייף, ומספיקות לי 15 שניות של עצימת עיניים כדי לחזור לישון - ולמרבה הפלא גם לחלום. בחצי שעה הזו של שינה קטועה (יש רעש בבית) יוצא לי לחלום לפחות 4 חלומות קצרים כל בוקר, שאני שוכח אחרי מעט מאוד זמן. אישית, אם הייתי קצת פחות עייף וקצת יותר מפוקס בשעות האלה הייתי יכול להגיע בלי מאמץ כמעט לחלום צלול (השאיפה היחידה היא לחזור לישון
). אני מניח שה6 שעות האלה הן ברוב המקרים שיא מחזור החלומות, ובגלל זה הן הזמן הכי טוב ליצירת חלומות צלולים, ובגלל זה השעות שלפני חשובות לא פחות

Bluescale

New member
אפשרי

אבל יותר קשה מקשה ביותר :) אם טכניקת ה WILD נחשבת לאחת הטכניקות הקשות לביצוע אז WILD לפני שינה זו אחת הטכניקות הקשות ביותר. אני ממליץ למתחילים להשתמש ב DILD או ב MILD אבל לא WILD. ")

Bluescale

New member
כן ולא

זה כן WILD אבל יש פה אלמנט של VILD (Visualization inducted lucid dreaming) שזה ההתחלה של המעלית. אלמנט שאמור להרגיע ולהביא את הגוף למצב יותר "שקוע לקראת שינה". כמו-כן, ההתחלה של הטכניקה שלי לקוחה מטכניקת מדיטציה (ההתחלה של המדיטציה שנקראת RELAXATION). עירבוב מנצח

למעלה