הי אני חדש ויש לי שאלה לימור אטיאס המדהימה תופיע בסוף בעונה ה2?
L limato29 New member 9/5/06 #6 תשובה לנמר שחור לימור אטיאס רוקדת התוכנית של העונה השניה וגם יהיו שם פיני טבגר גיא אריאלי וחיים רביבו והרקדנים הם אנה ודני מהעונה ה1 ואורון ופולינה מהעונה ה1 וגם חיים שטיין ומירית קארדונר ומריה איזשהיא הם רוקדים מה ?? מה ?? פשוט שתדעו!!
תשובה לנמר שחור לימור אטיאס רוקדת התוכנית של העונה השניה וגם יהיו שם פיני טבגר גיא אריאלי וחיים רביבו והרקדנים הם אנה ודני מהעונה ה1 ואורון ופולינה מהעונה ה1 וגם חיים שטיין ומירית קארדונר ומריה איזשהיא הם רוקדים מה ?? מה ?? פשוט שתדעו!!
ס סויט2 New member 14/5/06 #7 מירית קרדונר +רז מאירמן הם פשוט זוג מקסים ויפה ביחד הבנתי שהרבה מהמרים עליהם שיזכו!!
O ortalushit New member 19/5/06 #8 אם אתם שואלים אותי ... או לימור אטיאס או גיא אריאלי או חיים רביבו יזכו כי יש להם הרבה אבל הרבה מעריצים שישלחו להם מלאא SMS ...
אם אתם שואלים אותי ... או לימור אטיאס או גיא אריאלי או חיים רביבו יזכו כי יש להם הרבה אבל הרבה מעריצים שישלחו להם מלאא SMS ...
ס סויט2 New member 19/5/06 #9 איפןא רז ואיפוא גיא אריאלי רז מאירמן שם את גיא בכיס הקטן הוא הרבה יותר יפה והבנתי שההבת זוג של רז פצצה !!! הוא עוד יפתיע!!!
איפןא רז ואיפוא גיא אריאלי רז מאירמן שם את גיא בכיס הקטן הוא הרבה יותר יפה והבנתי שההבת זוג של רז פצצה !!! הוא עוד יפתיע!!!