הי! אני חדשה

אתה מוותר על נצח תמורת העונג המפוקפ

ק הטמון בכניסה למערה עם ריח של דגים.. תהרוג אותי איזה אנשים מוזרים..

ובכן ...

הכל מותר חוץ מלנשק באותו מקום ולהסתכל באותו מקום. ללקק לא כתוב מפורש. את יכולה לבקש ממנו שינשק בצדדים של הרגל. זה כמעט אותו דבר ....

אין בעיה שהוא ירד לך

לפחות על פי ספר הלכה מסוים. אני בטוח שיהיו גם רבנים חרדים שיתנגדו לכך, אבל לפחות יש לך מקום אחד להורות היתר. כתוב אפילו שמומלץ ע"פ "שארה כסותה וענתה לא יגרע". גם הרמב"ם לא אסר על כך. אגב, זה אפילו לא נחשב ניאוף על הרמב"ם וזה מה שמוגדר אצלו "ביאה דרך האיברים". כמובן שהוא מגנה את זה בהקשר של יחסים מחוץ לנישואים, אבל לא רואה בכך כל בעיה בתוך הנישואים. בקשר למין אוראלי שלך אליו, יש לי הרגשה שיש איסור של שפיכה מאותו טעם של איסור אונננות (למרות שלגבי מין אנאלי יש פוסקים המתירים שפיכה) עד כאן.

פטוש

New member
זה די ברור שלפי ההלכה זה אסור...

קצת היגיון.. הרי לפי ההלכה אסור לבזבז זרע לשווא ברגע שהיא גומרת הזרע הולך לאיבוד...

Dirty Trip

New member
קצת הגיון

לנשים איןזרע. שהיא גומרת לא נפלט לה זרע כמו אצל גברים. בתנ"ך אונן השחיט את זרעו על הרצפה ועל כך ה' העניש אותו. אבל לא מוזכר שום דבר בנוגע לנשים. לי אישית אין מושג אם זה חוקי או לא ע"פ ההלכה.

פטוש

New member
ממ...

למען האמת אני לא כל כך מעורבת בהלכה...זו הייתה הנחה... מובן מאליו שלנשים אין זרע בתור אישה אני מניחה שאני יודעת באיזה צורה זה יוצא... כוונתי הייתה שאישה גם מפרישה נוזל גוף ואולי אותם איסורים שתקפים על זכרים תקפים גם גבי אישה... ושוב זו הייתה הנחה הגיונית (מבחינתי)..

א1ר

New member
זה אומנם לא אסור לבנות ל....

אבל לא מתירים את זה. אין על זה שום דיון הלכתי לגבי בנות (פשוט לא נתנו לנו ככ הרבה מחשבה) אבל לפי רבנים זה לא מותר "(למרות שעוד לא ראיתי מישהו שהי'ה לו אומץ לשאול איזה רב). לגבי השאלה השני'ה שלך ... לא בקיאה בהלכה אבל אני חושבת שזה אסור כי אסור לו לבוא במגע עם הלמטה שלך ואסור לו לראות אותו (לך אסור אותו דבר) והגבלה נוספת היא שכשיש שפיכה של זרע היא לא תהי'ה לבטלה ושתהיו בתנוחה מסיונרית (לא ממש מבינה בעצמי מה הקטע של ההגבלה הזאת). חוץ מזה,הוא חיב עונתך ועל כן מותר לו את כל השאר. אולי מוטב לשאול בפורום מתאים (לא יודעת עם כיפה , אבל זה אתר מצוין). בהצלחה. ומזל טוב. בקרוב אצל כולנו

daniella1980

New member
ואת מוזמנת לתת אסמכתות

לקביעות הנחרצות שלך:) לא זורקים פצצה ובורחים, הסבירי ונמקי מדוע קבעת זאת?

עדן2006

New member
אני אשאל את בעלי איפה זה

כתוב.כי אני לא זוכרת.בכל אופן גברים לומדים אתזה וגם מסבירים להם בהדרכה שלפני החתונה

daniella1980

New member
אשמח אם תשאלי.

בכל מקרה, זה נשמע נורא בעיני. כנראה שקשה להבין אורח חיים כזה כשאתה בא לחלוטין מהעולם ההפוך.. מצד שני, אם לא מכירים וחווים, לא יודעים מה מפסידים, וכנראה שטוב שכך.

למעלה