הי אני חדשה!

daniela82

New member
הי אני חדשה!

שמי קרן פשוט דניאלה זותי אחותי שגולשת בפורומים אחרים... אני בת 8! יש לי אתר משלי. נ.ב. הדמות האובה עליי היא "ברולי".
keren

ashkeloni

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

מקווה שתהני בפורום שלנו, תעלי נושאים לדיון, ותשתתפי בדיונים. וברולי באמת דמות פצצה

AciDBreeZe

New member
ברולי סתם חננה

גם כשהוא היה לוחם ביו גוטן וטראנקס שהם שני ילדים זבי חוטם הצליחו להילחם בו, והוא היה מסוגל לנצח את גוקו רק בגלל שגוקו היה בתקופה ההיא אפס, וגם גוהן נלחם נגדו כמעט בצורה שווה כאשר הוא לא סופר סיין ג'ין וברולי כן בתכלס הוא סתם פאג לא שאתה יודעת מה זה פאג אבל חפיף (את לא אמורה לדעת). בכל מקרה ברוכה הבאה

king kazabubu

New member
מה?!

איפה אתה חי?! קודם כל, ברולי כשנלחם בראשונה בגוקו הצליח לנצח 4 סופר סייאנס בבת אחת... הסיום של סרט שמונה היה מביש ולמען האמת דיי מחפף, עשו את ברולי חזק מדי ולא ידעו איך לסיים את זה. בסרט עשר כשברולי חוזר ונלחם בגוהאן כשגוהאן משתנה לסופר סייאן 2 ברולי מצליח להחזיק אותו קצר כשהוא סופר סייאן מדרגה ראשונה ורק לקראת סוף הקרב הוא משתנה לסופר סייאן 2. היו צריכים את העזרה של גוקו שהיה מת באותה תקופה ויש כאלה שטוענים שגוקו הגיע לעזור כשהוא עדיין מת ובעצם לא יכול למות. הם הורגים את ברולי שוב בצורה דיי לא בסדר ושלא מסתדרת כל כך אבל שיהיה. וסרט 11 האמת, הזכיר לי סרטי חובבנים. בלי קשר לשום דבר. שם ביו ברולי באמת אפס.... יש סיבה שברולי הוא הסייאן האגדי.. והוא נראה פאג רק כשהוא לא סופר סייאן. זה כל מה שיש לי להגיד.. ועכשיו הולכים לעבודה

AciDBreeZe

New member
קודם כל

אם אני לא טועה זה סופר סיין 1, מכיוון שהשיער של גוהן לא צמח כל כך הרבה.. כמו שקרה לו כשהיה צעיר ... וברולי השתנה מתי שגוהן השתנה...גוהן נלחם בו בצורה רגילה בעוד שברולי סופר סיין לפחות ככה אני זוכר את זה אני הולך לבדוק בסרט לאמת את מה שרשמתי פה :O ועכשיו שאני מסתכל אני גם רואה שהוא הודף כדור קי של ברולי ססג' אחרי סרט 8 הייתרון היחידי והברור של ברולי הוא שהוא מסוגל להפוך לסופר סיין ג'ין 2 אולטרה או איך שלא קוראים לזה :\ אין לי שום ספק שגוהן היה מנקנק אותו אם שניהם לא היו סופר סיינס או ברמה שווה של סופר סיין.

Piccolo

New member
מה פיתאום 2 o_O; ../images/Emo58.gif

ברולי הפך לסופר סיאן 2? ממש לא נראה לי.. הוא פשוט בכוח חזק מאוד של סופר סיאן 1.. אחרי הכל, הוא הסופר סיאן האגדי שכולם דיברו עליו.. ולא גוקו עצמו.. האמת שלך תדע.. אולי באמת הוא הפך לסופר סיאן 2 למרות שבדרך כלל רואים ברקים כאלה ברמה הזו מסביב להילה של הכוח.. אבל באופן הרשימי, ברולי עדיין היה ברמה של סופר סיאן 1. וזה ממש שטויות שגוהאן היה לוקח אותו וזה... זה שגוהאן הצליח לברוח מהמתקפות שלו לא אומר שגוהאן חזק יותר.. בתכלס ברולי דיי התעלל בגוהאן עד שהוא הפך לסופר סיאן... ובכלל... איך ניצחו אותו? היו צריכים את גוטן, גוהאן וגוקו ברמות של סופר סיאן כדי לנצח את אותו... וכן, אני מאמין שבסוף גוקו חזר איכשהו בצורה לא מובנת ועזר להם... אולי זו היתה רק ההילה שלו.. אולי זה היה.. לא יודע מה.. אבל לא יודע.. זה פשוט חייב להיות שגוקו היה שם גם

AciDBreeZe

New member
אמממ פיקולו כנס

סופר סיין 2 אולטימט פשוט אפשר לראות בסרט עשר את הרמה הרגילה של סופר סיין ואז הוא הופך לסופר סיין האגדי שייתכן שיש לו רמה משלו אבל זה לא יכול להיות סופר סיין אולטימט אחד כי הוא פשוט בגודל של 3 בני אדם אפשר רק להסיק שלפי איך שהוא נראה הוא ברמה מסויימת...שים לב שהוא גבוה יותר מגוקו בהתחלה של הסר שמונה ואז למשל באמצע הסרט שהוא מתנפח הוא כבר ענקי סופר סיין אולטימט היה מקנה לו אולי עוד קצת גובה אבל רק מנפח שם הוא פשוט הר אדם גוקו לא האמת היה שם הוא רק היה בשביל העידוד המנטלי אני חושב ותאמין לי שאם ברולי לא היה סופר סיין 2 אולטימט ורק גוהן היה נלחם בו ברמה של סופר סיין היה מספיק גוהן לבד גם ככה גוטן לא יעשה את ההבדל... כלומר תחשוב על זה ככה גוהן אחרי הקרב עם סל וסופר סיין 2 הוא לא היה יכול לקחת את חברות הזי ?

ashkeloni

New member
ס"ס 2 ultimate?

לא קיימת שום רמה כזאת, ברולי היה אז ס"ס אולטימייט, ותו לא...

AciDBreeZe

New member
אהם...

מי אמר שלא קיימת אם קיים ס"ס אולטימייט לסופר סיין 1? שניה אני מביא תמונה להדגמה של ההבדל אולי תבין למה אני מתכוון :| יש מצב שיש כזה הבדל בגודל רק ברמה אחד של אולטימייט?

ashkeloni

New member
לא דיברו אפילו פעם אחת על

רמה שכזאת.... ואני מניח שהרמה הזאת לא קיימת.

ashkeloni

New member
צודק...

טוב שיש על מה לדבר... בכלל, הפורום נורא פעיל בשבוע האחרון יחסית לזמן שלפני זה

AciDBreeZe

New member
כן, אבל השאלה האמיתית היא

למה בבנות משנות צבע מירוק לצהוב ומשם לשחור...איפה הסדר פה?

Piccolo

New member
עדיין לא נראה לי שזה של רמה 2 אבל..

כאילו, כן זה נשמע דיי הגיוני שאולי הוא הגיע לרמת אולטימט או איך שהם לא קוראים לזה בגירסה באנגלית.. שזה מעל לסופר סיאן 1 רגיל.. אבל מעל ל 2? זה כבר לא יודע... זה שונה.. כי זה באמת נכון שהגוף של טראנקס גדל במצב שהם הצהירו עליו - אולטימת.. אבל... ברמה של סופר סיאן 2 יש ברקים מסביב להילה שלו.. אז אם הם באמת רצו להדגיש בדרך של הגודל של הגוף שלו אז היו גם מדגישים עם כל הסמנים.. מה הטעם לסמן רק חלק מהכוח שלו בעיקר אם לא אומרים? קיצר, אני חושב שתכלס כמו בסרט הראשון שבו ברולי הופיע, הוא ברמה סופר סיאן 1 (וגם בכל שאר הסרטים) רק שהוא ברמת סופר סיאן 1 שהיא ממש ממש ממש חזקה... יש מצב שזה באמת אולי 2 וזה.. אבל כל עוד לא אמרו, אפשר להגיד גם שלא בגלל כל הסמנים של 2 שלא קיימים על ברולי בסרט... רק האולטימת מתאים לתיאור.. אגב, דיי אהבתי שבסוף מתברר שגוקו הוא לא הסופר סיאן האגדי האמיתי שדיברו עליו כל הזמן.. זה דיי יצא מגניב כזה בצורה מסויימת...שלא כל התהילה לגוקו.. לעומת ג'י טי למשל

AciDBreeZe

New member
אוקי דבר בטוח אחד

הוא לא רק בססג' אחד בגלל שכאשר גוהן הופך לסופר סיין 2 הוא גם משתנה וגם רואים עליו שהוא רזה יותר מבסרט שמונה (בסרט 10).

king kazabubu

New member
הוא לא היה מנצח את גוהאן...

אמנם גוהאן היה חזק כשהוא ניצח את סל... אבל אל תשכח שעברו 7 שנים והוא לא ממש התאמן אז הוא לא היה בשיא הכושר שלו.... דבר נוסף שאתה צריך לזכור זה שברולי שיחק עם גוהאן, יש קטע שברולי זורק כדור קי וגוהאן מסתכל עליו כזה ואז ברולי מחייך ומכוון את הכדור למטה... וגם במכה האחרונה של ברולי, הוא זורק את הכדור קי בצורה כל כך מלגלגת... זה פשוט מדהים...

AciDBreeZe

New member
אתה מסכים איתי

שגם שגוהן וגטן מתאמנים לטורניר העולמי ביחד כשגוטן הופך לסופר סיין הוא גם עושה לגוהן צרות? ומכריח את גוהן גם להשתנות... ההבדל בין סופר סיין לסיין נראה לי עצום... חשבתי שסופר סיין אחד זה פי 10 כי גם אוזורו זה פי 10 וססג' אוזורו זה פי 100 :\ חשבון פשוט בכל זאת זה בג'יטי אז אי אפשר ממש להיות בטוחים.

למעלה