הי אני חדשה
א אביחי 33 New member 10/5/05 #2 ../images/Emo104.gifברוכה הבאה לפורום שלנו../images/Emo24.gif מקווה שתשלבי כאן כמה שיותר מהר. בכל מקרה אם יש בעיות, אני תמיד מוכן לעזור . העונה השלישית תחל ב 29 לחודש הזה. למרות שיש סיכוי וזה יוקדם ל 15 לחודש. התעדכנ/י בהמשך השבוע בפורום אוהב מיליון אביחי
../images/Emo104.gifברוכה הבאה לפורום שלנו../images/Emo24.gif מקווה שתשלבי כאן כמה שיותר מהר. בכל מקרה אם יש בעיות, אני תמיד מוכן לעזור . העונה השלישית תחל ב 29 לחודש הזה. למרות שיש סיכוי וזה יוקדם ל 15 לחודש. התעדכנ/י בהמשך השבוע בפורום אוהב מיליון אביחי
נ נעה של הצאט New member 16/5/05 #13 אז תעזור תושיט יד לעזרה היי איפה היד שלך אני לא רואה היי למה כיבית את האור?
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/5/05 #9 ברוכה הבאה לפורום הממכר ביותר!!!! אני הדס!!! תהני... (את בטוח תהני) (בטוח בטווח תהני) (בטוח בטוח בטוח תהני) (בטוח בטוח בטוח בטוח תהני) (בטוח בטוח בטוח בטוח בטוח תהני) (בטוח בטוח בטוח בטוח בטוח בטוח תהני) (וכו' וכו'.....)
ברוכה הבאה לפורום הממכר ביותר!!!! אני הדס!!! תהני... (את בטוח תהני) (בטוח בטווח תהני) (בטוח בטוח בטוח תהני) (בטוח בטוח בטוח בטוח תהני) (בטוח בטוח בטוח בטוח בטוח תהני) (בטוח בטוח בטוח בטוח בטוח בטוח תהני) (וכו' וכו'.....)
ח חופיתוש של הפורום New member 10/5/05 #11 נעה ברוכה הבאה מאמי אני חופית אני בטוחה שתהני יש פה אנשים מדהימים... אני פה מתי שתירצי...