חחחחח
ג ג ב ש ו ש New member 29/12/05 #21 ברוכה הבאה סתיו =]../images/Emo88.gif אני גבי... שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה אנא קראי את התקנון של הפורום שנמצא למעלה בקישור אדום ומזל טוב
ברוכה הבאה סתיו =]../images/Emo88.gif אני גבי... שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה אנא קראי את התקנון של הפורום שנמצא למעלה בקישור אדום ומזל טוב
נ נויוש131 New member 29/12/05 #22 אולהההה =]] קודםם כלל.. מזל טופפ.. ברוכה הבאהה.. ממ.. אני נוי מרמת גן ואני בת 14.. אני שרופה על רבלדה בעיקר על פונצ'ו דולסה כריס ואנהי המוישלמיםם שילייי.. ו.. השתלבות נעימהה..
אולהההה =]] קודםם כלל.. מזל טופפ.. ברוכה הבאהה.. ממ.. אני נוי מרמת גן ואני בת 14.. אני שרופה על רבלדה בעיקר על פונצ'ו דולסה כריס ואנהי המוישלמיםם שילייי.. ו.. השתלבות נעימהה..
S shir08 New member 29/12/05 #24 ../images/Emo136.gifאהלן סתוי!! ברוכה הבאה מותק אני שיר בת 13 וחצי...[גם מחולון ] חולה על פונצ'ו דולסה והתחלתי לאהוב גם את אנהי (והתאהבתי בתמונה הזאת שלה!! היא יצאה פה מדהימההההההה) קיצר...שתהיה לך השתלבות נעימה!! תהני
../images/Emo136.gifאהלן סתוי!! ברוכה הבאה מותק אני שיר בת 13 וחצי...[גם מחולון ] חולה על פונצ'ו דולסה והתחלתי לאהוב גם את אנהי (והתאהבתי בתמונה הזאת שלה!! היא יצאה פה מדהימההההההה) קיצר...שתהיה לך השתלבות נעימה!! תהני
M Mai angel המקורית New member 29/12/05 #25 היי! אני חדשה ומכורה מכורה לרבלדה! הי אני חדשה ואני רוצה להצטרף לפורום אני חולה על אלפונסו החתיך ועל מאיטה אשמח להצטרף מאי!
היי! אני חדשה ומכורה מכורה לרבלדה! הי אני חדשה ואני רוצה להצטרף לפורום אני חולה על אלפונסו החתיך ועל מאיטה אשמח להצטרף מאי!
R rotemsror New member 29/12/05 #26 ברוכה הבאה! אני רותם בת 12 וחצי גם אני מתה על פונצ'ו וגם על דולסה אניה מאיטה כריס וכריסטיאן!!
O ooOMoRoShOoo New member 29/12/05 #29 ../images/Emo24.gifברוכות הבאות../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif השתלבות נעימה
R rotemsror New member 29/12/05 #31 ברוכה הבאה! אני רותם בת 12 וחצי אוהבת את:פונצ'ו , דולסה,כריס,אנהי,כריסטיאן ומאיטה!!!