הי!אני חדשה כאן!

חזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני מנצל"ש כדי להודיע שחזרתי לפורום אחרי תקופה אאאאאאארווווווווכהההההההההה מאוד שלא הייתי כאן
כבר איזה חודש אני מסתובב כאן וקורא הודעות ועכשיו החלטתי לחזור
אז מי רוצה לברך? נ.ב. גם אני שמח שאוכלוסיית שונאי המורדים גדלה כי אני לא סובל את התכנית הזאת וגם לא את קטנטנות, ולא את קמילה ופליפה הקרציות מוצצות הדם וגם אני שונא טלנובלות, בעיקר ארגנטאיות.

Digi Lista

New member
../images/Emo98.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo152.gif../images/Emo140.gif

יופי שחזרת!!! אתה מתכוון להישאר או להיעלם שוב?(כלומר להיות רואה ואינו נראה
)?...

אגב, סטטה, יש סיבה שעזבתי:

אני זוכר שהיו כל מיני משחקים על דמויות הסדרה ושמתי-לב שרק אני משתתף (כמו אצל אוקווה), או שרק מעט מאוד ילדים משתתפים, וזה ממש מרגיז. תתחילו להשתתף, חבר'ה, אחרת יהיה כאן מדבר. ו-eien chibi u, לא כעסתי עליך כשאמרתי ארה, קונבאן ווה (סימן קריאה לא מסמן כעס או צעקה), אז את לא צריכה לחייך בסלחנות.

Digi Lista

New member
כול הכבוד לך!!!../images/Emo8.gif

כשאני אומרת לא מקשיבים(ולזכותי יאמר שאני קרצייה אמיתית),ברור שחלק לא משתתפים כי הם לא אוהבים וזה לא מתאים להם,אבל זה ככה גם בדיונים ודברים אחרים שמנסים לעשות כאן ודרך כלל אחרי כמה זמן שוכחים מהם... אני בעד שכול אחד יקח חלק במה שמתאים לו(ויוזמות אני אוהבת במיוחד...הפורום כחול מידיי,ואני רק מנהלת יחידה
...)אפילו אם הוא יהיה בין היחידים,אני אופטימית
(אני מודעת לכך שעוד הרבה נמצאים כאן בסמוי וכותבים אם בכלל רק פעם בכמה זמן,מה שלא עוזר להפיג את היובש...)

Digi Lista

New member
וגם...

אני תמיד מבקשת ביקורות ורעיונות כדי לשפר ולחדש וככה להשאיר את הפורום חי(רטוב נשמע רע
...),אבל אין יותר מידיי שיתוף פעולה,לצערי

miaka

New member
בהנחה שהבנתי מה הולך כאן..

הוא דווקא אמר בסדר גמור
אם מישהו אומר לך ערב טוב את לא תעני לו ב"ערב טוב" ?
אבל כמובן יכול להיות שאני לא מבינה על מה את מדברת אז תסבירי את עצמך ^^;

Eien Chibi U

New member
לא שמת לב לפרט קטן...../images/Emo104.gif

הוא חזר גם על: "ארה, קונבאן ווה...", וזה מה שהצחיק אותי.

miaka

New member
../images/Emo6.gif

אוקיי כש*את* אומרת "ארה" את מתכוונת ל-ara או are?

miaka

New member
וזה oh, נכון? ^^;

לא שמעתי את זה שנים.. אבל אני יודעת שהמילה מוכרת לי ^^;;;

טיקיי

New member
אולי תסבירו לו בעברית

מה את אמרת ומה הוא ענה ולמה זה הצחיק אותך?

למעלה