הי!אני חדשה כאן!

5מריצה

New member
הי!אני חדשה כאן!

קוראים לי דינה ולפי מה שכתוב בחתימה שלי,תלמדו הרבה על חיי.

Kenny Girl

New member
ברוך הבא *מרימה גבה*

האמפ... את אוהבת דיג'ימון? כי עם כן... האמפ... לא חשוב... ^_^ LOOK AT ME! אני משוגעת סורי... עכשיו אכלתי ג'חנון ואני שיכורה... ^_^() (יש לי הרגשה שאת חושבת שאני משוגעת? אל תדאגי- כולם ככה)

האחת niki

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני מקווה שתהני כאן בפורומינו הקטן והצנוע(כן,בטח).טוב,חכי שליסטה והשאר יברכו אותך!

יאקומו

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתשתבי בו! (אני חושבת שאנחנו הפורום שהכי קל להשתלב בו! ^^ טוב, אני משוחדת!) וזהו... השאר ברכו אותך...

ברוכה הבאה!!

מקווה שתהני פה! תרגישי כמו בבית..ושתהני פה..ושתהני פה..(רגע..כבר אמרתי את זה...) ואת יכולה לפנות אליי תמיד!!תמיד!

Digi Lista

New member
מצטרפת לברכות!../images/Emo152.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

נראה לי שאת ההכי קטנה שהצטרפה עד עכשיו לפורום,מצוין אחרי הכול הגיל כאן לא ממש משנה
אני מקווה שאכן תיהני כאן ותשתלבי בקלות(אני מבחינתי מוכנה לעזור לך בהכול)ותישארי להרבה זמן(האחרונים שהצטרפו משום מה נעלמו אחרי הודעת ה"היי אני חדש/ה",למרות כול המאמצים של חברי הפורום ושלי),וכמובן שתרגישי כאן כמו ב

Eien Chibi U

New member
ארה, גנקי...../images/Emo104.gif

בוקו ווה טנו הארוקה דסו. ארה, אין סיכוי שתביני אותי... קוראים לי הארוקה, אני בת 13, ואני לא סובלת את "המורדים" (במילים עדינות). אני מוצאת את הסדרה הזאת מנוונת ומטומטמת. -טוב, נעזוב את הנושא הזה... ברוכה הבאה לפורום, ילדונת!

Kenny Girl

New member
את שונאת המורדים?

*סוגדת להארוקה, וברקע מנגינת השיר הללויה* עוד בן (בת...) אדם שפוי(ה) בעולם!!!!

Eien Chibi U

New member
בהחלט.../images/Emo104.gif

אני אחסוך מחובבת המורדים הקטנה את דעתי בנושא...

Digi Lista

New member
גם אני שונאת המורדים.

אני לא שונאת בגלל שזה ממש רע,האמת שאולי הייתי רואה את זה אבל... א.אני לא אוהבת טלנובלות(בדרך כלל) ב.אני שונאת דברים בספרדית(נראה לי שזאת השפה) ג.אני שונאת את קטנטנות ד.אני ממש לא אוהבת את השחקנים. ה.ניסיתי לראות פעמיים ונרדמתי. ו.אני לא יכולה שבכול מקום הם נתקעים,מצד שני ברור לי שהייתי שמחה אם זה היה משהו שיש לי עניין בו,כלומר אין לי בעיה שיאהבו אותם ושיסגדו להם. אבל(הוא תמיד בא
)...אפילו היום בתקשורת נאלצנו לצפות במורדים ונתנו לנו שיעורי בית בנושא(משהו כמו ניתוח מבחינה תקשורתית),זה היה כנראה נחמד אם הייתי טורחת להסתכל במקום לכתוב דברים.... רק רציתי להעיר שיש כאן הרבה אוהבי המורדים והם נורמלים לחלוטין,תזהרו במילים(המלצה בלבד)כי גם אהבות שלנו(דיג'ימון לדוגמא
)יכולות להיראות לא שפויות בעיני אחרים(רק לפני כמה ימים...)

יאקומו

New member
טוב, אני אוהבת המורדים...

אבל... "על טעם ועל ריח אין להתווכח"... ו... קוווווווווווווול!!!!!!! *בוכה* למה! למה! *נרגעת* סליחה... פשוט קול היה הדמות השניה האהובה עלי! (יחד עם פייג') ומי שאל הבין... זה ממכושפות

ריינמון

New member
אין לך מה לידאוג

עם את לא יודעת אז הוא יחזור כבר בפרק הבא(ניראה לי)עוד עוד שני פרקים ואז ניגמרת העונה והבעמצה העונה הבא מחסלים אותו לתמיד

Digi Lista

New member
באמת אין מה לדאוג לו../images/Emo58.gif

לפחות כרגע,הוא יחזור ויהרג רק בעונה החמישית בפרק המאה של הסדרה. האמת שזה לא מתאים לפורום הזה דווקא,אבל בפורום 402(מכושפות)הרוב דיי חוגגים על מותו העתידי,ניסיתי להגיד שהוא דווקא חמוד וכשהוא נמצא יש מתח ועניין גדול יותר אבל פשוט מחקו את ההודעה שלי(ושל עוד כמה מתנגדים נששירשרתי את הודעתי אליהם)ככה ש... בכול אופן חכי עם הבכי...

למעלה