הי.. אני חדשה... טוב, בערך

הי.. אני חדשה... טוב, בערך

אני מאוד אוהבת את אירוסמית'... אבל אני מניחה שאין לי מקום פה כי אני מאלה שמכירים רק את השירים והדיסקים הכי מפורסמים... היי, אני אפילו לא יודעת איך קוראים לכל חברי הלהקה... בכל מקרה, פשוט חלמתי עליהם חלום אתמול בלילה ורציתי לשתף אתכם... חלמתי שחברי הלהקה הגיעו לארץ, והייתה להם הופעה גדולה בבאר שבע (כן, לכו תבינו.)... ואיזשהי להקה מקומית היו מופע החימום, וחברה שלי מופיעה איתם, וביקשו ממנה לשיר סולו והיא אמרה שהיא תשיר רק איתי... אז שתינו עלינו על הבמה וישבנו ליד חברי הלהקה... ומשום מה הם עשו מופע אקוסטי... חחחחחחח (בהשראת כוכב נולד אתמול)... וסטיבן טיילר היה הכי חמוד בעולם. כן, זהו. חחח.. אם השפלתי את עצמי לגמרי אני פשוט אשתוק ואומר
.

AeroTom

New member
ברוך הבא! לכולם יש מקום...

למי שיודע יותר,למי שיודע פחות. אם את אוהבת את הלהקה כמובן שאת מוזמנת להצטרף אלינו ולהישאר ונשמח גם לענות על כל שאלה שתהיה לך בנוגע ללהקה שתוכלי להכיר גם אותם ואת היצירות המופלאות שלהם יותר מכל השנים. ובגלל זה את ועוד חדשים פה-שנכניס אותך יותר ללהקה ותגלי עליהם את כל הדברים המופלאים ותאהבי אותם הרבה יותר. הקהילה שלנו רק מתרחבת עם הזמן. אז Welcome וזזתי לי לעבודה...

בינג

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

גם אני הייתי באותו מצב!!! בפורום הישן של אירו היו לי רק 2 אלבומים ובגלל שנשארתי, חברי הפורום עזרו לי להכיר את החומר הישן של אירו ועכשיו יש לי את כל האלבומים שלהם חוץ מאחד... אזזזז את מוזמנת להישאר ולשאול הרבהההה שאלות (בזמן האחרון כבר אף אחד לא סקרן ושואל, והפורום מתייבש...) תאמיני לי אנחנו צריכים חדשים!
אז אל תהססי לישאול
תהני בפורום!

Bad Girl 15

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תהני בפורום..תשאלי כל העולה בדעתך..תהני בפורום ואחלה חלום..חבל שרק חלום..

crazy dude 87

New member
Welcome../images/Emo70.gif ../images/Emo20.gif

ברוך הבא! לא משנה אם את מבינה או לא מבינה.. אם את אוהבת את אירו' אז תהיי בפורום למה לא

אוקיי.. אם ככה, כמה שאלות.

בצורה בסיסית מרוד, כמה אנשים יש בלהקה, איך קוראים לכל אחד וכמה פרטים על כל אחד, אפשר? וגם רשימה עם השמות של הדיסקים כדי שאני אברר עליהם קצת באינטרנט? הבנתי שיש 14 דיסקים נטו. לא כולל כל מיני שטויות בצד... אז אפשר את השמות של לפחות כמה מהם? אממ... זהו בינתיים... תודה

crazy dude 87

New member
הנה

תראי את הפרטים על חברי הלהקה זה טיפה ארוך- תקראי בהודעת המנהל.. יש שם מלא פרטים... מתוך ה-14 אלבומים (לא כולל אוספים ובוטלגים) אני הכי ממליץ על: Pump, Get a grip, Rocks, Permanent vocation... וכמובן יש עוד טובים.. תנסי את אלה בהתחלה... לא תתאכזבי...

AeroTom

New member
האלבומים וחברי הלהקה:

חברי הלהקה: סטיבן טיילר ג'ו פרי טום המילטון בראד וויטפורד ג'ואי קריימר וזאת הדיסקוגרפיה של הלהקה לפי השנים. מה שלא אלבום סטודיו כתוב ליד: Aerosmith-73 Get your wings-74 Toys in teh attic-75 Rocks-76 Draw the line-77 Live bootleg-78 (אלבום לייב) Night in the ruts-79 Greatest hits-80 (אוסף) Rock in a hard place-82 Done with mirrors-85 Classics live I-86 (אלבום לייב) Classics live II-87 (אלבום לייב) Permanent vacation-87 Gems-88 (אוסף) Pump-89 Pandora's box-91 (אוסף) Get a grip-93 Big ones-94 (אוסף) Nine lives-97 A little south of sanity-98 (אלבום לייב) Just push play-01 Young lust:The aerosmith anthology-01 (אוסף) O,yeah ultimate aerosmith hits-02 (אוסף) Honkin' on bobo-04 המלצות: אם רוצים להתחיל עם אוספים שזה גם טוב אז-Big ones כולל את כל הלהיטים מסוף שנות ה-80 עד אמצע ה-90. O,yeah הוא גם אוסף טוב שמחסה את כל התקופות. Greatest hits גם לא רע להתחלה ויש בו חלק מהלהיטים של שנות ה-70 המופלאות. Pandora's Box הוא אוסף מופלא שמחסה את כל תקופת שנות ה-70 אבל לא בטוח אם הוא טוב ממש על ההתחלה. אלבומים: מהתקופה החדשה מומלץ להתחיל עם: Get a grip-האלבום אולי הכי מוכר של הלהקה גם מבין אלה שלא ממש מכירים אותה. Nine lives-יצירת מופת שגם טוב מאוד להתחלה. Pump-עוד אלבום מצויין של הלהקה מ-89 שגם טוב להתחלה. מהתקופה הישנה יותר: Rocks Toys in the attic- שניהם אלבומים מושלמים מהשנים הכי טובות של הלהקה בשנות ה-70. אפשר גם להתחיל עם הראשון-Aerosmith המצויין וגם Get your wings כמובן... הייתי מרחיב יותר על האלבומים וחברי הלהקה אבל אני באמצע העבודה כרגע וזה יספיק לבינתיים. אני בטוח שעוד פה ישמחו להרחיב לך ולהמליץ.

Bastet

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בחרת במקום הנכון להיות בו .ללא ספק.

AeroSlash

New member
Welcome to our little home..

בעצם עם כל החדשים ביתנו הקטן כבר לא כל כך קטן.. בכל מקרה.. ברוכה הבאה ותהני איתנו פה!!

למעלה