הי אני חדשה באטסי

גליתוש43

New member
הי אני חדשה באטסי

אני רואה שעל תנועה מתוך אטסי אי אפשר לסמוך, מספר צפיות אחדו.... רשמתי את החנות לכל מיני אינדקסים אבל ממש לא עוזר.
השאלה שלי האם שיש לחנות פידבקים זה גורם לאטסי לחשיפת החנות שלך יותר מאשר ללא פידבקים?
האם פידבקים כקונה יכולים להואיל לי, מכיוון שקונים רואים מס' פידבקים ולא כולם מסתכלים בדיוק אם כמוכר או קונה....

RolyzCreations

New member
פידבקים לא קשורים למידת החשיפה של החנות

פידבקים חיוביים יכולים לעזור בתחושת ביטחון מסויימת אצל קונים
אבל זה לא ממש קריטי לדעתי.
רוב החנויות מתחילות עם 0 פידבקים.

גליתוש43

New member
תודה, לא מבינה את קביעת הקדימות

מישהו יודע למה מוצר מסויים מופיע לפני המוצר שלי אם כתוב אותו תיאור וזה אותו מוצר, הכוונה שלי להבין איך אטסי מחליטה על רלוונטיות ולפי זה נותנת קדימות
. אני יודעת שזה שילוב של דברים, אבל אם לא פידבקים ומכירות אז מה כן?

גליתוש43

New member
המון תודה

תודה רבה, קראתי ואשתדל ליישם, אשמח אם תיכנסי לחנות ותני חוות דעת שלך ואם יש לך טיפים.

RolyzCreations

New member
הכותרות שלך לא טובות

תקראי את שני המאמרים שקישרתי בהודעה הקודמת.

גם התגיות יכולות להיות טובות יותר.
למה רוב התגיות מכילות baby boy כשהחולצות מתאימות גם לבנים וגם לבנות?

התמונות שלך בעייתיות לדעתי. הרקע הסגול לא מחמיא

את נותנת לבחור צבעים של הבגד בלי להראות את הצבעים האלה בתמונות. מאוד בעייתי.

Occasion - תשאירי ריק.
יש לבחור אירוע רק אם הפריט מתאים אך ורק לאותו אירוע, וזה לא המקרה בחנות שלך.

המשפט הזה
Order 3 items or more (from all our items) and we'll send it to you in a beautiful gift box.
מעלה שאלה - איך נשלח הפריט אם קונים רק אחד?

את צריכה יותר פריטים כדי להעלות את הסיכוי שימצאו אותך בחיפושים (אחרי שתשפרי את הרלוונטיות)

משלוח בדרך כלל לוקח יותר מ 5-15 ימים.
לארה"ב בדרךך כלל 15-30 יום. אוסטרליה בערך 30 יום. אירופה 7-10 ימים.
כמובן שיש מקרים שמפתיעים לטובה, אבל עדיף לא ליצור ציפיות לא מציאותיות. זה מתכון בטוח ללקוחות כועסים שמשאירים פידבק שלילי.

We offer combined shipping. Pay 1 time for the shipping
זה לא תואם את מחירי המשלוח שרשמת לפריטים.

גליתוש43

New member
את מדהימה!

מדהימה, מדהימה, שפכת אור על הרבה דברים את צודקת בהחלט והקטע האחרון עם המישלוח באמת לא נכון אני צריכה למחוק את המשפט שהיה קיים לפני ששיניתי למשלוח חינם על הפריט הראשון.
אני שולחת בדואר רשום ובד"כ מגיע בממוצע אחרי 10,11 ימים מניסיון של אלפי משלוחים... (אם לא בתקופת חגים) , זה גם תלוי בסניף הדואר ששולחים ממנו בישראל, יש סניפים שעוברים כמה גילגולים עד שמגיע לדואר הראשי.

אני לא יודעת איך להודות לך , רואים שאת עושה את זה מכל הלב ומנסה לעזור. שיהיה לך בהצלחה בכל!

11Compositions

New member
ממליצה מאוד מאוד...

לצלם את הפריטים על רקע אחר...
ואם אפשר על איזה תינוק/ת מתוקים שמוכנים לשתף פעולה במהלך הצילומים - מה טוב!!!
תעשי חיפושים באטסי על חנויות מהתחום שלך כדי לראות מה הולך (מבחינת הצילומים) ואל מה את מתחברת...
בהצלחה!!!

למעלה