הי אמורס

g a l4

New member
../images/Emo99.gif

טלי היא שחקנית בסרטים טלוויזיה ותיאטרון זכתה מקום שני בקאן!!!
היא ממש מושלמת
אבל היא לא קשורה לרננה

ע מ ר ו ש

New member
חחחחח קרעת אותי... איזה חמודה..../images/Emo23.gif

חחחחח זה באמת רננה ? או שזה טלי שרון? חחחח כאילו היא אומרת הסצנה של המוות....
אה ואללה? את באמת באילת?! מתיי?? כי גם אני נוסעת הלוואי אני יראה אותך חחחח
את ענקית!!!!

hen9388

New member
רני תהניייייייייייייייייייייייי

תעשי חיים ואל תשכחי לחזור אלינו!!!!!!!!!!!!! מתה עליך!!!

g a l4

New member
../images/Emo99.gifרני!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה,סצינה עם אקדח??? נראה לי שאני יודעת זה לא
זה השערה שלי: לדעתי האלמנה זימר תיקח אקדח ותהרוג את שרהל'ה!!! זה יהיה מגניב כי,דנה לא יודעת לשחק(רני סורי אם זה מעליב אותך או משו...
) ו... איזה כייף לך גם אני רוצה לנסוע לאילת
,תעשי חיים!!!
ואחרי זה תכנסי לפה הרבה טוב???
נתגעגע אלייך,תהני!!!

רגע את פה על תקן

הדמות רננה לוסטינג או השחקנית שמשחקת את הדמות? כי מצד אחד אמרת ש"אתם מצלמים" כיאלו בתור השחקנית שמגלמת את הדמות אבל מצד שני כתבת "אני לא אחזור לכפירי" שזה נשמע כמו דבריה של הדמות? אז? ואגב הסצנה שמשודרת היום עם האקדח נראה לי הגיוני היא צולמה כמה ימים לפני השידור לא?!

בעעע

רננה הדמות! כאן זה דמויות! הם מצלמים כי גם היא חלק מזה ! היא הכותבת ! והיא לא תחזור לכפיר כי הוא בן*******

אבל ... אבל...

איך אני יחייה ככה? והוא כל כך מצטער! מאז שנפרדתם אני שוקלת להתאבד... אני לא יכולה יותר.... למרות שאני מרגישה ששרית במצוקתה מזדהה איתי ואני מרגישה ממש לפעמים שהיא מסתכלת עלי דרך הטלווזיה ותומכת בי זה שובר אותי... אני כבר לא אוכלת מאז שהם נפרדו כמה חיפשתי מלא פעמיים ב144 את הטלפון של רננה ביקשתי עשרות פעמים רננה לוסטינג והם לא רוצים לתת לי! רציתי להגיד לך שכדאי לך לחזור אליו למה הוא נראה לי מזה חמודי כזה את יודעת.... וואו זה עצוב... רננה כמה כדורמים צריך בשביל להתאבד כי כבר אין טעם לחיי כשאתם לא ביחד!

sol24

New member
למה?

יש לי שאלה למה את קוראת לעצמך רננה???? לא נכנסנו לדמות יותר מידי? סתם לא שמפריע לי סתם רציתי לדעת....... קיצר.....אני חייבת להודות שבהתחלה לא אהבתי את הדמות שלך אבל אני חושבת שיש כל כך הרבה בדמות שלך.....משהו אמיתי בואי נגיד.....משהו שקורא לכל אחד....בדרך אחרת ושונה......הדמות שלך מאוד בולטת(כמובן) ואני חושבת שהיא מדברת לכולנו!!!!

רננה המואאההה

חח איזה חמודדדההה איזה סצנה הייתה היוםםם יווו ידעתי יורים באפרת !!! אבל היא תקום לתחייה או לא???!?!?!? מואאאאההה

ליאן77

New member
../images/Emo2.gifלאאאאאאאאאאאאאאאאא!

חבתך אפרת מתה לא!!!!!!!!!!!!111111

חן מאי

New member
אני יודעת שאפרת מתה ואני עוד יודעת.

אני גם יודעת שאפרת לא באמת תמות כי יש לה עובר בבטן ואם יש עובר בבטן העובר יכול למות ולא האיש עצמו...אם שמתם לב אז שירו באפרת, היא חייכה כי היא הייתה בהלם שהאקדח הזה אמיתי ושעוד היא חשבה בטח ששחר רצה לעשות זאת.

Dark View

New member
רננה בובה ):

מצטער על אפרת ): היא פשוט הייתה מתוקה ): אם את צריכה עזרה או ניחום, אני פה בובה שלי ): (וואו, לא ידעתי שאני כזה)

אאאאאאא אמורה!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לאאאאא!! רק אל תגידו לי שהיא באמת מתה.. תגידו לי שאלה רק שמועות!! בבקשה!! לאא..איך דבר כזה יכול לקרות? רני מה יקרה עכשיו עם שחר וכולם? מה יקרה איתך?!

למעלה