הי אמורס

הי אמורס ../images/Emo23.gif

מה שלומכם? אני ממש מתנצלת על כך שאני לא נכנסת יותר מדי לפורום כדי לקרוא את דעתכם על פירות אסורים, השחקנים, הפרקים וכדומה. אני באמת מבטיחה לעשות את זה יותר כי זה נורא חשוב לי. היום אני ממש מתרגשת כי אנחנו מצלמים סצינה נורא חשובה ומסובכת (אני ממש לא יכולה לגלות יותר מדי כי זה
עצבני... אבל אני רק יכולה לגלות שמעורב בזה אקדח....
) בכל מקרה - אני אשמח לשמוע את כל מה שיש לכם לומר. אני אהיה פה ממש אחרי שאחזור מהחופשה שלי באילת. יששש! אני נוסעת לחופש! כמה זמן לא עשיתי את זה!!!
אז יאללה - תכתבו! אוהבת רננה

shaiarm

New member
שלום רננה

אני חושבת שאת עושה עבודה מדהימה עם הסדרה, כי זאת סדרה פשוט מדהימה :) אינ מעריצה של רות הפיסחת ואני חושבת שזאת דמות ממש חמודה, שמעתי שגם את ואפרת שושן חברות במציאות, אני חושבת שהיא שחקנית מהממת. אוהבת, שירי.

mary17

New member
רני../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

התגעגענו אלייך פה בפורום טוב שאת קופצת לבקר מידי פעם
ותשמרי על אפרת

RIVKA 100

New member
רניייייייייייי../images/Emo99.gif

התגעגענו אליך מתים עלייך פה אחלה סדרה תרשמי עוד תגובות

שירה130

New member
חבל שרני לא יודעת ש...

החופשה שלה הולכת להיות במוסד לחולי נפש ולא באילת!!

ווווווואלה?!?!

פשש.. מעניין.. נראה לי שהאבא יהיה מעורב בזה איכשהו... וווווואי רננה את פשוט שחקנית מעולהההההההההה!!! אוווווווווף אולי תגידי לנו אם את תחזרי בסופו של דבר לכפיר.. כי זה מממממש מסקרן אותי.. בכל מקרה תהני באילת.. ויומטווווווב!!!

mary17

New member
../images/Emo16.gifרננה בבגד ים$#^&@%&../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

אני רוצה תמונה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo16.gif../images/Emo60.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חבל שזה רק תפוז.. אפרופו תפוזבל
אנחנו רוצים אירוח עם רותתתתתתתת

tuty20

New member
רני

טלי ממצב מאמי רק שתדעי אני מתה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

אנונה2

New member
אההה רני רני רני!!!

זאת אלונה, השכנה לידך! לא ידעתי שאת כותבת את הטלנובלה!!! יאאא אני בשוקקק את יכולה לגלות לי קצת?... אנחנו עושים עוד מעט מסיבת יומולדת לאחי הקטן אולי נזמין אותך!

שלווווום

יאאאאאאא את שחקנית מעולההההההההההההההההההה!!!! אני מתה על איך שאת משחקת!! תהני באילת=]

RIVKA 100

New member
רניייייייייייי תהני באילת ותתחדשי

על הבגד ים מתה עלייך עינבר!

למעלה