הי אלעד...

racheli78

New member
הי אלעד...

מה שלומך? עושה רושם שאתה פורש לשינה בשעות שבהן אני עובדת על פרוייקטים בחודשי הלימודים.....זו העבודה שמשאירה אותך ער? אני לפעמים מתבאסת מהשקט, אבל אז אני משמיעה לעצמי מוזיקה טובה והדברים נראים יותר טוב.... אל תעבוד קשה מידי....

mikebrant78

New member
היי רחלי,../images/Emo91.gif

מה שלומך? אני איש של לילה, אני אוהב את השקט, את ניגון הצרצר ("משורר הדלות"), כשיש שקט אני מרוכז הרבה יותר והכל זורם הרבה יותר טוב מחשבתית, מה שנקרא בעברית: השראה, מוזה. השרט שיש בלילה הוא הרוגע, הרומנטיקה, עת למוסיקה שקטה. בהזדמנות אני אמליץ לך על מוסיקה לשעות האלה אם את מעוניינת, תראי איך השעות הללו, הקטנות של הלילה הן השעות הקסומות ביותר ביממה. ביום אני פחות עירני ומרבה לפהק, אבל בלילה, בלילה זה סיפור אחר, שכן גם אם אני מאוד עייף, האדרנלין לפתע מתחיל לזרום וגורם לי להיות עירני יותר. אני חושב שלכל שעה ביממה יש את השיר שלה. אריאל זילבר שר בעבר: "אני הוא איש המוסיקה...", מכירה? שיהיה לך לילה קסום, ובעצם לכולנו! אלעד:)

racheli78

New member
../images/Emo51.gifאלעד...

הי אני בהחלט מבינה על מה אתה מדבר מאז ומעולם הייתי יותר טיפוס לילי, פשוט נאלצתי להתרגל לשגרה שלא אפשרה לי להשאר ערה כ"כ הרבה שעות לתוך הלילה.....כמובן שבזמן הלימודים אין לי ברירה, אבל אז גם אובד חלק מהקסם...הכי כיף זה כאשר נשארים ערים מתוך בחירה....אני לא מכירה את השיר הזה של אריאל זילבר, אבל אני דיי אוהבת את השירים שלו, בין היתר גם את החידוש של מוש בן-ארי ל"ואיך שלא" שבעיני יצא מוצלח ביותר.... אבל אשמח לשמוע ולהכיר..... תודה...

למעלה