הי אלופים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RTur

New member
לא! נשארים בתפוז! אני אפתח עצומה../images/Emo6.gif

OmErLoLa

New member
העצומות האלה לא שוות כלום!!

לירז עוזבת מרצונה כדי להכין דיסק חדש=] אני ממש ממש רוצה את הדיסק ושהיא תהיה באלופה וחתמתי רק בגלל חברה טובה שלי!!! אז דייי מעומר

נופ7וש

New member
אה באמת?! לא שווה כלום?! כנס שניה

סתכל פה- http://img391.imageshack.us/img391/3838/186705418fu5.jpg

במילים של לירז :"זה מקסים בעיניה"

אז לי לפחות מספיק שהיא שמעה על זה ושזה החמיא לה. סה"כ כל המטרה של העצומה הזו היתה להפגין אהבה ולהראות שחשוב לנו שהיא תמשיך מכיוון שאנחנו אוהבים אותה כשחקנית והתחברנו לדמות. לא מבינה מה רע בזה? אם בעיני לירז בעצמה זה מקסים, אז אני מאד שמחה שחתמתי

נו מה את רוצה להוכיח בזה?!?!?

זה שלירז עכשיו יודעת שעשו בשבילה עצומות לא אומר שהיא כן תשחק היא לא אמרה כלום על זה שהיא תמשיך או לא...פשוט שעכשיו היא יודעת על זה..מה את מוכיחה כאן בדיוק?!?!?!?!?

bזוהר

New member
היא מוכיחה שעכשיו לירז התוודעה שוב

להערצה אליה ולכמות האנשים שכלכך נהינו לראות אותה כל יום בטלוויזיה.. וזה עשה לה ממש טוב. חוצמזה, זה ממש מעולה שאם היא ככה מתלבטת עדיין, גם אם העצומה לא תשפיע, זה יידע אותה כמה הקהל רוצה שהיא תמשיך וכמה אוהבים אותה. וחוצמזה אם זה חימם את ליבה זה כבר סיבה מוצדקת 100%:)

Dark chocolate

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

מוחעחעחעחעחעחעחעחעחעעעחעחעחע

talshoosh

New member
לירז../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

אני מקווה שהצום עבר לך בקלות
לדעתי את שחקנית ממש ממש מוכשרת
וזמרת מדהימה
אני מאחלת לך שתיהיה לך שנה מאושרת ומוצלחת ושתמשיכי להקסים אותנו על הבמות ובטלוויזיה
גמר חתימה טובה
אוהבת, טל

bזוהר

New member
וואי... לירז!!!

אני לא מאמינה שכתבת פה אממ.. אין לי מושג אם באמת תקראי את זה.. אבל ממש התרגשתי לקרוא את מה שכתבת.. ולמרות שאני לא כותבת הרבה בפורום הזה זה ממש משמח שהפורום הזה ככה מרגש אותך ושבאמת אכפת לך מהאהבה הזו ומהדברים האלה ושאת מקדישה מהזמן שלך לכתוב.. אני מאחלת לך שנה מדהימה ושתמשיכי להדהים אותנו בכל כישרון עצום שיש לך, שתיהני מכל רגע ו... שתמשיכי להיכנס לפורום הזה והכי חשוב הרבה נחת ובריאות ואהבה! אני אוסיף שממש נהניתי לראות אותך כל יום על המסך בתפקיד של מיטל ולמקרה שאת לא יודעת שהיופי שלך זה דבר לא חוקי:) יופי עכשיו אחרי שהוצאתי את מירב הטמטום שבי!!, והתפדחתי וכו' וכו' אני אפסיק להביך אותך שנה טובה:):)

shiratel

New member
לירז :)

רציתי לומר שבסוף העולם שמאלה... שכנעת אותי לגמרי! הייתי בטוחה שאת הודית חחח עד שקראתי כתבה עלייך באיזה עיתון (לא זוכרת איזה... זה שסיפרת על הכתרים חח :)) וראיתי יצפאן... היית מ-ע-ו-ל-ה! באלופה היית פשוט... אלופה חח... אדירה! ובברנשים בכלל לא היה לי מילים... הצגה מרהיבה ומדהימה! הקול שלך מלאכי ואם מול מצלמה את משחקת מצוין, על במה - בכלל פי כמה וכמה!!! את אצלי בין האמנים הכי מוערכים (יש לי רשימה כזאת בבלוג חח) תמיד תישארי שם! מקווה שתמשיכי לשחק ולשיר כי את פשוט טובה בזההה כ"כ!!!!! שירה

yuvdan

New member
בא לכם לכתוב!?

לפורטל חדש בתחום הבידור דרושים כתבים וכתבי שטח עם רקע בנושא נא לפנות בצירוף קו"ח למייל: [email protected]

למעלה