הי אלופים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIRAZ CHARHI

New member
הי אלופים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן זאת אני. סוף סוף הצלחתי להכנס לפורום המדהים הזה! מאוד שמחה לקרוא ולדעת שהוא יותר מעודכן ממני וזאת הזדמנות לומר מיליוניי תוודת על אהבתכם, אוהבת אתכם בחזרה. מיותר לציין שאלה הם ימי התחדשות התעצמות וסלחנות ובעקר ימים של הרבה הבנה חשבון נפש ואהבה. אני מאחלת לכולנו שהשנה נגשים את כל משאלות ליבינו ויותר.................. שניתן את כל כשרוננו ואהבתנו לאחרים בלי הציפיה לקבל וכשזה באמת יקרה זו תהיה הפתעה נעימה ממש כמו הפורום הזה. אני חייבת לציין שאני עדיין מתרגשת מכל תמונה ושיר שלי ומקווה שהשנה אניב הרבה חומרים חדשים. שמרו על עצמיכם ותאהבו את עצמכם הרבה..................... שלכם לירז.

לירז../images/Emo35.gif../images/Emo221.gif../images/Emo210.gif

יוו אני כל כך שמחה שנכנסת
אוהבים אותך המון
ענבל

RTur

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif בטח תפוז החזירו ת'הודעה

TaMaR YoShA

New member
הייי לירזי :)

מה שלומך? אני מקווה שטוב... ושהצם עבר בקלת :) אם את זוכרת אותי ראיתי אותך ודיברתי איתך בהופעת בכורה של סקעת שמה במדרגות חחחח שישבנו שם.. קיצר אם כן אז יופי.. בהצלחה בשנהה שנכנסה אלינו...

../images/Emo175.gifלירז!../images/Emo99.gif מקווה שתקראי:

אני אעתיק את ההודעה שכתבתי בבהודעה מתחת: לירז, את פשוט מדהימה!
היית כ"כ מקסימה באלופה! איזה כישרון יש לך! את משחקת כ"כ אמין עד כדי כך שאפילו מתי שבכית או שקרה למיטל משהו עצוב אני הייתי עצובה ואפילו בכיתי! וזאת פעם ראשונה שקורה שאני בוכה בגלל משהו שקורה בסדרת טלויזיה, כי בכל זאת, זה לא אמיתי. לפני בערך שבוע ראיתי פעם ראשונה את סוף העולם שמאלה ואת פשוט מקסימה שם! איך את מצליחה לעשות 2 דמויות כ"כ קיצוניות אחת מהשניה וכ"כ אמין! זה רק מוכיח שאת שחקנית מוכשרת ברמות!
אני מכורה לשירים שלך! יש לך קול מלאכי פשוט! לפעמים שאני עצובה אני שומעת את השירים שלך וזה מעודד אותי! באמת! רק שתדעי שאני הולכת לפסטיגל רק בגלל שאת משתתפת שם! אני פשוט מתה לראות אותך! למרות שראיתי אותך באירוע סיום של האלופה אבל זה היה מרחוק.. את פשוט מדהימה! והפוני ממש ממש ממש יפה לך!!
מצד אחד אני מקווה שתשתתפי בעונה השניה של האלופה, כי זה כיף לראות אותך כל יום על המסך מחדש! אבל אני גם מחכה לדיסק השני שלך שאני בטוחה שהוא יהיה מדהים כמו הראשון!
באהבה ענקית ענקית סתיו!
נ.ב: תודה רבה רבה שנכנסת לפורום והשקעת מהזמן שלך! מקווה שתכנסי עוד כמה פעמים!

כל כך מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

שמחים שנכנסת,גמר חתימה טובה
עידן

לירזושששש!!!!../images/Emo99.gif

אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!!! ושתיהיה לך שנה נפלאה ושתצליחי בכל מה שרק תרצי..אוהבת אותך המון!!!!!!

עופרי ג

New member
../images/Emo23.gifלירז../images/Emo23.gif

לירזי שנה מצויינת שתהיה לך
בהצלחה בכל דרך, טלויזיה, תאטרון, שירה, משפחה...
אני אישית מחכה בקוצר רוח לדיסק השני שלך!!!!! תבואי לבקר יותר בפורום אוהבת המוווון , עופרי

OmErLoLa

New member
לירזושששששששש../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

שנה טובה וגמר חתימה טובה=] אני ממש ממש אוהבת להקשיב לשירה שלך ולראות אותך משחקת=] מעומרצ'

OmErLoLa

New member
אני דיי חושבת שזה מה שעשיתי......

אבל תודה על ההזהרה ואני יודעת שאני יקבל עוד מלן כאלה........=[ =[ =[ =[ =[ =[ =[

moton

New member
לירז../images/Emo24.gif

היית גדולה בסדרה! מאוד נהנתי בזכותך :) שתהיה לך שנה טובה והמון בהצלחה בעיקר עם האלבום החדש וגם עם הפסטיגל... מוטי.

נטושקע

New member
אני לא מאמינה שלירזוש המלכע פה

יאו לירז תני לי לעכל את זה!! לירז המלכעע???פה בפורום ניזקק? זה בלתי יאומן קודם כול אני חולעע עלייך ואני יהיה בין הראשונה שתיקנה את הדיסק שלך בבקשה תתשתפי בעונה השנייה של מהאלופה פתחנו עצומה עלייך בשביל שתתשתתפי אין עעדין הרבה חתימות אבל יש הנה הקישור http://www.postool.com/petition.php?user=stavitaliraz&i=d אולי זה ישכנע אותך שאין עונה שנייה בלעדיין ימלכעע חולעע עלייךך!!!!!!!!!!!! מעריצה מספר 1 שלך

די עם העצומות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

די כבר נמאס מכל העצומות!!!!!!!!! חלאס כמה פעמים נסביר שהיא זאת שלא רוצה להשתתף בעונה השניה!!!!!!!!

נופ7וש

New member
פסדר מה אתם מתעצבנים?!

כולה מנסים לעזור... כולם עצה שלי תעברו לYNET... יותר נחמד שם..

למעלה