אני בא.
Y yaarangel New member 24/5/04 #44 אבל סייבר לא נותן לי את הפלא ש'ך..! אנשים מעצבנים ולא מבינים.לונורא בכל מקרה לא ניראה לי שאני אוכל לבוא אני נוסעת בצהריים עם המשפוחס לצפון ככה שבטח עד הצהריים לא נסיים.בעעע.
אבל סייבר לא נותן לי את הפלא ש'ך..! אנשים מעצבנים ולא מבינים.לונורא בכל מקרה לא ניראה לי שאני אוכל לבוא אני נוסעת בצהריים עם המשפוחס לצפון ככה שבטח עד הצהריים לא נסיים.בעעע.
G gold dragonit New member 24/5/04 #33 ../images/Emo107.gifאני לא באה כי לכלב שלי יש יום הולדת חצי שנה
S Silver Lance New member 24/5/04 #35 ../images/Emo70.gifמזל"ט../images/Emo70.gif עדיף כלב חבר - מאשר חבר כלב
S SNoochy BooChyS1 New member 24/5/04 #46 אני בא... רוב הסיכויים... בסוף אין לי אימון מחר, אז אני אבוא... ואני אבוא עם רועי (פייר) לצערי...
P python 4 New member 24/5/04 #50 אני לא בא../images/Emo7.gif למרות שמחר אני בחופש! ח-ו-פ-ש! Freedom Freedom
P python 4 New member 25/5/04 #60 אל תטעה, אתה חשוב מאוד../images/Emo12.gif אבל יותר חשוב מנוֹי? אפילו בּוש מתקשר לפעמים לשאול לעצתה. למה אתה חושב הם הסתבכו בעירק?
אל תטעה, אתה חשוב מאוד../images/Emo12.gif אבל יותר חשוב מנוֹי? אפילו בּוש מתקשר לפעמים לשאול לעצתה. למה אתה חושב הם הסתבכו בעירק?
S SaberTooth New member 25/5/04 #61 כי היא לא יודעת לתת עצות טובות... בדיוק בגלל זה אתה צריך להתעלם ממה שהיא אמרה לך, ולבוא למפגש!
L La Gamba New member 25/5/04 #62 יש לסייבר נקודה אבל אני מכיר את ההרגשה, עד היום אני תוהה מה היה קורה אם לא אמרתי לג'ורג' "זה בסדר, תגיד לאו"ם שבני מרשה לך להיכנס לעיראק, רק תשמור על הנפט".
יש לסייבר נקודה אבל אני מכיר את ההרגשה, עד היום אני תוהה מה היה קורה אם לא אמרתי לג'ורג' "זה בסדר, תגיד לאו"ם שבני מרשה לך להיכנס לעיראק, רק תשמור על הנפט".