ל-ש-ר-ש-ר, לא אליי, ללירז !!
ה ה כ ו כ ב י ם New member 5/9/07 #13 ללירז עונה שלישית להאלופה את מתכונת לנסות לבדוק את דרכך בהאלופה?
ש שיראל קניזו New member 6/9/07 #20 את יפיופה את יכולה לספר לי אך זה ליתנשק ים יודה לוי את גם מוחנה לאלופה עונה שלישית תיתקונני את גם יכולה לספרלי עם היא רידת אדמה
את יפיופה את יכולה לספר לי אך זה ליתנשק ים יודה לוי את גם מוחנה לאלופה עונה שלישית תיתקונני את גם יכולה לספרלי עם היא רידת אדמה
ל לולי 180 New member 6/9/07 #18 לירז ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif איזה כיף ששוב כתבת פה אני מקווה שנזכה לשמוע ולהנות מהדיסק השני שלך בקרוב! וידעתי שלא שברת את הרגל, איזה מין שמועות אלו? אוהבת אוהבת בחזרה
לירז ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif איזה כיף ששוב כתבת פה אני מקווה שנזכה לשמוע ולהנות מהדיסק השני שלך בקרוב! וידעתי שלא שברת את הרגל, איזה מין שמועות אלו? אוהבת אוהבת בחזרה
א אנבלווש New member 6/9/07 #22 לליירז ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif יייוו אייזה כייףף שכתבת ללנו בפפורום זה באמת נורא משמח לראות שאת קופצת ככה מדי פעם, ! אני מאוד שמחה לשמוע שזאת רק שמועה זאת באמת הקלה אוווהבתת אוותךך הככיי שבעווללם ומקווה לשמוע ממך שוב בקרוב
לליירז ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif יייוו אייזה כייףף שכתבת ללנו בפפורום זה באמת נורא משמח לראות שאת קופצת ככה מדי פעם, ! אני מאוד שמחה לשמוע שזאת רק שמועה זאת באמת הקלה אוווהבתת אוותךך הככיי שבעווללם ומקווה לשמוע ממך שוב בקרוב
ל לאיור New member 6/9/07 #29 היי חוומד!!../images/Emo99.gif כיף שאת נכנסת לפורום.. בהצלחה עם האלבום!!!! שנה טובה!
מ מאיה כוכבי New member 6/9/07 #31 לירז ../images/Emo99.gif איזה כיפ שנכנסת מחכה כבר לדיסק P: אוהבת. מאיה
ג גלושקה 12 New member 6/9/07 #32 לירזי מאמי .. שניה טובה גם לך ושתצליחי עם האלבום ותהני ממנו בכול רגע.. לוב יו גלי מאוווהה
S Stootz New member 6/9/07 #33 לירזזז../images/Emo99.gif ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif איזה כיףף שנכנסת! חחחח איזה מזל שלא שברת את הרגל=) המון בהצלחהה באלבום החדש ובכל מה שתעשי ותחזרי לבקר אוהבת סתיו
לירזזז../images/Emo99.gif ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif איזה כיףף שנכנסת! חחחח איזה מזל שלא שברת את הרגל=) המון בהצלחהה באלבום החדש ובכל מה שתעשי ותחזרי לבקר אוהבת סתיו
א אתי גאוליוב New member 6/9/07 #34 הייי לירזיייי ממי לשי אני מחכה להודעה מימך אבל בכל מיקרה שתצליחי עם הדיסק ושתהיה לך שנה טובה ומבורכת
ג גלווש1 New member 6/9/07 #36 וואי לירזוווש כמה אני שמחה שהגבת אני מתגגעגעת עלייך תבוואי שוב להגיב אני אוהבת אותך וכולם פה איזה הפתעה ואני שמחה שלא שברת תרגל
וואי לירזוווש כמה אני שמחה שהגבת אני מתגגעגעת עלייך תבוואי שוב להגיב אני אוהבת אותך וכולם פה איזה הפתעה ואני שמחה שלא שברת תרגל
י יול 18 New member 7/9/07 #37 יפה שלנו ! :] נחמד שאת נהנית מעשיית האלבום, אני מחכה לו בקוצר רוח. ומזל טוב לפורום . שנה טובה לך , והמון אהבה !
יפה שלנו ! :] נחמד שאת נהנית מעשיית האלבום, אני מחכה לו בקוצר רוח. ומזל טוב לפורום . שנה טובה לך , והמון אהבה !
I i love liraz New member 7/9/07 #40 לירזי!! ../images/Emo24.gif איזה כיף שנכנסת שתיהיה לך שנה טובה מלאה בהצלחות איזה מזל שלא שברת את הרגל,מאמי שלי.. אוהבת אותך הכי בעולם יובל
לירזי!! ../images/Emo24.gif איזה כיף שנכנסת שתיהיה לך שנה טובה מלאה בהצלחות איזה מזל שלא שברת את הרגל,מאמי שלי.. אוהבת אותך הכי בעולם יובל