היתרון בחצלול

היתרון בחצלול

שלום לכולם! אחרי זמן רב שרציתי לעשות את זה, סוף סוף הצטרפתי לפורום הזה. חבר שלי סיפר לי על חלומות צלולים, ומאד התלהבתי ברעיון. הרי מישהו שחולם חצלול אמיתי הופך באופן זמני ל אלוהים!הוא הופך לאל בעולם שהוא ברא ושולט בו שליטה מלאה. אז אם מישהו/מישהי כאן מכיר/מכירה דרכים להגיע למצב כזה, בבקשה תספרו לי! KAIN REFUSE TO SACRIFICE

LucidGuess

New member
בהחלט!

אתה צודק בהחלט! בחלום צלול שרמת הצלילות בו מספיק גבוהה אתה האלוהים ויכול לעשות מה שתירצה, הכל מציאותי לגמרי. טוב הנה ההרצאה הקבועה שלי
היי, חלום צלול זו תופעה מופלאה שרק מעטים שמעו עליה, זהו מצב בו אתה חולם ומסיבה כלשהי לפתע אתה מבין שאתה בעצם חולם! ופתאום אתה מוצא את עצמך במצב של מודעות עצמית מלאה בתוך החלום, והכל מציאותי לגמרי ( המציאות המדומה האולטימטיבית ) ואתה יכול לעשות הכל! לעוף מעל נופים מדהימים, לעבור דרך קירות, לטייל במקומות קסומים ובתוך ארמונות עם המון חדרים ויצורים מהאגדות, לקיים יחסי מין סוערים עם נסיכת חלומותיך, צלילה למעמקים בין אלמוגים דגים וליוויתנים, לרפא את עצמך, לדבר עם התת מודע שלך, ועוד המון דברים, בלי סוף! בחלום צלול אתה נמצא בעולם מציאותי לגמרי שנמצא בתוך הראש שלך, בקיצור דבר ממש מדהים, חבל רק שצריכים קצת "להזיע" כדי להגיע לזה ... פירוט נוסף על מה זה חלום צלול ושיטות פשוטות ליצירת חלום צלול תוכל לקרוא ( בעברית ) בשני האתרים המעולים הבאים - 1. אתר החלומות הצלולים של גיא. 2. אתר החלומות הצלולים של אלון ברמן. ב ה צ ל ח ה !! LucidGuess

מוקוש

New member
אאאאאההההה!!!!

לוסיד... ההרצאה... אני נרגשת!
ואני חשבתי אתה בשביתה... נו טוב...

למעלה