היתפקדות

היתפקדות../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

זה משחקון פעם ב.. יהיה לכם היתפקדות
שיר מושמע: דיסק/ים במערכת? דיסק בדיסקמן: שיר אחרון בMP3? דיסק נחשק(לקניה)? דיסק אחרון שנקנה? שיר דבוק בראש? השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? וכל פעם שאלון אחר ח

אני ס.O

שיר מושמע: lifehouse- everything דיסק/ים במערכת? היהודים- מציאות נפרדת דיסק בדיסקמן: ס.O היהודים מציאות נפרדת שיר אחרון בMP3? איןלי
דיסק נחשק(לקניה)? ראנימאשן:) דיסק אחרון שנקנה? האמ מטאורה +הדיוידי שיר דבוק בראש? lifehouse- everything השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? הדיסק החדש של סיסטם ס.O לא מצאתי אותו ח

מה את ראנימאשן ס.O

אנלא רוצה את ראנימאשן שמעתי חלק ממנו ולא אהבתי את ליב אין טקסס ביצ' מה יש לי היום ס.O

I n n u e n d o

New member
אם בא לך תעשי כל תחילת חודש../images/Emo3.gif

שיר מושמע:Depeche Mode - Enjoy the Silence - אני מכורה
דיסק/ים במערכת?Queen - news of the world דיסק בדיסקמן: Toxicity שיר אחרון בMP3? Pixies- Debeser דיסק נחשק(לקניה)?Queen - Innuendo דיסק אחרון שנקנה? של מארון 5 איך שלא יקראו להם שיר דבוק בראש? אח שלי קודם שמע איזה שיר של עוזי חיטמן והוא דבוק לי בראש מאזף-D השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? Innuendo - של קווין

אני עונה..

שיר מושמע: him-join me. לאחרונה גיליתי שהים שליטה. דיסק/ים במערכת? כרגע אין. דיסק בדיסקמן: נירוונה - אין אוטרו. שיר אחרון בMP3? אין לי נגן... דיסק נחשק(לקניה)? מיי קמיקל רומנס. מרילין מנסון. לא יודעת שמות, עזסו אותי באמ'שלכם.. o_O דיסק אחרון שנקנה? אוונסנס - anywhere but home שיר דבוק בראש? all apologies - nirvana השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? אממ.. אין כזה >< האמת רציתי הרבה זמן את זה של מרילין מנסון אבל אני יודעת איפה לקנות אותו.

שניש

New member
Yes,sir!../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

שיר מושמע: question-system דיסק/ים במערכת? דיסק אוסף מגניב שהכנתי לעצמי עם כל הלהקות שאני אוהבת דיסק בדיסקמן: אותו דיסק.כמה מוזר
שיר אחרון בMP3? אני נגד MP3 הם קטנים וניתן לאבד אותם בקלות (ניסיון אישי.) >< דיסק נחשק(לקניה)? my chemical romance beatles-האוסף דיסק אחרון שנקנה? האוסף של ארית'ה פרנקלין.זמרת ענקית. שיר דבוק בראש? נירוונה-my girl השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? הפסקול של העונה ה-3,4 של הכי גאים שיש

הנה

שיר מושמע: question-system דיסק/ים במערכת? דיסק שהכנתי לעצמי דיסק בדיסקמן: linkin park live in texas שיר אחרון בMP3? אין לי נאבד דיסק נחשק(לקניה)? החדש של סיסטם (בדיוק כחכתי איך קוראים לו) דיסק אחרון שנקנה? linkin park live in texas שיר דבוק בראש?boyb(לא שזה רע) השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? חיפשתי דיסק של guns and roses מ1989 שהיו לו רק כמה הקלטות ואחד הדיסקים הוצא למכירה בארץ!!!!

YaAr0nEt

New member
אני...

שיר מושמע:beyond redemption דיסק/ים במערכת? לא דיסק ששייך לי... דיסק בדיסקמן: הדיסק שדוד צרב לי >< שיר אחרון בMP3? - דיסק נחשק(לקניה)? - דיסק אחרון שנקנה?חח לא זכור לי שאי פעם קניתי דיסק... שיר דבוק בראש? feel good inc השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? הא? אמ.. אני לא מחפשת דיסק... סתם אני לא יודעת מה אני רוצה מהחיים שלי...

אני../images/Emo9.gif

דיסק במערכת-יוני בלוך-אולי זה אני דיסק בדיסקמן-יוני בלוך-אולי זה אני:S שיר אחרון בMP3-אין.הלך פארש
דיסק נחשק-נמממ יש הרבה...כרגע את החדש של מאור כהן. דיסק אחרון שנקנה-פיטר רוט דיסק שמחפשת-ואו.לאדעת.יש יותר מדי:S ו..נמ..זהו:]

Dead Coma

New member
אוהבת שאלונים ^^

שיר מושמע: לא שומעת מוזיקה ברגע זה ממש. דיסק/ים במערכת? אין דיסק בדיסקמן: דיסק צרוב שכולל כמה להקות נחמדות כמו אואזיס, מיוז, פלאסיבו וכו'. שיר אחרון בMP3? לא מבינה אם הכוונה לשיר האחרון ששמעתי בנגן או לשיר האחרון ברשימה, אז נענה על שתיהן. אחרון ששמעתי system-Innervision. אחרון ברשימה Brand New - Sic Transit gloria דיסק נחשק(לקניה)? White Stripes - Get Behind Me Satan דיסק אחרון שנקנה? Mars Volta - Frances the Mute שיר דבוק בראש? אין השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום? לא קיים.

kurt cobain13

New member
עונה...

שיר מושמע:sliver - nirvana דיסק\ים במערכת:כרגע אין... דיסק בדיסקמן:דיסק של slayer שיר אחרון בmp3:פאק דה סיסטם דיסק נחשק (לקניה):אין ממש,אבל חשבתי כמה ימים על דיסק אחד של רד הוט צ'ילי פפרז... דיסק אחרון שנקנה:אני לא קניתי הרבה בזמן האחרון,אבל נידמה לי נברמיינד של נירוונה שיר דבוק לראש:השיר של המומינים ראיתי לפני כמה ימים ונידבקתי! שיר ממכר!! השאלה המתחלפת:מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי ולא מוצאים אותו בשומקום?:אין כרגע...

s u c a r i a

New member
אנייי

שיר מושמע: seether - fine again דיסק/ים במערכת? היא מושבתת זמנית
דיסק בדיסקמן: היהודים..צרוב שיר אחרון בMP3? evanescence - give unto me דיסק נחשק(לקניה)? - הדיסק החדש של אוונסנס שמתוכנן לצאת בנובמבר!! דיסק אחרון שנקנה? - evanescence - anywhere but home שיר דבוק בראש? - seether - fine again השאלה המתחלפת: מהו הדיסק שאתם מחפשים לקנות כבר יותר מידי זמן ולא מוצאים אותו בשומקום?.. אממ אין כזה כרגע..

למעלה