היתפקדות למחר :ם אני בא. 90 אחוז. אני רק צריך לדעת ת'דרך המחורבנת לבית של הדוס :ם)
W Wing Chan New member 25/5/04 #1 היתפקדות למחר :ם אני בא. 90 אחוז. אני רק צריך לדעת ת'דרך המחורבנת לבית של הדוס :ם)
M Mamimi New member 25/5/04 #2 אני באה100%../images/Emo105.gif ואפילו בשעה נורמלית! א,וגם סופי ועתליה באות... ואני יודעת את הדרך,וכלמיני כאלא...
אני באה100%../images/Emo105.gif ואפילו בשעה נורמלית! א,וגם סופי ועתליה באות... ואני יודעת את הדרך,וכלמיני כאלא...
P PYRE New member 25/5/04 #4 גם אני כנראה בא... אבא שלי יסיע אותי. אני דופק לבני השכמה על הששעה 9 בבוקר כדי שיגיד לי את הדרך.
S Silver Lance New member 25/5/04 #5 אני בא../images/Emo70.gif אבל גמני לא יודע ת'דרך לבית של בני. רועי, תהיה מוכן עם הפלאפון לתדרוך
N NJS New member 25/5/04 #8 ירוק בהיר רציתי אדום (הפועל תל אביב) אבל אמרו לי שאין אז החלטתי לצבוע בירוק (הפועל כפר סבא) נ.ב תודה יו איזה כיף מחר מפגש
ירוק בהיר רציתי אדום (הפועל תל אביב) אבל אמרו לי שאין אז החלטתי לצבוע בירוק (הפועל כפר סבא) נ.ב תודה יו איזה כיף מחר מפגש
S Silver Lance New member 25/5/04 #9 כן, באמת כיף../images/Emo70.gif אתה צבע קיר אחד או את הכל? נ.ב. צבע יפה אני אוהב ירוק
K Kasandra666 New member 25/5/04 #11 אני באה... או... ומישהו יכול להגיד לי בבקשה בבקשה מה צריך להביא חוץ מכסף!!!!!!
א אני קונה קרנפים בזול New member 25/5/04 #13 אני בסוף לא באה../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif לא נורא, מפגש הבא. ממ..
K Knotted String New member 25/5/04 #15 90% שאני באה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif ונופר גם, אם אצליח לתפוס אותה. אני מקווה שלמישהו יש מדבקות בבית! תביאו! כי לי אין, נראה לי...
90% שאני באה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif ונופר גם, אם אצליח לתפוס אותה. אני מקווה שלמישהו יש מדבקות בבית! תביאו! כי לי אין, נראה לי...