היתפיסות...

lili81

New member
היתפיסות...

איך אתם מתפייסים עם בן/ת הזוג שלכם.. כי אצלי למשל.. כשאנחנו רבים .. הוא יוזם את ההיתפיסות ולא משנה מי אשם..הוא פשוט לא יכול ללכת לישון כשאנחנו בריב..מה שאני מעריכה מאוד לי אין בעיה עם זה משום מה..למרות שהייתי רוצה אחרת אני לא יוזמת כי אני לא יודעת איך לגשת אליו...?.. זה לא שאנחנו כעת בריב א משהו כזה... אבל אני פשוט לא יודעת להיתפייס .. איך ניגשים .. מה עושים.. למישהו יש הצעות.. או רעיונותת אוהבת לילי

Miss Shmelo

New member
נסי דיגדוגים, זה תמיד עובד../images/Emo6.gif

עלי
גברת שמלו

maybesure

New member
../images/Emo21.gif

בישולים ופינוקים ותמיד מראה בדרך שלי ששום מריבה או קצר לא פוגמים בנתינה, והכל זורם כרגיל. שנינו יוזמים שיחות פיוס, ומשתדלים שלא להרחיק לכת יותר מיומיים של שקט תעשייתי. ובשינה תמיד, אבל תמיד תמיד מחובקים, גם בקריז הכי הכי.

Miss פטל

New member
עצה../images/Emo140.gif

אם את מרגישה שלא בא לך לגשת אליו ולהתפייסת, שאת עצבנית עליו ושאין לך כוח לזה, פשוט תחשבי על זה שאולי זאת אי הבנה? אולי כל הריב הזה מיותר וככל שיותר מהר תתחילי לדבר איתו על זה, ככה מהר יותר תשלימו. עד כמה שאני עקשנית, זה תמיד עוזר לי
ועל זה שבן זוגך לא יכול ללכת לישון כועס- אצלנו זה שנינו ככה וזה מאוד עוזר לפתור את כל הבעיות לפני השינה ולא לגרור ליום הבא

Tully Is Here

New member
אנחנו שנינו עקשנים שאוהבים

ללכת עם הראש בקיר ולקח לנו הרבה זמן והרבה צעקות ודמעות וברוגזים בשביל ללמוד איך לכבות שרפות לפני שהן מתפשטות ללא לדבר יומיים. אז למדנו שזה בסדר שאנחנו כועסים וזה בסדר לקחת פסק זמן אם צריך וקצת לנשום, אבל תמיד לנסות לדבר על הבעיה ואם קורה ואחד עדיין כועס וקשה לדבר השני פשוט נותן חיבוק גדול גדול ואומר כמה הוא אוהב. עובד על שנינו (אמנם עקשנים אבל בפנים שנינו רכיכות) כמו קסם. אז גם אם קשה לך בהתחלה, תיגשי בכל זאת ותמיד תזכרי, גם כשאת כועסת, למה את אוהבת.

polegra

New member
מממממ......

פעם תמיד הייתי כועסת ונוטרת ואף פעם לא מוותרת...הוא היה מנסה לחבק ואני הייתי מתנערת....באם לא היינו יחד הוא היה מתקשר מיליון פעם ולא הייתי עונה...הייתי קשה נורא היום בדכותו למדתי להבליג ולוותר לפעמים מספיק שאנחנו הולכים לישון כעוסים אז אני נצמדת אליו ומבקשת חיבוק לפעמים נעמדת מולו מסתכלת לו עמו' בעניים ונותנת לכל האהבה שלי אליו להשתקף לפעמים מבקשת סליחה...קורה גם שאני בוכה... אבל תמיד מנסה לומר את האמת..לפעמים לוקחת נשימה ארוכה ומסבירה לו שוב את הכל מהתחלה בנימה פחות כועסת ובלי צעקות או הכי פשוט...נו...באמת ..הוא גבר..תראי קצת ציצי :) )בצחוק!!!!!( טלי

alophind

New member
לנו יש דרך מיוחדת... שאנחנו רבים...

אני הולך למחשב והיא נכנסת למיטה לראות טלויזיה או לישון. עכשיו , מכיוון שהמחשב קרוב לטלויזיה , ברגע שהיא לא שמה לב אלי... פפללללאאאאאחחחחחח , וואחד כאפה (ובלי עין הרע , יש על היד שלי
) יורדת על הטוסיק שלה , ואז בקפיצה מהמכה מסתובבת אליי (בדרך תופסת איזה שלט או משהו לזרוק עליי...) אני מיד מעלה חיוך כזה
וזהו... זה עובד תמיד

למעלה