היתמכרות לסקס

NaughtyBoy

New member
היתמכרות לסקס

חבר´ס כל היום אני חושב על זה... וחייב כל יום את זה. אני כרגע מקבל את זה אבל באמת זה כבר מוגזם ואני חושב שהבעיה באה מהאינטרנט והפורנו שרץ פה חופשי יש למישהו דרך לצאת מזה להפסיק להישתעבד ליצרים שלי? זה כבר עבר את הגבול.

קשכפית

New member
תראה, איך להשתלט על היצרים

זה בדיוק שם המשחק, וזה לא עקרוני כרגע באיזה יצרים מדובר. אבל ההחלטה היא שלך אם אתה מסוגל לנסות ולשלוט בזה כי אתה בעצמך מבין שזה מוגזם, תורדי את הפרופיל של החיפושים בפורנו באינטרנט אתה לא חייב לחפש פורנו ברשת אתה יודע... לדעתי העיניין הוא להכניס לעצמך עיניין מעבר לפורנו, יש עוד המון דברים בחיים שהם מעניינים אבל אתה יכול להגיש שאולי אותך זה לא מעניין ורק פורנו עושה לך את זה קשה לי בעצם ליעץ, כי לי פורנו ממש לא עושה את זה, אני אפילו מוצאת שפורנו זה דוחה, כי סקס זה דבר טבעי אבל זה משהוא בינו לבינה וכאשר זה הופך להיות התעסקות אובססיבית ב"בשר" בתאוות, בסטיות בהצצות זה דוחה אותי.

aline 25

New member
../images/Emo23.gifקשכפית?יו עדין מכורה לשוקולד??

זו אני אלין אני שהייתי מכורה לשוקולד כמה שנים את זוכרת אותו ? זאת אני שהיתי אנורקסית והייתי כאן בחורף תגידי לי רק אם את זוכרת אותי. אני כבר לא אוכלת שוקולדים כמו פעם(_לפעמים ככה את יודעת.... פה ושם ... בשושו) אוהבת אותך אחות.

קשכפית

New member
בטח זוכרת אותך איך לא...

תיראי תמיד אהבתי ומן הסתם תמיד אוהב שוקולדים, אבל אפשר לומר שברמה מסויימת אני די שולטת על עצמי. גם אני כמוך אוכלת פה ושם... בגלל המישקל כי אני לא רוצה להיות חבית... למזלי אין לי בעיקרון אופי של מכור, כלומר שאני נכנסת למצב של חוסר שליטה מוחלט והולכת עם זה עד הקצה. אני יותר טיפוס של באמצע וזה מה שעוזר. אני מנסה להשתלט על עצמי ובדרך כלל זה הולך ולפעמים לא כל כך אבל גם אז לא יהיה מדובר באכילת מספר חבילות שוקולד, אם אני נופלת אז זה יהיה על גלידה שוקולד, או בלינצ´ס שוקולד, או עוגת שוקולד או חטיף שוקולד או מעדן שוקולד.. אז מהשלומך??? מקווה שאת מרגישה טוב בימים טרופים אלה. מה שכן המוטו בחיים: לא צריך לעשות בשושו צריך לעשות מה שצריך עם ראש מורם.לא כך? רק תשגיחי על עצמך אחות.

גנבנבון

New member
תלוי גם בן כמה אתה

אם אתה בגיל העשרה אז תדע שזה גיל שרובם חושבים המון על סקס

יש בסה"כ דרך אחת ויחידה להגמל

מסקס. בלי חוכמות. להטיל על עצמך ענישה במובן של פרס על כל שעה בלי לחשוב, אחריזה, להעלות את סף ההתאפקות לשעתיים, וכך להעלות עד שיעבור יום שלם בלי לחשוב על זה. תהיה קשה ועיקבי עם עצמך, הרי אתה חי רק בשביל עצמך, אז אל תוותר לך. פרסים יכולים להיות בהתחלה קניה של ספר טוב (שלא מוזכר שום קטע מיני), יציאה לטיול במקום שנעים לך להיות שם, ופשוט להיות עקשן עם עצמך, אפילו במחיר שיגידו לך "מה אתה מדבר עם עצמך". שמע בקול זקני השבט... אולי אני יודעת משהו בעניין שאחרים לא מעלים על הדעת שאני יכולה לדעת.

NaughtyBoy

New member
טוב אז אם ככה....

אני כבר 10 שעות ללא סקס. וממשיך לספור... אגב יש לי כמה חברים וחברות שעוזרים לי בקטע אז אני ימשיך לספר לכם עד שאני ישבר. וזה יקרה בקרוב. חג שמח.

גנבנבון

New member
אם באמת הענין כל כך חמור אצלך אז...

נראה שהתאפקות זה רק ענין של זמן עד השבירה כנראה שצריך איזה טיפול אצל מומחה בנושא או שאולי יש קבוצות לזה. התאפקות כמו בסמים נגמרת כנראה ב"חינגה" גדולה ופיצוי על תקופת ההתאפקות,כמה אפשר להחזיק שריר?

tiger

New member
בהתמכרות הזאת דווקא הגמילה...

זה החלק הכי טוב

kerenv

New member
וואלה!!!!

בן כמה אתה וממי אתה מקבל כל יום סקס???????

NaughtyBoy

New member
בן 18

מקבל את זה מיזיזה שהנושא המשוטף שלנו הוא סקס אין יותר כלום אני אפילו לא יודע בדיוק מה השם משפחה שלה... אגב נפגשנו דרך הצאט.

Adam GTI

New member
תכיר לי אותה בבקשה...

תשלח לי אותה במסרים או איי סי קיו או משהו דרך מסר אישי

מה Adam GTI מדבר בפורום אחר

• אין שמאלנים - אין פיגועים ! ! !ו Adam GTI / תנועת מולדת ו√ כמו שסרטן הוא בעצם תאים בתוך הגוף, שפועלים נגד הגוף. כך הם השמאלנים, אנשים בתוך המדינה שפועלים כנגד המדינה! ועוד חושבים שהם כאלה גיבורים... שמסוגלים ללכת "כנגד הזרם"... הערבים הם חידק ועלינו לחסן את עצמנו מהם ולתת לחידק הזה תרופות חזקות מאוד, אבל אני חושב שכל אחד מאיתנו משלים עם כך שחידק הוא דבר מזיק אך טבעי, ואף אחד מאיתנו לא כועס על חיידקים (ערבים) כמו שכועסים על תאי-סרטן (שמאלנים), משום שהם בתוך הגוף. כשיש סרטן כולם יודעים שאי אפשר לנסות לחיות איתו בהרמוניה אלא צריך להסיר אותו מיד ובאופן ברור! חידק תמיד יהיה קיים, אבל אף אחד לא רוצה אותו בתוכו! (צריך לטרנספר !) אבל סרטן?! זה הרבה יותר מזיק! זה בתוך עצמנו, פועל כנגדנו!

יאיר5

New member
מה כל כך בעיה בלמצוא סקס כל יום????

ואפילו כמה פעמים ביום? באמת שלא בעיה. והתשובה של הבחור רק מחזקת את זה שהבחורה שהוא הכיר בצ´ט אוהבת את זה לא פחות ממנו... אנחנו בשנת האלפיים ובחורות היום לא מתבישות ולא מתנהגות כמו פעם" בצניעות" מדומה היום עולם חופשי כל אחד עושה מה שבא לו לה. יאיר

NaughtyBoy

New member
אמרתי שזה כבר עבר את גבול הטעם הטוב

יענו אני חייב את זה בגלל הזיין שלי לא בגלל שאני רוצה לשכב איתה.

יאיר5

New member
כן את זה שאתה אוהב לזיין יודעים....

לי נראה שהכל בסדר אצלך אז תשמח שיש לך את מי לז... במיוחד עם היא נראית טוב ואל תדאג כשתגדל קצת זה יעבור.... בנתיים תהנה ממה שיש. יאיר

למעלה