היתכן?

volkaria

New member
היתכן?

דבר ראשון אני מרגישה חופרת כי אני היחידה ששואלת כל הזמן שאלות מפגרות, אז יאללה,יש פה מלא אנשים עם חמוסים חדשים,תתחילו לשאול גם!! :) אז ככה, היינו אצל הוטרינר,נשקלנו (1.2 קילו) הוטרינר קרא לו "מרופד" אבל לא שמן. קיבל חיסון,תילוע,וכמובן בדקתי את נושא האשכים,שלא טרחו להופיע גם אחרי חודש נוסף של צפיה. הוטרינר מישש,מישש עוד,ועוד ועוד ועוד...גילי כבר התחיל לבכות. שלף את האולטרסאונד,גילח (גילי כמובן בכה) בדק.... ולא מצא כלום. פשוט אין אשכים,לא טמירים ולא נעליים. סיכם בזה שאו שאין אשכים,או שהם כל כך קטנים ומוסתרים שפשוט לא רואים אותם. וזה כמובן בהנחה שקיבלתי אותו לא מסורס. גם ציין שככה או ככה האשכים לא פונקציונלים בכל מקרה,בגלל זה הריח שלו מאוד חלש,הוא טיפה מרופד והפרווה שלו פשוט מעלפת יחסית חמוס לא מסורס. זה אפשרי? שלגילי פשוט אין אשכים? איפה אני יכולה לקבל דעה נוספת? גרה ביפו,גבול בת ים\חולון.

volkaria

New member
הוא בן חצי שנה,אולי טיפה יותר

במרפאה של ברנע בבאר שבע,אצל אייל. מרפאה מצויינת אנחנו כבר 14 שנה אצלם,אני לא מכירה בן אדם אחד שלא מטופל אצלו. אייל מתמחה בחיות אקזוטיות,מתעסק הרבה בחמוסים,עובד גם במרכז. המליץ לי לחפש מרפאה שיש להם אולדרסאונד מומחה,אמר שאולי ברזולוציה גבוהה יותר יהיה אפשר לראות אותם. אני לא דואגת, הוא חמוס בריא להפליא,אני אתחיל לדאוג בגיל מבוגר יותר,אז שקול לנתח. כרגע לא.

WTR

New member
לפחות יש מישהו שמפעיל את הפורום

יכול להיות שהוא מסורס? מאיפה קנית אותו? אני ממש לא מסכימה עם הוט' שה"אשכים לא פונקציונלים", כי הם מדובר באשר טמיר זה יכול להפוך לסרטן בעתיד! כדאי ללכת לוטרינר אחר לקבל חוו"ד נוספת. רשמת שאת גרה לא רחוק מחולון, אני מציעה לגשת לד"ר עמיר מאורר מחולון.

volkaria

New member
הוא ציין את הסרטן

פשוט אמר שכרגע הם לא מתפקדים כאשכים,בגלל זה הפרווה והריח שלו הם ממש כמו של חמוס מסורס. הוא אמר שתמיד יש אופציה של ניתוח כדי למצוא אותם, אבל אני באמת לא מתכוונת לפתוח חמוסון צעיר ובריא כמו שור בשביל זה כרגע. נעשה מעקב,אולטרסאונד תקופתי ונראה אם יש התפתחות. כשיהיה מבוגר יותר אני אשקול ניתוח. אפשר את המספר שלו? אני רוצה בכל זאת,למען הסר הספק לנסות אצל וטרינר נוסף.

nikita5s1

New member
וטרינר אמיר מעורר חולון גבול בת ים

מומחה לחיות אקזוטיות. מאוד נחמד ומקצועי. יש למרפאה אתר אינטרנט..

volkaria

New member
הבלתי יתכן קרה!!!

גילי גידל אשך! ובדיוק ליום ההולדת שלי! הוא אמנם ממש קטן,ורק אחד,אבל אשך זה אשך זה אשך!

למעלה