היתכן????

ג ב ש ו ש

New member
ואת חושבת שאת מבינה גדולה?../images/Emo88.gif

וואי אני פשוט לא סובל את האנשים האלה שכותבים הכל כאילו הם יודעים מה באמת מתרחש. אני לא הייתי בהופעה בירושלים [וטוב שכך] ושמעתי מאלה שכן היו שחלק מהקהל היו בנות קטנות ומטופשות שצועקות לה שהיא כוסית וכאלה,מה את מצפה שהיא תעצור הופעה כדי להגיד תודה על זה?? בתור תומך של נינט יותר מ-4 שנים אני יודע ורואה כל פעם מחדש כמה שהיא מתייחסת לכולם הכי טוב שאפשר,גם ברגעים הכי לחוצים שלה אז תפסיקי להפיל עלי האשמות בגלל הופעה אחת שלא ראית יחס גדול לקהל כי לא תמיד זה אפשרי. הקהל בד"כ שונה,הוא יותר מתעסק בהופעה ולא בכמה שנינט יפה,לא דוחף לה את היד כשמביאים לה פרחים,זו התנהגות מגעילה של הקהל שהיה ולא של נינט
בקשר לילדים החולים,את נינט הכי פחות אפשר להאשים.את ידעת שיש כמה ילדים שהיא איתם בקשר [הם חולי סרטן] גם מחוץ לכל האירועיים המתוקשרים האלה,יש כאלה שהיא מדברת איתם בטלפון,מבקרת אותם וכל מה שצריך אז תעשי לי טובה ואל תדברי שטויות.. עוד משהו חשוב,אל תשווי אותה לסקעת.כל אחד זה משהו אחר ולכל אחד יש דעה משלו לגבי שנייהם. זה שהוא מחליט להעביר חצי הופעה בסיפורים זה נחמד אבל נינט מעדיפה להעביר את רוב ההופעה בשירים שלה. תפנימי את הדברים האלה טוב וזה שנינט עושה זין לצלמי פפרצי לא אומר שהיא מקללת מישהו שמתקשר אליה.

l a h a v100

New member
במיוחד נעה נח ז"ל

שנינט הקדישה לה אפילו את האלבום שלה. ורק לפני כמה ימים כתבו בעיתון על שהיא ביקרה ילד חולה. ובקשר למה שכתבת על זה שהיא עושה זין למצלמות. אפילו מגוחך שאני אגיב על זה אבל, הם נכנסים לה לחיים בלי רחמים. לא אכפת להם שמאחורי "נינט טייב"- עומד בן אדם. העיקר להרוויח עוד תמונה 2. אני גם הייתי מחרבן על הצלמים האלה, היא עוד עדינה איתם.

SPboy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo203.gif

../images/Emo45.gifזה מה שרציתי לכתוב../images/Emo66.gif

פשוט בגלל שנינט לא היתה פעם אחת באיזה אירוע למען ילדים חולים סרטן אז לא אכפת לה והיא בארה רק לקבל כסף

SPboy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifצודק בהכל!../images/Emo203.gif

tal2010

New member
מן הראוי שאם אומרים לה

עד כמה שהיא יפה שתגיד תודה ותיתן קצת יחס.. אני לא אומרת שכל ההופעה ככה שהיא תהיה ותתייחס לכל מילה ומילה אבל כל ההופעה היא פשוט לא תקשרה עם הקהל שלה לחייך היא לא חייכה, תודה רבה בסוף ההופעה היא לא אמרה זהה מאכזב מאוד לשלם 150 שקל ולא לקבל את הדברים הבסיסים האלה שרשמתי.

l a h a v100

New member
איזה דברים בסיסיים?!

אם היא הייתה עונה לילדה אחת, כל השאר היו קופצות, וצורחות כמו חסידות, ונינט לא הייתה כמובן עונה לכולן, אז אחת הייתה מרוצה וכל השאר היו מאוכזבות ומבואסות מנינט.

ילד רע 15

New member
חחחחחחח חסידות XD.

באמת שנקרעתי עכשיו... ולtal2010 אולי זאת רק הרגשה שלך, אולי זה היה חד פעמי, אולי היא באמת שדרה משהו אחר ממה שציפית כי לא יודע מה היה לה באותו היום או מה היא עברה. אבל כל אלו הם לא דברים בסיסיים. כשמישהו קונה כרטיס ב150 ש"ח, ב20 ש"ח או ב400 ש"ח - שיידע שחייבים לו מוסיקה, הופעה, שירה. אף אחד לא חייב לך חיוך. למה לא? בואו ניתן הרגשה טובה לעוד 1000 אנשים! וכשאני הייתי לא הרגשתי כ"כ יחס - לא לטובה ולא לרעה. כלומר - אולי היה טיפה יחס קריר (וזה ממש לא קשור לנושא השרשור, זה פשוט החיים הרגילים של נינט. לכו תדעו מה עבר עליה באותו היום.) , ומצד שני - גם לא הרגשתי שהיחס אחר. זה הכל.

גם כן סיפורים הוא מספר../images/Emo6.gif

לא הלכתי להופעות שלו בחיים אבל באמת שההופעה בקרית אתא ביום העצמאות הספיקה לי.... אפילו דבש פחות דביק ממה שהוא היה... וסליחה שהכנסתי את זה
אני יודעת שזה לא קשור... פשוט אמרת סיפורי סקעת והייתי חייבת לפרוק
אבל בעיקרון אני מסכימה איתך עם כל מילה

ילד רע 15

New member
כשאני הייתי בהופעת הבכורה (השנייה) שלה

לא הרגשתי משהו שונה ביחס, ממש לא. אמרו לה גם "תעשי לי ילד" וכל שאר השטויות, והיא לקחה את זה ממש בצחוק. "טוב שניה, מאחורי הקלעים" אני ממש לא חושב שצריך להשוות, כל אחד הוא שונה. נינט מאוד מתוקה בהופעות, גם אומרת תודה, חייכנית תמיד (רגע, אז אם היא מחייכת כל הזמן היא צבועה?) וזה הכי טבעי, אמיתי ויפה שיש. ומה הקשר לתהילה? התהילה הרבה מתחת לאף, אפילו הרבה פחות. לדעתי היא למדה להעריך דברים. מה את חושבת שכל אחד צריך לקבל יחס 100%? ועוד לכעוס על זה? ואגב, בהקרנה של 'השיר שלנו 4' מה שקרה הוא שהכניסו אותה מאוחר יותר כי היה מלא לחץ ובלגאן. לגיטימי שהיא תיכנס אחריי, לא? והיא גם יצאה לפני כולם, כדי שלא יחזור הבלגאן. אולי לכל מעריצה שנייה שקוראת לה נשמאמי היא תגיד תודה? איפה השכל, באמת.. (?) חוץ מזה שאני לא אשכי את הילדה החולה, זכרונה לברכה, נועה שהיא הייתה איתה בקשר, דברה איתה המון ורצתה לראות אותה, לקחה אותה להופעה, העלתה אותה לבמה. ואגב, באותה ההופעה שהייתי בתיאטרון נוגה, הייתה אחת ממש חמודה שעלתה לחבק אותה ולמרות שהמאבטחים הורידו אותה נינט חבקה אותה. לא משנה העובדה שהן חברות טובות ומכירות עוד מהצבא, אבל יש לנינט יחס חם. ואת זה אני יודע כי כשיצאתי מההופעה אבא שלי נהג מונית, והוא הסיע את אותה אחת (אמרו לי שהיא גולשת ברשמי... או גלשה לפחות..) בת 20+, ולא הפסקנו לשפוך עליה מחמאות ופידבקים. והיא אמרה שלמרות הכל היא לא השתנתה מבפנים, והיא הרגישה את אותה האהבה והעצמה.

l a h a v100

New member
צודק../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

כל חיוך שלה מתפרש כצביעות... חרא של אנשים. ככה זה ישראלים. מישהו מצליח וחייבים להפיל אותו...

tal2010

New member
סבבה...

אתה שם לב מה אתה אומר? את אומר שהיא כן התייחסה אליכם בהופעה שהיית בה.. ואני אומרת שהיא אפילו לא חייכה , לא דיברה , לא התייחסה בקיצור.. אני ממש לא מצפה ליחס אישי ממנה , סה"כ אני אומרת שהיא הייתה צריכה לתת טיפה יס לשאר הקהל שם. ואני לא היחידה שככה חשבה!!! זאת דעתי בכל אופן , השיר שלנו - אני מדברת על ההקרנת בכורה של שעה 5 וחצי ולא של 8 וחצי!!! הקרנת בכורה רק של החולי סרטן. חג שמחח!

LemonLimeLilach

New member
למה שהיא לא תתעצבן?

אני חושבת על מצב בו אני מתעסקת בחיי היום-יום הרגילים שלי, ישנה בבית, עובדת במשרד, קניות, נסיעות, מתה מעייפות רוב הזמן... אם איזה אחד היה מתקשר אליי ומתחיל שעה לזיין לי בשכל "זאת לילך? זאת באמת לילך?" גם אני הייתי שולחת אותו למקום לא נחמד בכלל... ולמה שהיא לא תאיים להעביר את המספרים למשטרה? הטרדה בטלפון זה בהחלט עילה לתביעה. איזה אנשים מטומטמים יש בעולם, שיו

שטויותתת../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo66.gif

באמת עשו לי טובה א.אני אל אמינה שהיא קיללה אותו אולי ניתקה את השיחה כמו שכל בן אדם נורמלי היה עושה. ב.כל העיניין עם ההופעה מה את מצפה שבאמצע לשיר היא תעצור לאיזה ילד שאמר לה כוסית כדי להגיד תודה נו באמתת
ונינט היא אחת מהמפורסמים שמתייחסת הכי טוב למעריצים שלה ונותנת להם הרגשה מעולה וזהו אין לי מה להגיב על כל השטויות האלו

ציפי81

New member
אפילו אם היא קללה

זה מגיע לו. יש לך מושג כמה שיחות כאלה ביום היא מקבלת? יורדים לה לחיים!!! אם היא תענה יפה לכל המעריצים היא לא תוכל לנשום!!!!!!!

MoRaN SaShA

New member
אל תתקשרו אליה. לא נראה לכם שזה מציק?

לא יודעת, סיפור אמין או לא אמין.. אבל וואט אבר. אני לא אובססיבית לגביה. אני רק חושבת שהיא זמרה מדהימה ומתוקה אמיתית. אבל קשה לי קצת להאמין למה שרשמת. וגם אם כן- היה כיף לך אם היו מתקשרים אלייך אינספור פעמיים ביום ואומרים "נינט?!! נינט?!?!?" זה מחרפן. אני בטוחה שקצת הגזמת כי בכל זאת.. היא לא השיגה את המעריצים שלה מלהיות זונה בטלפון נכון? אבל למה שאנשים חצופים פשוט יתקשרו אלייה? הגזימו קצת.

למעלה