היתכן????

היתכן????../images/Emo4.gif

תגובה של ילדה בשם "נועם" לאחת הכתבות על נינט 53. על נינט-כדאי לקרוא נועם, ת''א, 23/04/07 18:45 שלום לכולם, האמת היא, שבדרך-כלל אני לא נכנסת לפורומים ועמודי תגובות ומגיבה על כל הידיעות והחדשות בעולם הבידור, כי לדעתי זה ממש פאתטי. בכל מקרה, אחרי האירוע הלא-כל כך נעים שקרה לי הבוקר, החלטתי שחשוב לחלוק את זה עם אחרים ולפתוח את העיניים, או לפחות לנסות לעשות זאת, לכמה ממעריציה הגדולים. דרך אגב, זה לא שאני מבלה את כל שעות הפנאי הספורות שיש לי בהקלדת השם ''נינט'' וחיפושו ב''גוגל''. זהו עמוד התגובות היחידי בו אני אכתוב את מה שרציתי לכתוב והמלצה שלי-כדאי לכם להאמין ולספר לחברים. אם לא תאמינו למקרה-אל תאמינו, לא אוכל להכריח אתכם, רק תחשבו קצת-זה אמין, זה נשמע נכון וזה יכול לשנות לכם את כל נקודת המבט שלכם עליה אם תנסו להתקשר אליה. טוב, אז מספיק בלבלתי לכם את המוח. זה מה שקרה לי היום: בסוף יום הלימודים (אני בת 15 וחצי) יידיד שלי החליט שהוא מתקשר לנינט. הוא השיג בדרך כלשהי את המספר והתקשר. אני, חשוב לציין, עברתי שם רק במקרה ושמעתי את השיחה, שהופעלה בדיבורית. אני לא אומרת שהידיד שלילא היה פאתטי בפני עצמו, כי הוא כן. הוא שאל אותה ''לאן הגעתי?'' כאילו זה לא ברור והוא לא מזהה את הקול שלה (אפילו אני זיהיתי!) והיא שאלה אותו את מי הוא צריך. הוא ענה לה ''את נינט'' והיא שאלה אותו ''אין לך מה לעשות?'' אם אתם חושבים שרק בגלל זה טרחתי להגיע לפה, תשכחו מזה. יש עוד המשך. בכל מקרה, הוא התחיל להתפלא, ''מה, זאת באמת נינט? נינט טייב?'' ומפה הספור מתדרדר. אחרי שהיא שאלה אותו ''אין לך מה לעשות?'' היא ירדה לקללות. פשוט קללה מעריץ אחד תמים שרק רצה לשמוע את קולה בטלפון ולרוץ אחר כך לספר לחבר'ה. פשוט ככה, קללה אותו- ואני לא אפשר כי..בואו נגיד שלרמה כזאת אני לא יורדת. בקיצור, הידיד שלי ממש התבאס אחר כך ונודע לו מכמה שיחות שזה קרה לעוד לא מעט ילדים ושהיא גם איימה להעביר את המספרים למשטרה, והעירה לילדים בציניות גועלית, וגם שקרה בנוגע להיותה..נינט. אולי בעיני רובכם היא נחשבת ל''מאמי'' הלאומי או משהו כזה-כהגדרת העיתונים-אבל את האמת? היא ממש לא מאמי. ואתם לא רוצים להתקשר אליה ולחוות זאת על בשרכם. אתם באמת לא רוצים. עם מה שאמרתי לכם תעשו מה שאתם רוצים. אתם יכולים להשיג את המספר ולהתקשר, ואז לחוות בעצמכם את כל הסיפור המגעיל. אתם יכולים פשוט לא להאמין לי בתירוץ שאני ''מסיתה ילדים'' , קנאית או כל דבר אחר. חלק לא יאמינו ו]שוט לא ירצו להטריד אותה בטלפון, ויישארו בעצם עם כלום-ואין בכך כל חכמה. והחכמים שבינכם אכן יאמינו לי ולא ייקחו צ'אנס. חברים, אני לא מקנאה ולא נעליים, אני פשוט מנסה לפתוח כאן כמה עיניים, ואם זה לא עוזר, זאת כבר לא הבעייה שלי.... הגב לתגובה זו

l a h a v100

New member
בולשיט.

לא מאמין לזה ולא נעליים. שמעתי על מיליון מקרים שנינט מתקשרת למעריצים בעצמה, ומאחלת להם בהצלחה וכאלה... עוזרת לילדים חולים, לפי מה שהבנתי היא הכי נחמדה שאפשר. בטח סתם איזה ילדה מתוסכלת שלא אוהבת את נינט..

זה

ממש אבל ממש!! נכוןו.. אני עדה לזה. חברה טובה שלי היתקשרה אליה והיא לא ענתה אז היא השאירה הודעה. ונינט חזרה אליה!! יכול להיות שזה גם לא בולשיט אבל לנינט גם יש את החיים האישיים שלה ולא חסר אנשים שמנסים להיכנס למגפיים או לנעליים שלה,ואני מה זההה מבינה אותה... והיא נחמדה!!

ילד רע 15

New member
נניח וזה אמיתי, תחזרי אחורה ותעצרי בשורה

שכתבת - שהחבר שלך היה פתטאי. ונניח שזה אמיתי למרות שאני לא מאמין, וזכותי לא להאמין - מה את (ואני בכוונה אומר "את", כי עוד את זו שכותבת כאן) מטרידה ומפרה פרטיות של אדם רק בגלל שהוא סלב? מאיפה לך לשפוט אדם? מאיפה את יודעת מה היא עברה או לא עברה באותו היום? מאיפה לך אם כל 4 השנים המזורגגות האלה (ובכוונה ציינתי מזורגגות) כן משפיעות עליה או לא? (והן כן משפיעות עליה) תעצרי בנקודה של "להתקשר", וכל זה לא היה קורה. עזבי את ההתנהגות של נינט, אנחנו יודעים שהיא הכי נחמדה שיש והכי אמיתית שיש. מה לעשות שאת עוד ילדה קטנה ומתוסכלת מנינט או לא מתוסכלת וסתם באה לשנות את דעתנו כביכול (ועוד בפורום נינט טייב, מה חשבת לעצמך?) ?? ואל תנסי לפתוח שום עיניים, זה לא שהיא חלק ישיר מחיינו, שמישהו תלוי במישהו. ואם החבר שלך השיג מספר של נינט אז הוא יכול להשיג מספר של כל אחד אחר, אבל דווקא בגלל שזאת נינט הסיפור שלך מוכיח את התופעה. חבל להמציא...

ילד רע 15

New member
כן, מצטער... נכנסתי לזה חזק מידי... ../images/Emo6.gif

היה ארוך יחסית וכבר שכחתי שזאת לא את. אבל זאת תגובתי לכותבת המקורית.

l a h a v100

New member
עדן היא רקר העתיקה טוקבק או משהו

שמישהי כתבה זה לא היא כתבה...

ג ב ש ו ש

New member
חח זה כ"כ בולשיט../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

חבר'ה תבינו,יש אנשים שלא משנה מה נינט תעשה,מה נינט תגיד וגם אם היא תהיה הכי בסדר בעולם ינסו להוציא אותה הכי רעה בעולם,זה נובע מהמון דברים ובעיקר קנאות!!,גם אם אותם אנשים לא מודים בזה,הם קנאים לה. יש לי את כל ההוכחות בעולם להגיד שנינט לא תעשה דבר כזה,קודם כל,נינט בעצמה דואגת להתקשר לתומכים כשלה כשנודע לה על יומולדת של אחד מהם,גיוס וכאלה..היא הולכת לבקר ילדים חולים מבלי שאף אחד יזכיר לה ללכת וכל זה. עוד משהו,אני בעצמי יודע שהיא לא עושה את זה ממקור אמין ביותר,המבין יבין. בקיצור,תנסו לחפש אותה בדברים אחרים.

כמה סיפורים כאלה שמעתי על סלב...

ממש בשפע.... וכל הסיפורים נשמעים אותו דבר... ממש מעניין.... כאילו מחליפים את השם של המפורסם שרוצים להפיל.... בגלל זה אני לא מאמינה שזה מה שקרה עם נינט... חוץ מזה גם אם היא דיברה אליו לא יפה או משהו... קודם כל זה שהוא התקשר אליה זה כבר לא בסדר....זה טלפון של אדם וזה פ-ר-ט-י!! אם כל אחד היה משיג את הטלפון שלה רק כדי לשמוע את הקול שלה... תארו לכם היא הייתה יוצאת מזה משוגעת... חוץ מזה אני לא מאמינה שנינט קיללה אותו או משהו... פשוט אמרה לו משהו שלא נהנה לשמוע ובגלל זה אותו ידידה שלו נסחפה קצת עם הסיפור... אי אפשר לשפוט את נינט... אי אפשר לדעת כמה ילדים רצו לשמוע את הקול שלה באותו יום ואיזה מצב רוח היה לה בחיים האישיים....

SPboy

New member
יואו איזה ביליבולי שכל!!../images/Emo203.gif

כן בטח!!!! רק נינט תקלל ככה מעריצים.. בחיים לא!!! אין לי ספק שזו סתם המצאה זדונית.

tal2010

New member
דווקא אני כן מאמינה!!!

התהילה עלתה לה כל כך לאף... שבהופעה בירושלים כל כך ירד לי ממנה וכל כך הצטערתי שקניתי כרטיס ב 150 שקל כדי לראות אותה... בוא נאמר שבהופעה בירולשים כל מה שעניין אותה זה לגלגל את הכסף וללכת הביתה , בקושי שהתייחסה למעריצים , האנשים היחידים שהעלו לה חיוך היו הנגנים שלה . אנשים זורקים לה מחמאות ראבק תגידי תודה ואל תסמני לנגנים נו יאללה תתחילו כבר תשיר העיקר שיעזבו אותי . ההופעה הייתה פחות שעה , התאורה הייתהה על הפניים ישבתי שורה א' שזה שור ראשונה ובאמצע ולא ראיתי כלוםםםם . ארי ההופעה יישר הבריחו אותה , אפילו לבוא ולהגיד שלום ותודה היא לא אמרה, חוץ מלקחת את הפרחים שהילדה נתנה לה ולנוס על נפשה. ככה שיש מצב גדול מאוד שהיא קיללה אותו , אם היא עושה זין לצלמי פפראצי אז היא יכולה גם לקלל מעריץ !! בואו נקח לדוגמה את ההופעות של סקעת המלך - כל ההופעה הוא מתייחס לקהל שלו , משתף אותו בסיפורים אם יחמיאו לו בהופעה הוא יישר יודה לאנשים , הוא פשוט מתקשר עם הקהל שלו... בסוף ההופעה הו יוצא לקהל נותן חיבוק ונשיקה לכל מי שבאולם זה בנאדם שמתייחס יפה למעריצים שלו , ושהתהילה לא עלתה לא לראש. בסוף ההופעות אם יש בערך 25 איש מכניסים אותם להצטלם איתו הוא פשוט מקסים. ותגידו לי אתם במה הוא שונה ממנה?? הוא אפילו יותר תותח ממנה למה הוא יכול והיא לא? (היא אפילו אמורה להתייחס ותר יפה ממנו כי היא מרוויחה כפול ממנו). היה גם איזה קטע של נינט שנורא עיצבן אותי זה היה בהקרנת בכורה של השיר שלנו 4 , לפני ההקרנה הרגילה הייתה עוד הקרנה מיוחדת לחולי סרטן ופגישה עם הכוכבים , כול הכוכבים בלי יןצא מן הכלל התייחסו כל כך יפה לילדים החולים , עטפו אותם באהבה (במיוחד אגם רודברג ) רק את נינט משום מה לא היה אפשר לראות אולי היא הצטלמה אם שני ילדים ביחד וזהוווו היא נכנסה מאחורי הקלעים ... אז למה באתתת? בשביל שיראו אותך בטלויזיה עד כמה את חמודה... הרי באתת כדי לקבל את הכסף שלך ובטח בגלל שטמירה הכריחה אותה לבוא!! זה דברים שנורא מרגיזים... וד"א אני לא היחידה שהתאכזבתי מההופעה , היו עוד מלא שדיברתי איתם בסוף ההופעה ושהם מהפורום שלה ושהם לא נהנו!! זהו אני אסיים במשפט אחד שאומר הכל... " אל תשכחי מי את, ומאיפה באת" סליחה על החפירה... פשוט היה חשוב לי לשפוך את מה שישב לי על הלב...

l a h a v100

New member
היה לי ברור שאת מעריצת סקעת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הגעתי לשורה שאמרת "בואו נקח לדוגמה את סקעת המלך", והפסקתי לקרוא כי הבנתי שהכל בלוף. אני שם את החיים שלי שבכלל לא היית בהופעה שלה. לכי דחפי אצבע יא ממותה...

למעלה