היתכן...?

Super - Girl

New member
היתכן...? ../images/Emo12.gif

שלום לכולם ! יש לי שאלה קטנה , ראיתי מקודם פרסומת לפרק הבא ואמרו שם משהו על זה שאבא של דוסון מת. שמעתי נכון...?! הוא באמת מת?? ואם כן אז מה בדיוק קרה? (לא ראיתי את הסידרה ממש מלא זמן ואין לי מושג מה הולך שם , אני סתם סקרנית...
) תודה מראש

CokaCola

New member
גברת

אהה כן הוא מת, הוא התכופף להרים את הגלידה שנפלה לו באוטו, ושהוא הרים את הראש.... הוא פגש חזיתית רכב אחר. :)

shiri-d

New member
אני מצטערת להגיד... אבל...

הוא מת
גם בסדרה ולפי מה ששמעתי גם בחיים האמתיים... ובגלל זה הם הרגו אותו בסדרה... הוא מת במציאות מדום
עצוב...

חחחחחח........

את אומרת שהוא מת בחיים האמיתיים ובגלל זה הרגו אותו בסידרה? תחשבי שנייה... הם צפו שהוא הולך למות והרגו אותו גם בסידרה כי הם ידעו שהוא ימות ולא יהיה יותר שחקן??? חחח... מצחיק...

shirakl

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי כשקראתי

את ההודעה שלה... אני מניחה שהשחקן פשוט לא רצה לשחק יותר בסדרה, או שהמפיקים לא מצאו לנכון להמשיך להעסיק אותו, והחליטו שהדמות מיצתה את עצמה ויהיה יותר אקשן אם לגייל יהיה חבר חדש... אבל - אם האפשרות השניה היא הנכונה - אז למה חיתנו את מיץ´ וגייל בעונה הקודמת והולידו להם ילדה? חבל עליה... כנראה שהאפשרות הראשונה היא הנכונה...

בניגוד לכך...

האדם ששיחק את אבא של אנדי וג´ק נפטר במציאות, אם שמתם לב, בסוף הפרק של העונה הרביעית שבו אנדי לקחה את האקסטזי שזה הפרק האחרון שבו הוא השתתף לאחר סיום הפרק היתה תמונה שלו והיה כתוב לזכרו.......עצוב, הא? משום מה זה לא פורסם בכלל וגם בכלל......הוא מת חצי שנה לפני.......אחרי הכל אנחנו באיחור גדול....... בכלל.......יש יותר מדי מקרי מוות בסדרה.......לכולם כבר היתה אמורה להיות התמוטטות עצבים ובכלל....ולא רק בגלל זה, כל אחד צריך ללכת לפסיכולוג לפחות פעמיים בשבוע ובמקומם גם, אחרי כל הצרות הייתי מתאבדת......אבבבלללל......זה לא גורע דבר מהסדרה הטובה ביותר שיש.....ולא ימנע ממני בחיים לאהוב את הסדרה פחות...

אוי אוי אוי

ניסוח דפוק בטירוף והשתמשתי יותר מדי במילה "בכלל", משהו שאני לא עושה לעיתים קרובות......זה תוצאה מהשעה ומהשיעורי בית במתמטיקה.....איכס......בביי

shiri-d

New member
גם אני בהתחלה חשבתי כמוך../images/Emo70.gif

אני בכלל לא בטוחה במה שרשמתי... אבל... איפה קראתי את זה... אז היה כתוב שהרגו אותו בעזרת מחשב... ובגלל זה הסצנה היתה כזאת גרועה... אבל זה ממש לא בטוח... נחכה ונראה... אם הוא באמת מת אז בסוף אחד הפרקים יכתבו לזכרו או משהו כזה... בכל אופן... אני לא מבטיחה שזה קרה באמת... אני ממש לא בטוחה בזה... פשוט שמעתי שמועות...

למעלה