היתכן? ביוץ עם לוקרין

זואילי

New member
היתכן? ביוץ עם לוקרין

קיבלתי את הלוקרין ב 15.4. זה היה ממש אחרי ביוץ וכצפוי קיבלתי מחזור מזעזע. גם התלוננתי על המכשפה האחרונה פה... בסדר. עברו איזה 12 יום מאותו מחזור והנה אני מרגישה את אותה התבעבעות מוכרת בבטן, עם כל הסימפטומים המוכרים והכאבים המוכרים (האמת - קצת פחות כואב מכרגיל) וממש לא מתאים לי עוד מחזור. מה עם השקט לשלושה חודשים?? האם יכול להיות שאכן מה שאני מרגישה זה ביוץ???? או שסתם האנדו' מזכיר לי שהוא פה בגלל שעוברים עלי ימים שקטים נטולי כאבים? באסה. כבר התמכרתי להרגשה הטובה שהייתה לי בחודש האחרון (מלבד אותם 4 ימי גיהנום). לא רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זואילי... מקווה שאת מרגישה יותר טוב../images/Emo24.gif

לא כל כך יודעת לומר לך לגבי הביוץ. אני לא לוקחת דיכויים/גלולות ברצף אבל באחד הטיפולים שכן לקחתי דקא ארוך, לאחר הטיפול היה המחזור ואז לקחתי את הדיכוי ובכל זאת היה מחזור נוסף... נאמר לי שלפעמים לוקח לו טיפה יותר זמן להשפיע ואז מהמחזור אחריו כבר יהיה שקט. לא יודעת אם זה אותו המצב אצלך, העיקר שתרגישי טוב!

זואילי

New member
הי לך

לא. בכלל לא יותר טוב, ואף מרגישה מן עצבות לא מוסברת. היום פתחתי את הבוקר עם 3 כדורים ועכשיו לפחות לא כואב כלום, אבל אני מרגישה מותשת. נראה לי שזה אכן ביוץ כי גם יש איזה הפרשה מעצבנת. יכול להיות שזה אכן הורמונלי. גם אני בטירוף על אוכל ובעיקר על מתוק. טוב נו, הרי לא יתכן שיהיה לי חודש שלם טוב. האנדו' חייב להזכיר לי שהוא פה לתמיד... אווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףף

בוקר טוב

לפעמים לוקח לדיכוי זמן. תעשי אמבטיה חמה.... כרית חמה לבטן ותנוחי בתנוחת שכיבה ישיבה (כריות בגב ...) תה עם מרווה יכול לעזור. תרגישי טוב ואנחנו כאן את יודעת.....

זואילי

New member
תודה יקירותיי ../images/Emo140.gif

אחרי שהעברתי את רוב השבת בשינה - אני הולכת עכשיו להכין איזה עוגה או שתיים.

למעלה