היתי מעדיף

היתי מעדיף

תלכו לאיזה מסיבה,ואני בנתיים,בחור שאווצר,אקח חזרה קצת שליטה על משהו שפעם היה ממש ברור מאליו.יום שישי בכל זאת שלי,חושב אפילו היה כתוב בהסכם...אבל מילה כבר לא מילה,גבר גם לא ממש מצרך נצרך,ומסיבה גם כן,אולי בשבוע אחר...פעם,בכלל התהפך למחר,בלי כל האמצע שדרך כלל נצרך...יושב ומחכה כולם ילכו ימצאו לעצמם חיים...שאוכל בשקט לקטר על אחרים.מה זה שהם עושים כותבים חושבים או שלא.או לחילופין,להסתכל עמוק במראה ולא לראות אף אחד בכלל.

R a c h e li

New member
אותך לבד לא אשאיר....

ולקטר ממי....חופשי...

מסיבת פיזמות...

בלי פיזמות...נראה לי לגמרי במקום...עכשיו בכלללא סגור למה זה עלה לי לראש,אבל ברגע שהתנחל,אם שפכטל לא יוצא.

יערית

New member
ואני

אחרוג ממנהגי בשנים האחרונות ואשמור על הנר שידלוק למענך,בעצם למה שאני אשמור?אני רוצה גם בלאגן ומונולוג מפרה ומעניין...ילדים ירדמו והחגיגה תתחיל.

יערית

New member
ויש שיגידו

שאפשר להנות משני העולמות ועדיין להיות הורה טוב ומסור

יערית

New member
שת'געת?

זו מסיבה נורמלית לאנשים נורמלים,סנובים כאלו עם עניבות

אמרתי לה

וחשבתי לעצמי פעם היו שני דברים נפרדים...החיים שבחוץ ומה זה שבאמת בפנים היו שני מחוזות נפרדים.כבר לא מפריד יותר,וכשאומרת היא עניבה,ישר מפשיט אותה על הספה...פעם,חושב.ארד לעומקו,מה זה קורה ולמה.אבל עכשיו שאמרת המילה,על תעיזי בכלל,לתת לי כזה מבט.

יערית

New member
יש אמירות

שמוציאות אותך משלוותך,אני אזכור את זה לעת הצורך

חושב צריך להגיד תודה

אולי אפילו לשלם קצת עבור החבילה.שלווה זה אומנם נחמד,אבל מישהו שיוציא אותך ממנה,חיב להיות מיוחד קצת יותר...

מה זאת אומרת מי...

מדברים אנחנו אני ואת,מה אכפת לנו מהשכנים שמעל...מה היא אמרה חשבה רצתה או ציפתה,או שמא הוא שלקח נשימה,הצליח להוציא גם משפט שלם...זו העניבה והספה שלי,ונדמה לי שזה התחת שלך ששם בחר לשבת...אני מודד,חושב לגמרי ברור.מרשה לך להצתרף...

יעלילה1

New member
כדאי לך לקרוא ספר טוב.

קראת את "כשניטשה בכה"? נזכרתי בו למקרא דבריך. בכלל ספר טוב, זה עולם ומלואו לצלול לתוכו. לפעמים צריך ספר טוב וזהו. לפעמים יש בו את התשובות שמחפשים.

פעם אחרונה שישבתי

לקפה,ברחובותיה היפיפים של סאן פרנסיסקו,התישב לצידי על הספה ארווין יאלום.אמרתי לא וואלה ארווין מה זה קרה,אמר לי על תשאל אותי בבקשה על אמא,ומשמעות החיים,כי זה מה גרם לניטשה לבכות,ולי כמו תלין מאוהב להרגיש...וחוץ מזה,טוב יותר באנגלית...שתיתי שלוק והלכתי...כבדים הסאן פרנסיסקוים האלו.

למעלה