היתי חייבת

life style

New member
ב-ד-י-ו-ק!!

ובגלל זה רוקים הם אנשים לא אופנתיים (כי הם לא שמים על זה!) אבל תדמיני לעצמך בי"ס שבו נעלי אולסטאר הופכות להיות סמל ל- wanna be שהם בעצם אמורות לייצג את ההפך הגמור... עדיין היית רוצה כל כך אולסטאר?

made in china

New member
אני הייתי רוצה...

כי אני לא שמה **ן על מה שאנשים יחשבו עליי, ואם אני אוהבת- אז למה לא? אני לא אוותר על משהו שאני אהבת רק כי לאנישם אחרים כבר יש אותו.

the sofa city

New member
נכון!

מה איכפת לי?!?!? שישימו!!! הם החיקוי אני הדבר האמיתי (חחחחחחחח) היום שמתי חצאתי סקותית לבית ספר היו כמה מבטים כמה אנשים אמרו לי: "את בסקוטלנד?" ושתי בנות מפגרות אמרו לי: "את סוקטלנדית?" אז אמרתי להם: "לא אני 100% ישראליה" אז הם ברוב טיפשותם שאלו אותי: "אז מה את מעודדת?" אז אמרתי להם: "יודעות מה? כן!"

the sofa city

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

(מה הקשר בין הסמיילים ה' יודע... ואולי גם הוא לא..)

Friends G i r l

New member
להגיד לך ת'אמת?

אני מלכת ה-
מה לעשות... אבל לפי דעתי כייף לפעמים לתקוע סתם נושאים כמו "שיער ארוך אצל בנים" שאין להם פורום כדי לדבר עליו כל היום וגם זה לא נשוא שמצדיק יותר מכמה הודעות... אז חפיף כל עוד כולם נהנים אין סיבה שלא נשתחרר לאיזה
קטנטון מידי פעם...

dinara

New member
ה-../images/Emo32.gif הוא

כמו סיגריה - אם מעשנים קצת פעם ב.. זה לא מזיק אבל כשמתמכרים צריך להפסיק ולחזור לנרגילה

FlamMAble

New member
צריך אולסטאר ירוקות זוהרות! ../images/Emo13.gif

אני אהיה הראשונה לרוץ לקנות. ואם כבר כל אחד מספר אל האולסטאר שלו, תנו לי לספר לכם על שלי: האולסטאר שלי שחורות, יש להן שרוכים ירוקים (זוהרים כמובן), יום שישי גיליתי שהם גם זוהרים באולטרה (השרוכים)
וכמו שרובנו יודעים, בצד הפנימי של כל נעל יש 2 חורים ככה סתם, אז בכל חור יש לי ניט (ניטים ברבים, שפיצים מברזל!) רק לכל מקרה שמישו לו יודע מזה ניט. באולסטר (ביחיד) ימין יש לי מדבקה כחולה של סמיילי

made in china

New member
האאאמ....../images/Emo11.gif

גם שלי שחורות, וגם לי היה רעיון לעשות משהו עם ניטים, אולי לתקוע אותם מסביב או משהו.. האולסטארס נותנות לי מצברוח להיות יצירתית :) אני אישית חושבת שצריך להפסיק להכחיש. ה"רוקריות" היא אופנה, למרות שלא מודים בזה. למשל, אני מכירה מישהו שמסתובב בבציפר בגלימה כחולה ארוכה ותמיד לובש שחור, וכולם חושבים שהוא נורא מוזר והכל.. וה"וונא בי פריקים" יורדים עליו גם, כלומר הם כאילו עושים את הקטע של "אני מיוחד, אני שונה, אני עצמי" אבל כשהם רואים מישהו שהוא באמת כזה הם פשוט מנדים אותו, וזה חבל. אז הכל בולשיט אחד גדול, לדעתי. ושתבינו, לא אמרתי פה שאתם כאלה. רק אמרתי שלמרות שאנשים חושבים שלהיות "פריק" זה ללכת נגד האופנה, מה שיוצא הוא שאנשים יוצרים אופנה- באגיז, אולסטארס, לנגן בגיטרה ולהיות סקייטר. ותגידו שזה לא נכון.. ואחר כך באים אנשים שמתקיימים מאופנות, ומחקים את האחרים. כל עוד אתם באמת נהנים ממה שאתם, זה בסדר, אבל כשזה מתחיל להיות היגררות והתאמה לרוב, זה נהיה עלוב ומעורר רחמים. תהיו עצמכם, תהיו גאים בזה ותהינו מזה!

ב נ נ י

New member
אנשים...היילפ!!!!!!!

אהבתי את מה שרשמת (אגב), אבל אני מקנא בכם...אני מתה לנעלי אולסטאר, ואני לא יודעת איפה להשיג, באתי לאי\ה שני חניות ואמרו "נגמר במידה שלך"...(בני זונות-לא משנה) בכל אופן אני רוצה רוצה רוצה רוצה... ואגב ראיתי שעוד איזה חנות נעלי אולסטאר צבאי...דבר תותחי...הבעיה היא לזה מתאים לכל הצפוניות והפרחיות, שתמיד לובשות בגדים כאלה שמחכים פריקים למינהם..מושפלות..למה לחכות למה?! בכל אופן על הילד הזה עם הגלימה, יש לנו בבית ספר גם כמה כאלה והם דווקא אחלה חבר'ה, אני אוהבת לדבר איתם...יש להם הרבה מה להגיד.. רק חבל שצריך לצנזר שם כמה מילים.. אבל בטאחלס'...מי שם על אנשים מסביב ...העיקר להיות מישאתה מבפנים ולא אכפת מה יגידו עלייך...זה מה שאני חושבת..ואף אחד לא יעיף את המחשבה ה******* הזאת מהראש שלי! כאן סיימתי...

life style

New member
וואי....

ממש התחברתי עם ההודעה שלך... כולם אומרים - כן תתלבשי איך שאת רוצה ואל תשימי זין! אבל כולם פה מחקים משהו! אז יש את אלו שלובשים את החולצה הארוכה ומעילה חולצה קצרה וזה הפך לטרנד כל כך נדוש שזה פשוט מגעיל.... כנ"ל לאולסטאר! אף אחד לא רוצה אותם כי הם סתם נעליים יפות אלא בגלל שהם מייצגות פה משהו.... ובגלל זה אני חושבת שאין דבר כזה כבר מקוריות (חות באמת מהפריקים עם הגלימות או אנשים עם ביצים שהולכים עם חצאית סקוטית- אבל אז מסתכנים שכבר נגבול בלהיות מגוחכים) אז לא לחיות באשליות אך אחד לא מקורי בעולם הזה וגם אתם לא!

למעלה