היתי חייבת

the sofa city

New member
אההההההה! אני החלטתי שאני

שעד אחרי הצבא אני מגדלת שיער ואז עושה ראסטות... כדי שלא יעשו לי קרחת... מויקן זה דבר מגניב!!!! רק חבל שכולם בבית ספר שלי לא כאלו... אבל היה לנו פעם בכיתה אחד עם שיער ארוך... והשיער שלו היה כל כך מדהים והוא הסתפר... והיה לו ממש ממש ארוך! חוצפה!

Friends G i r l

New member
כמו ש...

חברתי הטובה dinara תוכל להעיד אצלנו כולם היו חננות חסרי זהות מוסיקלית (ככה אני קוראת לזה) עד שהוא כזה התחיל עם השיגעונות רוק שלו והמויקן והבגדים המגניבים וכו'... ואז התחילה להתגבש לנו שכבת מתבודדים (רוקריסטים כמובן!)

Friends G i r l

New member
וואי איך ש... ../images/Emo8.gif

האגו הנפוח שלו היה מתנפח עוד יותר אם הוא היה רואה את כל השירשור הזה

Friends G i r l

New member
כמו ש...

חברתי הטובה dinara תוכל להעיד אצלנו כולם היו חננות חסרי זהות מוסיקלית (ככה אני קוראת לזה) עד שהוא כזה התחיל עם השיגעונות רוק שלו והמויקן והבגדים המגניבים וכו'... ואז התחילה להתגבש לנו שכבת מתבודדים (רוקריסטים כמובן!)

Iris Carmon

New member
sorry to burst your bubble

אבל יש כזה דבר אולסטארס ורודות ויש לי ילדה בשכבה (סקייטרית, לא פרחה) שלובשת אולסטארס ורודות למרות שפעם אחת היא באה עם אחת ורודה ואחת צהובה וזה היה נורא מוזר

FlamMAble

New member
מוהיקן

אם יש מישהו שנראה טוב עם מוהיקן, זה טום, כןכן! טומי שלי! אבל הוא יפה כל הזמן אז זה לא חוכמה
אייייייייייייייייי כזה יפה! אוהבת אותך

Hairspray Queen

New member
בעעע בעעעע

פרחות עם אול סטאר... עושה לי בררר בעור... אין רע בלנעול שתי אולסטאר בצבעים שונים... קניתי השבוע ד"ר מרטינס צהובות, אבל אני לעולם לא אזנח את האולסטאר האהובות..... חוץ מזה, לפני כמה שבועות איזו פרחה אמרה לי ברחוב- "את יודעת שהנעליים שלך כבר לא באופנה?" אז התחלתי לקפץ ולהגיד "מה, באמת? ייייייש!"

Friends G i r l

New member
אחת צהוב אחד ורוד? cool

אני יודעת שיש אולסטאר ורודות! רק אמרתי שזה כמו שתי מילים מנוגדות במשפט אחד... אני אישית שונאת את האולסטאר האלו... יש לי איזה שתי בנות בשכבה שיש להם אולסטאר ורודות ואחת עם כתום! איכס מגעיל מאוד לפי דעתי הכי יפה בצבעים האורגינלים... ויש לי מיליון- wan'a be בשכבה! שמשחקות אותה רק כדי שהרוקרים ישמו עליהם.... מעורר רחמים....

dinara

New member
אוווווווויייי

כן איזה פרחות אחת אחת. כבר ילד אחד שכל החיים שלו לבש אולסטאר (שחורות ומלוכלכות -לא יודעת למה ציינתי שהם מלוכלכות) החליף לנעלי ספורט בגלל השיגעון של הנעליים הורודות שכל הבנות ה wan'a be המטומטמות שלא יודעות דבר וחצי על רוק לובשות. דרך אגב פרינדס גירל - הצלחתי להוריד אין בלום ועוד הרבה
.

Friends G i r l

New member
*מאושרת*

נדבר כבר במסרים... ודרך אגב לפי דעתי זה בגלל הצורך שלו להיות מיוחד! האולסטאר הפכו להיות מותג אופנה אצלנו וזה לא ממש טוב בשביל המתבודדים שחייבים ללבוש הכל רק לא דבר אופנתי... מזכיר דווקא את השורה ב- stay away "then being cool...." שכחתי כבר את כל השורה איזה זיכרון קצר

the sofa city

New member
שלי שחורות...!

בת דודה שלי המפגרת מילאה לי אותם בוץ אז הם בכביסה... אני רוצה אדומות!!! אוף! ולאחותי הגדולה יש שחורות והכול קרוע ושרוך אחד שחור ואחד לבן... חחחח

Friends G i r l

New member
ולי יש...

אולסטאר בלתי נראות!! לא סתם ברצינות אין לי אולסטאר... לא יודעת זה הפך להיות דבר מפגר בבי"ס שלנו שכל ה- wanna be לובשות... ויתרתי...

dinara

New member
כןןןןן?!?!?!

די הבית ספר שלנו הישתגע!!!!!!!!!!!!!! כל הבנות נידלקות על רוקים ונימרחות עלהם מפסיקות ללבוש בגדים אופנתיים (כמובן עד איזה שהוא גבול כי הם לא יכולות להרשות לעצמם להיות AUT!!!!!!!!!!) ומתחילות ללבוש אולסטאר עד כדי כך שזה ניכנס לאופנה!!!!! אני המומה!!!!!! אפילו הרוקים האורגינלים, ולא הונה ביות שאומרות:"אני אוהבת רוק" ושום דבר מעבר לזה, החליפו את האולסטר כי נימאס להם שמחכים אותם!!!! - אני חייבת לציין שלהיות רוק בבית הספר שלנו עכשיו זה אין - למרות שמקובל ורוקי זה מילים נרדפות. אבל האוכלוסייה ההומואית הרבה יותר גדולה
זהו.... היתי חייבת לישפוך

Friends G i r l

New member
שפכי שפכי...

אני מבינה אותך כי אנחנו באותו ביה"ס..... ולהגיד את האמת תופעת ה- wanna be כל כך גדולה שזה פשוט דוחה! רוקים צריכים להיות אנשים לא אופנתיים (מה לעשות) ומיוחדים יחסית ואצלנו בבי"ס זה הפך לאופנה - בעעעע.... בכלל אולסטאר נמצאים בכל מקום!! אפילו בפרק של הסידרה חברים ראיתי את מוניקה נועלת אותם! בקליפים של פופ נועלים אותם כולם! בתכניות ב MTV!! זהו זה כבר לא מיוחד.....

the sofa city

New member
תגידו

מה הקשר בין רוקרים ובין אופנה? הם לא צריכים לשים על זה! אני לא תייחסת לאף אחד! שיגידו מה שהם רוצים שיגידו שזה אין שיגידו שזה אווט לא מפריע לי! P.S קניתי סוף סוף קניתי אולס סטאר כחולות!!!!

למעלה