היתי חייבת

nnnnnnnnn

New member
אני

מכיתה א' עד כיתה ה' ניגנתי בכינור היום אני לא זוכרת כלום אבל הייתי ממש מצוינת (לפי מה שמספרים..)

Friends G i r l

New member
וואלה? סקסופון?

לפני מלא זמן היה לי שיגעון לסקסופון ומה זה רציתי לדעת לנגן אבל ההורים שלי-
לא הסכימו ככה שנשארתי ללא יכולות מוסיקליות (נקרא לזה ככה...)

Friends G i r l

New member
וואלה? סקסופון?

לפני מלא זמן היה לי שיגעון לסקסופון ומה זה רציתי לדעת לנגן אבל ההורים שלי-
לא הסכימו ככה שנשארתי ללא יכולות מוסיקליות (נקרא לזה ככה...)

dinara

New member
אוווווי

גם אני רוציתי לנגן סקסופון - זה תמיד ניראה לי כמו כלי נגינה ש"מפיק" צלילים מדהימים!!!!!!!!!

eorion

New member
יש לכם רעיון קצת מוזר

להקים מועדון של מתבודדים זה לגרום לאנשים בודדים, להיות ביחד, אז צריך לקרוא לכם- מועדון שהמשתתפים בו היו מתבודדים, כעט הם סתם קבוצה. אני פעם הקמתי עם חברים שלי את מועדון המשועממים, שם קברנו נמלים, ירקנו על ילדים, הפלנו ילדים, עשינו תקסים, היה לנו מישחק, וזה היה מצויין. אתם יכולים לעשות משהו כזה, זה ממש כיף. אגב לי יש שיער ארוך...

Runaway Train

New member
אני מפחדת לשאול

אבל...איזה גיל היית? אתה שקט! אתה בכלל קשור למועדון שיער ארוך :) ראינו ..ראינו תמונות

eorion

New member
כיתה ד', ה' ו'. זה היה כולל הברזות

לשם טקסי קבורה נמלים ובקבוקים, שרנו רקדנו והנחנו פסל יפה.

eorion

New member
והיינו מתבודדים, ויורקים על שחקני

כדורסל וכדורגל! איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתם כדורסל זה בסדר כדורגל איכסססססססססססססס!

הלווווווווו

המתבודדים זה הכינוי שהבנו להם, כי כשהם לא עם החברים הרוקים שלהם הם אוהבים להיתבודד, הם שונאים חברה של ילדים "רגילים" כמוני, ד"א אני מתה על שער ארוך במיוחד אצל בנים

Runaway Train

New member
*מזילה דמעה*

הם בדיוק כמוני והחברה שלי...זה מה שכולם אומרים עלינו אבל שאנחנו לא בבית ספר אנחנו עם החברים שלנו

Runaway Train

New member
*מזילה דמעה*

הם בדיוק כמוני והחברה שלי...זה מה שכולם אומרים עלינו אבל שאנחנו לא בבית ספר אנחנו עם החברים שלנו

nnnnnnnnn

New member
שאלה לא קשורה

בת כמה את בכלל? נ.ב קשה להקליד אם הכפפות האלו (ככה כשגרים בירושלים...)

ורק שתידעו

השער והכל - ככה הם באמת ניראים במציאות, וגם החולצות האלו (בציור) הם באים אתם כימעט כל יום.

foxy d

New member
אם מזה התלהבתתתתתתת

אם מזה התלהבת אז אם תרצי אני ישלח לך את התמונה שלי ותראי מזה באמת שיער ואני ממש לא מוחק ואני יודע שאני קצת משתחצן אבל חכי שתראי את התמונה

למעלה