היתי חייבת

היתי חייבת

יש לי תמונה (ציור)לפרסם על שלושה ילדים בשיכבה שלי שמתים על רוק ג'ראנג' בלוז................ הם רוקריסטים בנשמה. ומי שמכיר אותם ידע מיד על מי אנחנו מתכוונות.

Runaway Train

New member
שלום לך

"רוקריסטים" ?! משהו פה לא מתסדר לי.. אולי "רוקרים" או "רוקיסטים" אבל שילבת את שניהם.. בכל אופן הציור לא עולה (לי לפחות)

Runaway Train

New member
אוו איזה יופי

ככה הם נראים במציאות?! *חולשה לבנים עם שיער ארוך* מה הבעיה עם מתבודדים!??!!

the sofa city

New member
מדוע? אנשים עם שיער ארוך זה לא טוב

מספיק בשבליך?

the sofa city

New member
בכיתה שלי כולם סתם הומואים!

כולם שומעים פופ ואף אחד לא רוצה לגדל שיער! הם כל הזמן מסתפרים ואז לא רוצים שיראו, אז אמרתי להם אם זה כל כך נורא אל תסתפרו... (לעולם!) ולילד אחד היה שיער ממש ארוך אבל האידיוט הסתפר! ועוד אחד היה לו קצת ארוך ואז שהוא הסתפר כולם קראו לו הומו... חחחחח אבל יש אחד בבית ספר עם שיער ממש ממש ממש ארוך.....!!!!!!!!!! זה פשוט חלום שהתגשם!
ושיער ארוך רולז!!!!!!!!!!

Friends G i r l

New member
רוצה שיער ארוך????

בואי לשיכבה שלי משנה שעברה מליון בנים שכחו שיש להם ספר והאריכו.... לפי דעתי זה פ33ה כי בנים עם שיער ארוך זה הדבר הכי יפה שיש... אבל יש את ההומאים האלו שחושבים שקוצים זה עוד באופנה ועושים לי "מאפרה" בעעעעע
בכלל יש לנו בשכבה איזה 10 נגני גיטרות 3 נגני תופים ועוד כל מיני כלי נגינה מוזרים ביותר שאף פעם לא מוצאים להם שימוש - אה כן וסקסופון אחד! (הילד יודע לנגן על גיטרה וסקסופון!) בקיציץ יש לנו שכבה של רוקים (אני אישית אוהבת להגיד רוקריסטים - מוזג מגניב)

the sofa city

New member
זה לא פייר רק ב-י"ב ו-י"א יש אנשים

ארוך... טוב גם ב-ח' אבל הם גולשים מאגניבים! ובלה בלה בלה

nnnnnnnnn

New member
אצלנו בכל בית ספר

יש איזה 15 תלמידים ששומעים רוק מתוכם 95% זה נו מטאל ככה שזה לא שווה ואצלנו אסור לבנים לגדל שיער!

the sofa city

New member
איזה בעסה מה אתם בצבא?!!?!?!?!

אני לא מדמיינת עולם בלי שער ארוך... זה פשוט סיוט!!!!!!! ואו! איזה בעסה... וניו מאטל זה סתם זה כמו פופ! רק עם קצת גיטרות... :)

nnnnnnnnn

New member
אגב אורחן...

מה את שומעת? את גורמת לי לחבב אותך
ותאמיני לי שמסתדרים גם בלי שיער ארוך...
פאק התאהבתי בסמיילי שקורץ...

the sofa city

New member
אני?

כן כן אורחן זאת אני...! אממממ נירוונה (כמובן) "גאנס אנד רוזס" (חחחחח), רד הוט צילי פפרז, קצת KISS קצת פינק פלוי ודורזס (?) קצת מפה קצת משם (MUSE, סיסטם, טנאישיאוס די, DUFF ---
> ועוד ועוד שאני לא זוכרת ברגע זה...) ואת מעיין?

nnnnnnnnn

New member
יש מלא...

נירוונה, פינק פלויד, מטאליקה, הקלאש, נייטוויש, לד זפלין, איירן מיידן, אופת', דיפ פרפיל, מגהדת', פרל ג'אם, הסקס פיסטולז, רדיוהד, סופרגראס, אין פליימ, איי סי/די סי,בלאק סבאת', דת', אליס אין ציינס, סלייר... (ועוד מלא...) נ.ב אני יודעת שאין קשר בין הלהקות שאני שומעת אבל מה אכפת לי...

FlamMAble

New member
גם אני יודעת לנגן על סקסופון

(אני לא מנגנת, אבל אני יודעת כי ניגנתי פעם) וזה לא כזה קשה חוצמזה שאחרי כמה זמן הסקסופון כבר הורס ת'צוואר כי הוא נורא כבר וגם ת'שפתיים כי זה עושה פצעים.

למעלה