היתי במוסך...

natali323

New member
זה הוא עם הגראפיטי

אני רק צבעתי באדום אפרוח אוהב אדום

אפרת.א

New member
תרופת פלא: אפרוח בוגר ../images/Emo113.gif../images/Emo8.gif

ו-
גדול לחיזוק מאפרת

א פ ר ו ח

New member
שפעת אעלק...המחלה שלך היא...

שאת חולה על אפרוח ! ( אחח כפרה על הצניעות שלי..)

א פ ר ו ח

New member
וואלה אפרת....

קראתי שלוש מאות שישים ושבע פעמים את ההודעה האחרונה.. " אבל למה אנחנו צריכים לסבול"..ונישבע לך שלא הבנתי אותה משום כיוון.. סובלים ממה ובהקשר למה? תסבירי כי או שאני מפגר.....חחחחח או שאת התחרפנת בארצות הברית של אמריקה של גנרל שוורצקוף...
נ.ב - ומה זה הקוביות של הששבש והפילפלים...והמגפון שעושים איתו .....לולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולו יש איזו חפלה מרוקאית בתיכנון?

אפרת43

New member
נשמה....אם תקרא פעם אחת

בלבד, בלי שום "בקשר למה, למה היא התכוונה ממה וכו´" בטוח שתבין! חחחחחחחח כולה מה אמרתי ? אני מה זה ילדה טובה ירושלים
- נטלי אמרה שאפרוח אוהב אדום והוא אשם בגראפיטי....עניתי "אוהב...אוהב, אבל...." והיתר אמור להיות ברור - יען כי אם אפרוח אוהב אדום ואני למשל אממממ....כחול - למה שלא תצבעו את הקירות קצת בבורדו אפור???
הפלפלים הקוביות וכל היתר? נו באמת פרוח´קה - עזרתי לנטלי לצבוע באדום , לא רואים???? אמרתי לך שאני אוהבת כחול לא?
ואללה כשחוזרים מארה"ב הברית...מתחרפנים חחחחחחחח פרוח´קהההההההההההההה - - - - מתי מתחתנים?!?

שרי 43

New member
פרוחיייייייייייייייייי

ויייייייייי על הבגרות והצבעוניות נשמה, אתה נראה מה זה יפהההההההה. תסדר לי פגישה אצל המוסכניק..יש לי בעיה עם איזה נהג מונית שאני צריכה לפתור......

א פ ר ו ח

New member
אוי שרי שארי....ככה את מכירה אותי?

אני אצל מוסכניק? היתי אצל מוסכניקית... זה עוזר? בעצם למה לא..קצת אחוות נשים

שרי 43

New member
סליחה באמת...

אתה אצל המוסכניקית ואני צריכה את המוסכניק.... עזוב אותך מאחוות נשים, אני יש לי בעיה עם נהג מונית נשמה.....

א פ ר ו ח

New member
שרי בייבי

את לא צריכה מוסכניק ולא מוסכניקית.. את צריכה גורילה כמוני כולי לרשותך מה הבעיה יקירתי?

natali323

New member
שמעתי לולולולו?

או שמהדלקת באוזן של השפעת זה היה רק סובלים באדום וכחול? מי מתנדב להסביר לי מה קורא פה? ועל הדרך............תה עם נענע <בבקשה>

natali323

New member
תודה מתוקה

מילא שפעת אבל עם דלקת אוזניים ביחד? למההההה? פרוחי חכה רגע מסדרת לך משאלה אצל הדג -שלא תהיה עצוב

שרי 43

New member
../images/Emo93.gif

אבל מצד שני..ככה את גומרת עם הכל יחד לא? ........טוב טוב..מה כבר אמרתי???????????????? יאללה תבקשי משאלה.....

למעלה