היתיעצות

imdark

New member
עם תחפש טוב תבין

שיש מיליוני כשפים כאלו כל מה שצריך זה לחפש מרכיבים ועידן תראה בסופו של דבר ביטול כישוף הוא כישוף וגם לו יש תוצאות וסיכוי שלא יעבוד ונקודה העיקרית היא בסופו של דבר בחירה שלך העם אתה מוכן לוותר על הכישוף בתמורה לסיכון ובאצם זה שאתה תאבד "ילדה יפה" יש פה רמה מסוימת של היתבגרות לוותר על הצעצוע בישביל לנסות להרוויח אמת עם תבטל את הכישוף יש סיכוי שהילדה הזו תמשיך לא להיסתקל אליך ולראות אותך כסתם עוד ילד אבל יהיה לך סיכוי להרוויח את הרגש החזק ביותר שאדם יכול להרוויח "לאהוב ולהיות אהוב" TO LOVE AND TO BE LOVED BACK ציטוט של שייקספיר חוץ מזה כבר בטוח הבאנתה שה"אהבה" שהיא נותנת לך היא לא אמיתית זה אפילו לא רגש של ממש זה כאילו היא תחת סם ולא מבינה מה היא אושה

imdark

New member
ובאשר לזה מה אני הייתי עושה

אני אישית הייתי מבטל את הכישוף (ואני מדבר כבעל ניסיון לא בכישוף שכזה אבל באיזור) מהסיבה הפשוטה שלדבר איתה ולנשק אותה יהיה בידיוק כמו לנשק בובה ריקה נכון היא ניראית טוב ואומרת לך מילים יפות והמגע שלה טוב אבל בסופו של דבר לכל אילו אין משמעות עם אני לא יכול להכיר אותה באמת מעבר ליופי שלה ואיך שהיא ניראית אבל זו רק בחירה שלי אתה צריך לבחור את הבחירה שלך אני רוב הסיכויים שונה ממך בהרבה אנשים תמיד אומרים לי שאני מדבר יותר מידי ואולי זה חלק מהבחירה שלי אני אוהב לדבר עם אנשים לפעמים פשוט השיחה שווה יותר מכל נשיקה או מחווה כאשר אתה רועה מעבר לעיינים של מישהו ומבין מה הוא חושב והוא מרגיש אז זו אהבה וזה הרבה יותר טוב מכל חלום רטוב עם אתה שואל אותי (סליחה על המילים הגסות אבל בסופו של דבר אין שום כישוף בעולם שיכול באמת ליצור אהבה כישוף יכול להפעיל הורמונים או מחשבות אבל הוא אף פעם לא ייצור משהוגדול ומסובך כמו אהבה)

MetalSinagouge

New member
שיעור מצויין ואבסורדי.

עם אנשים היו חושבים פעמיים לפני מעשה, הרבה חרא היה נמנע בעולם!

imdark

New member
יש משפט מעניין

משמעות החיים היא החיפוש אחר משמעות בסופו של דבר עם אנשים היו חושבים פעמיים לפני כל מעשה כל מה שאנחנו רואים כדתות ואמונות היו הופכים למוצקים לחלוטין הנקודה והבעיה האנושית היא שאפילו בחשיבה פעמיים אנחנו לא יכולים להבין לחלוטין אחרים אלא לחזק את הדעות שלנו אליהם ובזה לאבד את המיסטוריות של אצמינו ולהגביר את השוני במילים פשוטות בעולם של אוטופיה לא הצורך לחשוב יהיה השליט אלא היכולת לא לחשוב פעולות נכונות נאשות יותר דרך ריפלקסים מאשר דרך חשיבה

MetalSinagouge

New member
מממ...

קצת התקשתי להבין את הסוף, אבל דווקא הסוף נתן לי רעיון להתפלסף: צריך לעשות את הדבר הנכון, לפתח רפלקס לדבר הנכון וזה עדיף מאשר לחשוב פעמיים. לזה הכוונה הייתה?

למעלה