היתחייבותבעבודה

cohenlil

New member
היתחייבותבעבודה

שלום אני מתחילה בקרוב לעבוד ב012 קויי זהב והם מחייבים את כל העובדים שלהם להיות מחוברת לשרותים שלהם ,כלומא עם יש לי מחשב בבית אני יהייה חייבת ליהיות מחוברת לאינטרנט שלהם . לגביי אם זה בחינם אני לא יודעת השאלה שלי האם זה חוקי ונכון להעמיד את זה כתנאיי לקבלתי לעבודה ,אני פשוט מחויבת לשנתיים לחברה אחרת וזה מאוד יפריע לי שלם פעמיים

Musi© Gi®l

New member
זה נראה לי פשוט חוצפה

אצלנו ממש לא מחייבים ותסבירי שאת בהתחייבות לחברה אחרת, ותראי מה יגידו לך בהצלחה

shimi1g

New member
לא שמים על זה

אני עובד ב012 ולא מחובר לאף אחד מהשירותים שלהם. אין שום יחס לסעיף המחייב התחברות לשירותי החברה.

אזרח111

New member
אני עובד ב012 ...

התחלתי קורס בתחילת השבוע ... יום שני נכנס אלינו מנהל השיווק של החברה, והציג לנו את כל המבצעים. הוא הבטיח שהוא ייכנס יום רביעי לאסוף את טפסי ההצטרפות שלמי שרוצה, אבל הוא לא נכנס. ככה שעכשיו אני באמת רוצה להצטרף, אבל לא יכול, כי מצד אחד אני לא סתם יכול להתקשר לשירות לקוחות, ומצד שני, אין לי למי להביא את טפסי ההצטרפות
לא נראה לי שהם ממש אוכפים את הקטע הזה.

Musi© Gi®l

New member
עובד ב 012

זה נשמע מצחיק נורא לנוכח העובדה שאתה עובד שם ימים בודדים וגם זה- לא ממש עובד עוד

אזרח111

New member
../images/Emo4.gif

דבר ראשון, ציינתי שהתחלתי קורס שבוע שעבר, ככה שאני לא מטעה אף אחד כאילו אני איזה עובד ותיק. דבר שני, אני כן עובד בחברה, ואני כן יכול לראות שהם לא מכריחים ולא לוחצים על אף אחד להצטרף לשירותי החברה. זה אפילו לא ממש מעניין אותם. כפי שציינתי, אני רוצה להצטרף ואין למי לפנות.

גם לי לא נראה הסיפור הזה

גם אם זה בחינם, הם לא יכולים לחייב אותך לבטל חוזה עם חברה אחרת. אני מציעה לך לברר את הפרטים המלאים ולא להישאר באוויר.

למעלה