היתה תעונה בר"ג

ita12

New member
היתה תעונה בר"ג

בצוערים היתה תעונה שנגמרה בנס למי שיודע ליד האיצטדיון בר"ג כל יום שישי יש מפגש של בעלי מכוניות ספורט וענטיקות ואחד מהצעירים שנהג ברכב סיאט איביזה נכנס באוטו של אישה צעירה במהירות גדולה והעיף את הרכב בסביבות עשרים מטר על הגג והנהגת יצעה ללא כל סימן חוץ מההלם שהיא היתה בו ורם חמש יצא לאיזור התעונה

ram9

New member
בזמן האחרון...

יוצא לי להגיע להרבה אירועים שקשורים לכיבוי עצמאית זה היה אחד מהם, באתי עם אבא וחברים למפגש של המכוניות העתיקות,מועדון החמש, שנפגשם כול יום שישי באווזי מולם כמדי יום שישי היו בעלי מכוניות הספורט המשופרות אחרי כ-חצי שעה שאנו שם מגיע אחי הקן ואומר רכב התהפך קרוב לגשר ,רצתי לשם כדי לראות מה קרה וראיתי סוברו ג´סטי הפוכה על הגג וסיאט איביזה מרוחה על המדרכה שכול הפרונט שלה עקום ומתחתיה מתחילים להצתבר כול מיני נוזלים שקשורים למכוניות מה שאני כן מתפלא שלמרות שמשטרה ומד"א הגיעו לזירה הכיבוי לא הגיע הכיבוי הגיע אחרי שהכול נגמר רק כדי לשטוף את הכביש אני כעמט בטוח שלא קראו לכיבוי כי לא היו לכודים,אבל דבר אחד שאני לא מבין זה למה להסתכן ולא לקרוא לנו הרי עד שאנחנו נגיע זה מינימום 5-7 דקות וכול מאמצי החילוץ הרי דורשים עוד זמן שיכל להתקצר עם הינו מגיעים קודם

ita12

New member
לא היה צריך

לא היה צריך לחלץ את הנהגת כי הבעלים של המכוניות המשופרןת שמהם מאד התפלאתי כי יש הם ראו את הרכב מתהפך ופשוט בשניה שהוא התהפך הם כולם רצו והוציאו את הנהגת מהרכב

ram9

New member
איזה שטות זזה לעשות דבר שכזה!!!!!!!

הם יכולים לגרום לה לנזק כבד ואפילו למוות !!!!!! אסור להזיז נפגע תאונת דרכים עד להגעה של מד"א וגם בתאונת אופנוע אסור להזיז אותו ואסור להוריד לו את הקסדה(כשהוא חסר הכרה) רק אם האדם מסוגל לחלץ עצמו מן המכונית יש לעזור לו וגם זה אני לא בטוח עדיף לא להזיז אדם שהיה מעורב בתאונת דרכים קשה כמו זאת (הג´סטי פשוט היה על הגג שלו)

ita12

New member
אולי לא ידעתה

אבל הנהגת היתה קשורה עם החגורה מסביב לצואר ועם לא היו משחררים אותה מהחגורה היא היתה נחנקת

למעלה