היתה אקליפס.

גרמי

New member
זהו? ככה? בקלילות? כבדרך אגב?

ובסוף היום אתה בעל WRX? תתחדש!! תהנה!! תחי אמריקה!!

אילן די

New member
אפילו לא תכננתי...

הכל בהחלטה של רגע. נכנסתי לסוכנות כדי לברר ולקחת נסיעת מבחן. אחר כך הסיילסמן נתן לי כזה דיל שלא יכולתי להגיד לא. זה באמת מדהים כמה שזה מהר כאן. תוך שעה עשיתי טרייד אין. הם שילמו את יתרת ההלוואה על האקליפס ובגלל שהריבית ירדה כאן, אפילו לא יצא לי לשלם הרבה יותר על מה שהייתי חייב כבר... אז לקחתי את ה-WRX וזהו.

sronis

New member
רק בישראל

אתה צריך להתווכח איתם שעה שיורידו לך 200 שקל מהחישוקי סגסוגת... ושם הם מצליחים לשכנע אותך להחליף אותו בהחלטה של רגע... רוני

אילן די

New member
קאר אנד דרייבר - המבחן המשולש

למי שמעוניין, אני מאד נהניתי לקרוא את הכתבה הזו. אין הרבה כאלה. זו גם הכתבה שהשפיעה על ההחלטה שלי לגבי איזה מכונית לקנות. http://www.caranddriver.com/xp/Caranddriver/comparisontests/2001/october/200110_comparisontest_unfairfight.xml?keywords=wrx

© DrorZi

New member
כמה שאלות ותגובות

איזה WRX קנית
אני מבין שיד ראשונה (
) אני לא יודע איזה קיטים יש אצלכם/האם מורכב משהו מיוחד על הסובארו
(כמה כ"ס
, איזה צמיגים
) אין ספק שמבחינת תמורה לכסף בסעיף ביצועים הסובארו נותנת היום את אחד היחסים הכי טובים בשוק. ושוב תתחדש.
דרור זי, רוצה סיבוב.

אילן די

New member
קיטים

כן, קניתי חדשה. האמת שאני לא יודע אם מותקן איזה קיט עליה אבל אחרי שדיברתי עם רוני (Sronis16... לא אהרנוביץ), הבנתי שהיא קצת שונה מה- WRX שמוכרים בארץ. קודם כל המנוע - זה אותו מנוע אבל כאן משום מה הוא מפיק 227 כ"ס במקום 218 בארץ. היא הגיעה עם הגה של מומו שזה סטנדרטי פה אבל מגיע רק עם הפרו דרייב בארץ. אולי התקינו חלק מהקיט... אין לי מושג. אני אשאל בסוכנות. הצמיגים הם בריג´סטון פוטנזה ברוחב 205, 16 אינטש. (אני לא זוכר את שאר המידות אבל אני אסתכל). זהו. עם מה היא מגיעה בארץ ?

תמירי

New member
קיטים

בארץ הדגם מגיע עם הגה מומו. צמיגים אכן בריגסטון 215\45 וגאנט 17" למה התמונות של צולמו בחושך? פשוט לא רואים היטב אני אנסה בימים הקרובים להעלות תמונות של הרכב שלי לכאן.

© DrorZi

New member
ככה :

חוץ מנתון ההספק זה נראה הרכב הבסיסי (עלק בסיסי, הלוואי עלי) שמיובא לארץ, אני אומר זאת על סמך המושבים, חוסר הספוילרים והצמיגים/גאנטים. לרכב עליו עשיתי את נסיעת המבחן שבוע שעבר מלבד הקיטים המכאנים (מנוע, מתלים ברקסים) היו מושבים שונים שלפי התמונה היו הרבה יותר קשיחים ויותר תומכים. רק בארהב אתה קונה רכב ונוסע בלי לוחיות חוקי לגמרי ...
דרור זי, אני חושב שזה הרבה יותר עדיף בלי הספוילר מאחורה.

תמירי

New member
ספויילר מאחורה

על חשיבות הספויילר מאחורה כנראה שאין חולק! על העיצוב כנראה שכן על טעם וריח.....

אילן די

New member
הספוילר לא כל כך יפה לדעתי

ודווקא אני לא מאלה שמתנגדים לספוילרים. היה לי אחד יפהפה באקליפס... אבל משום מה לסדאן זה יוצר מין מראה קצת... ערסי לדעתי. אז ויתרתי עליו. לגבי לוחית רישוי, מותר להוריד את הלוחית הקדמית (מה שעוזר מאד נגד מצלמות ברמזורים ובכלל מצלמות, זה גם יותר יפה בלי הלוחית המכוערת). בארץ הג´נטים גדולים יותר - 17. כאן רק 16... מעניין למה. תמירי - יש לך מד טורבו בארץ ? כאן אין וזה חסר... אפשר להתקין בנפרד.

sronis

New member
אני חושב שאתם מתבלבלים

או שאני מתבלבל - ל-WRX הסטנדרטית בארץ יש 218 כ"ס, חישוקי 16 אינץ´ עם אותן המידות שאילן תיאר ואותם הצמיגים (דרך אגב אילן - הם לא משהו, הצמיגים, לפי מה שהבנתי מבעלי אימפרזה טורבו) לגרסת הפרודרייב יש 245 כ"ס, חישוקי 17 אינץ´ והגה של מומו. עכשיו אני לא בטוח אבל נראה לי שלגרסה הסטנדרטית אין הגה של מומו. רוני

תמירי

New member
מד טורבו וכ"ו

הוספתי סט שעונים הכולל:מד לחץ טורבו,מד לחץ ,ושעון חום שמן זה בסט של שלשה שעונים ביחד מעל הרדיו(את הרדיו הורדתי במקום המגירה המיותרת) לגבי ספויילרים זה עניין של טעם לדעתי זה ממש מוסיף. כמו כן החלפתי פנסים קדמיים לסט של פרודרריב זה נראה ממש דומה לסט של מכונית הראלי שחור עם פנס עגול לכל אחד מהאורות.מגניב לדעת כולם. כמו שאמרתי אני מקווה להעלות תמונות בקרוב . שתהיה בארץ תבוא למפגש ותתרשם.

למעלה